icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
28. júl 2015

@sara34valentina Profilová fotka 😀

nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@sara34valentina ouuu prepac ak som sa opytala nieco co ti je nepríjemné, to urcite nebol zamer....
A to vase smazilkovanie je takto idealne podla mna 🙂 Ked je to kazdy druhy treti den tak sa nemoze stat ze sa proste netrafite 😉 A hlavne je ze sa aspon nestresujes ovu testami a meraniami, takto je to najlepsie, taka sladka nevedomost 🙂

sara34valentina
28. júl 2015

@evi789 ok neviem sice ktoru myslis, 🙂) pred tou lipou vonku alebo vo vnutir v hradbe ?

sara34valentina
28. júl 2015

@nicolettka2126 ze nevedomost, a pozri dnes ma bolelo brusko mokra som poriadne a reku testnem len jeden a BUm je pozitivny ako hrom, takze dnes podvecer sa milujeme, lebo kazdy druhy den je tento tyz muzik v praci,,,,,,,,,,,,,,,,,,, takto som ja ''vydrzala'' 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
28. júl 2015

@nicolettka2126 som zabudla foto pridat tu je 😝

nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@sara34valentina no teeeeeda ty hriesnica 😀 😀
Ale aspon vies ze vies vycitit ovulku aj bez testov 😉

sara34valentina
28. júl 2015

@nicolettka2126 vraj hriesnica, spomen si na moje slova ked budes mat 34rokov !!!!!!!!!!!!! to sa neda porovnat aky sex mas po 30tke drahaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ten najuzastnejsiiiiiiiiii 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 a ano vycitim vzdy, ja mam vtedy velku chut na sex a som mokra len ked sa kuknem na vytvarovane telo mojho sportovca doma 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 pekny den ti prajem, a drzim palce, mam taky pocit ze bud mesiac budes tehotna 😕 😕 😕 😕 😕 dufam som ta potesila 😉

melisssssa
28. júl 2015

@sara34valentina jeej dufam,ze to vyjde tento mesiac🙂 ak nam vyjde obidvom tak budeme hadam aj spolu rodit🙂 ja mam pocit ,ze tiez mozem mat od vcera do zajtra ovulku asi ..tento mesiac netestujem a celkom ani nemyslim na otehotnenie🙂 dnes som akurat rozmyslala,ze kedy bude asi ovu ..tak ratam a dnes som 20dc..min.mes.som mala na 21dc poz.ovu..troska ma vcera pichalo v podbrusku tak uvidim..a sexik s drahym vcera celkom bolel,ale bol proste uzasny..sme sa nevideli 3dni 🙂 🙂 tak sme sa na seba tesiliii...tak mozno vyslo 🙂 alebo este len vyjde🙂 ved som si povedala do konca leta tak mam este cas 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@sara34valentina waaa tu hriesnicu som myslela na ten ovu test nie na keksiiiik 😀 😀 hahaaa 😀
Ja som skorpionka, sex milujem, hlavne ked ma drahy dobiiija to si vychutnavam velmi 😀 A ked dostanem z nicoho nic chut tak sa proste nedam zastavit vrhnem sa nanho a uz ma zo seba neodlepi 😀
Buduci mesiac???? Takze teraz nic a az v auguste, ci ako?? 🙂

ajajaj00
28. júl 2015

Zeny aka debata tu zase jeeee ejhaaaa..aj ja koza som robila ovu testy 🙈

nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@ajajaj00 neeeee neveriiiiiiim 👿👿 ty si dalsia hrieeesnica 😀
A co vyslo?????

ajajaj00
28. júl 2015
nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@ajajaj00 z tej prazdnej spravy vela nevycitam milacik 😀

ajajaj00
28. júl 2015

@nicolettka2126 nejde mi tam vlozit fotka sibe tomu😁

ajajaj00
28. júl 2015
nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@ajajaj00 nooo vyzera pekneeee a vcera si neskusala?? 🙂

ajajaj00
28. júl 2015

@nicolettka2126 skusala bol slabsi...ale neviem mam taky divny pocit z tych ovu testov.ako neriadim sa podla nich len ma to velmi zaujimalo ze ako vyjde ovu test ked som mala pichnuty ten pregnyl..

nicolettka2126
autor
28. júl 2015

@ajajaj00 ja im moc neverim po pravde ti poviem 🙂 foliky si mala pekne vepke takze nie je o com 😉

ajajaj00
28. júl 2015

@nicolettka2126 vsak to ze podla mna tie ovu testy su blbost..presne pre toto ma to zaujimalo ze ako bude vyzerat ten ovu test ked viem ze foliky boli super..

sara34valentina
28. júl 2015

@melisssssa mna furt boli cez ovulku 🙂 jeeej drzim nam palce ♥

sara34valentina
28. júl 2015

@ajajaj00 este mu trosku chyba milacik zajtra bude pozitivny a 3dni sexik a podari sa nas predbehnes uvidis :D

ajajaj00
28. júl 2015

@sara34valentina zlatko my sa uz musime snazit od vcera 3 dni cize do stredy..kedze mi vcera pichla ten pregnyl

sara34valentina
28. júl 2015

@ajajaj00 aha tak tomu sa zase ja nerozumiem, drzim ti palce uvidis budes tehulka coskoro .-) mozno uz tneot mesiac? 🙂

ajajaj00
28. júl 2015

@sara34valentina pisala som to vyssie len tu bolo asi vela prispevkov...nasadila mi dr clostyl..v pondelok som bola na folikulonetrii ci clostyl zabral a huraa mala som 1 folik 22mm a druhy 19,5mm tak mi pichla pregnyl a teraz sa musime 3 dni snazit...a potom sa uvidi ako sa zadarilo..a este musim brat duphaston

sara34valentina
28. júl 2015

@ajajaj00 drzkam ti palcoky ♥

ajajaj00
28. júl 2015

@sara34valentina dakujem mojenko💙Vies ze aj ja tebe

aduska_11
29. júl 2015

Ahojte baby. Aj ja sa pridavam k Vam tehotnym. V maji som ostala tehotna. V polovici maja sme to len zacali skusat a na konci som to uz nedostala. Velmi rychlo sa nam to podarilo 🙂 Fotka mojho prveho a jedineho testu. Hned som vedela, ze som tehotna.

mimikas
29. júl 2015

@ajajaj00 moja drzim palce, verim ze sa to teraz podari

ajajaj00
29. júl 2015

@mimikas jej zlatkoo dakujeeem moc no teraz uz len cakat na vysledok😘

zuzkasu
30. júl 2015

ahoj te dievčatá tak ako sa máte? žiadna nová tehu?
@evi789 ako si dopadla? myslím na Vás
@nicolettka2126
@ajajaj00
@sara34valentina