V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
a este nieco som zabudla vcera vecer som mala na nohavickach biely vytok taky tuhy moc nesmrdi neutralny, koncim pisanie aj tak sa bojim ze dostanem ms
@evi789 hahaaaa zlatko to je fotka spred roka 😀
@sara34valentina nedostaneeees to mas len taky blby pociit neboooj
veru nemysli na zle.. kolko zien, ty si ty ;)
@lauritka ak budem tehu naozaj budem stastna ♥ tebe to prajem tiez a za to ze si mi poslala testiky ti teraz darujem tehu bacilky a bud mes si tehu aj ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@lauritka tecie mi krv ale z nosa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pana beku co to?
@sara34valentina uh netusim daj si studeny obklad na zatylok a lahni si, mozno len cievka praska.
@lauritka diky 🙂
@sara34valentina ja vydrzim este tie dva dni 🙂 strasne ss tesiim s tebou 🙂
@melisssssa ja tomu aj tak akosi neverim dnes kupim ine testy a zajtra testnem ..... az ked nepirde mrcha zacnem verit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😀 dakujem , ved mas podobne priznaky ze si tolko nezerkala a nie si podrazdena ,,,, mozno si aj ty ,,,ja sama neviem ci som citim sa tak cudne na ms
@sara34valentina ja som to akosi vnutorne citila,ze tolko nas je teraz tento vikend v neocakavani ms,ze to proste minimalne jednej vyjst musiiii 🙂 pevne veriim ,ze uz nedojde ms 🙂
@melisssssa dakujem si zlata ♥ prajem ti to iste ♥
@sara34valentina jaaaaj juchuuuu, ako sa teším, už som si myslela , že sme tu zakliate panny vo váhu, tak, konečne sa vrece roztrhlo a budeme sypať pozitívne tehu testy jedna za druhou. Yesss
@sara34valentina aj ja dakujeem 🙂 no nechame sa prekvapit 🙂
@ajajaj00 moja a ty ako ?? Mrcha este nedorazila??
@rula dakujeeeem ♥este cakat aby neprisla ms pondelok 😉
@sara34valentina jaaj, nožeš čakať, tá príde až keď čo-to odkojíš
ahojte dievčatá, možem sa pridat ?! 🙂 tiež som v "očakávaní", včera som mala dostat ms, no zatial nič, stále ale mám taký pocit že už to príde.. ale dufam že to nepríde 🙂 bola by som tá najštastnejšia, kedže predchádzajúce tehotenstvo skončilo potratom :(
@melisssssa moja ja mam dostat utorok az..a ty ako?
@ajajaj00 no ja v pondelok ... zatial sa na nu moc necitim...a ducha si uz nevyvolavala?? 🙂
@melisssssa nie mojaaaa vobec uz som sa s tym zmierila ze z toho nic nebude tento mesiac
@ajajaj00 mozno bolo este skoro 🙂
@melisssssa 11 DPO?urcite nie mojenkoo nebolo skoro
11 dpo je 20% sanca na falosne negativny test.
@sara34valentina je to tam 😉 nestresuj 😉
@ajajaj00 jaaj ,ja som bola v tom,ze si robila na 9 DPO..🙂 ale staale nedosla tak je nadej 🙂

Ja testujem každé ráno a večer. Závislosť 🙂