V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa ako sa dnes citis? 🙂
@ajajaj00 no co tehulka ako sa citis? 😲 😉
@sara34valentina ajoooj kinderko nasee 🙂 Ako vikendujes?? 🙂
Ja som prave okupkala nasu 4nohu lasku Leuška a teraz cakam kym sa riadne vysusi a "vylietaju" z neho vsetky prebytocne chlpy a idem vysavat 😀
Teraz pozerame tv 🙂
@sara34valentina ahoj moja 🙂 ja sa citim fajn ,a ty sa ako citis?? Som samozrejme skusala testovat,lebo do zajtra by som nevydrzala 🙂 cosi sa mi tam aj zda,len straasne slabulinko ,pri okne kde je svetlo🙂 no dufam,ze si to zo mna nebude robit srandu ...ved v podstate ms ma prist az v stredu najskor 🙂
@sara34valentina to sa krasne cita, teraz pekne oddychuj a nenamahaj sa. To srdiecko je uzasne vidiet 🙂
@nicolettka2126 moje krasne drychma pod paplonikom v obyvke som si roztiahla gauc som dnes sama, a vonku leje :( a mam akusi nie dobru naladu , hormony :( 😒 😒 tak sa budem snazit si pospinkat a potom dak film kuknem 🙂 pekny dnik
@melisssssa daaaaaj fotooooooooooooooooooooooooooo kuknm ti to
@mimikas ahoj, ano uzasne ale som taka roznaladova co sa to deje .... 😅 😅 😅 😅 snad to prejde coskoro vrcim ako taky ony 😠
@sara34valentina no skus pozriet,len neviem ci nieco vobec foto zachytila 🙂
@melisssssa jeeeej ja tam vidiiiim 🙂 A uz som zvedava na dalsie a dalsie 😀 Supiiiis tesim 🙂
@sara34valentina tehulka?mojko to si si ma s niekym pomylila
@sara34valentina neboooj vyspinkas sa a bude ti lepsie 😵 Buria sa ti hormoniky 🙂
Nemozes byt predsa vzdy len usmievava a pritulna, aj tehu zuenka si nejako musi vynahradit tie okamiihy ktore zvyknu byt pred ms 😀 a kedze ty uz ms nemas tak mavas obcas taketo stavvy 😉 Bude dobreeeee hlavne oddychuj a sem tam nas opluj poriadne tymi tehu bacilkami 😝
@nicolettka2126 sa celkom aj cudujem ,ze je nieco vidno..🙂 aj ja som zvedava ci ciarka bude silniet 🙂 straasne chceeem🙂 boze nech pride aspon cas ms uz ,a ms nech nepride aby som mohla tomu uverit,resp.vediet na com som 🙂
@sara34valentina je to normalne neboj, ja som pri postednom tehu neznasala aj to ako moj muz kycha 🙂
@mimikas uz je zase lepsie som sa ukludnila, len uvidime na ako dlho🙂 vcera proste dajte mi do ruky fujaru tak som tu trubila na poplach za blbosti :P ale dnes uz lepsie 😉 naplanovali sem si cestu dnes telefonicky ked mi drahy volal po Taliasnku na oktober 🙂 navstivime krasne mesta Pisa, Florenz, Modena, Siena atd 🙂 tak na tyzden 😉
@melisssssa no vidim tam dusika aj ja zajtra le uz musi byt silnejsiiiiiiiiiiiiiii 😉
@melisssssa upravila som ti to cez program daco tam vidim ale zjájtra ak nebude silniet tak mas len kanalik :( sa mi to nepozdava ono to musi silniet , drzim päste a aj päste mojho psika ♥
@sara34valentina dakujem, mne sa to tiež nezda bohužial.. ten test je teraz už úple biely :(...no uvidíme či tam rano niečo bude ..
@melisssssa a koľko DPO si?
@melisssssa no mojka akooo dnes????? Ako dopadol testik? ?
@agathachristie
@nicolettka2126 ahojte..no mala som 25.8 poz.ovu test tak ratam ,ze som asi 11dpo...a baby idem cakat na ms...nevypada to na poz.test..asi mi tie testy robia kanale....☹ v zivoteeeeeee si uz nespravim skor test ako po meskanii ms...sak to je na nervy...
@melisssssa ochhhh je mi to velmi luto ☹ ☹
Naozaj to vyzeralo ako zacinajuca ciarocka sakriiiis...skodaaa...Ale neboj, urcite to vyjde, verim ze teraz ti bude chvilku nanic, aj mne tak byva ked viem ze to nevyslo a musim cakat na ms...ale potom ti zase pride niva nadej, uvidis...hlavne sa treba naladit na to pozitivne myslenie hned ako dalsi cyklus zacne 🙂 My sme tu pre teba stale ved vies, aj ked ti je tazko a smutno aj ked ziaris šťastím 🙂 My to vsetky daaaame nebojkaj 🙂
@nicolettka2126 jeej si zlataa 🙂 pekne si to napisala 🙂 aj ja tomu verim,ze to dame 🙂 ...len neviem ci musime vyskusat vsetky pomocky,kvapocky,vitaminy,prekazky a mini dusikov,a kanalikov a neviem co k tomu aby to vyslo...no nic zivot ide dalej..
@melisssssa veru musime si asi vela preskakat kym sa dostaneme k vytuzenemu cielu...ale o to viac si nas uspech budeme vazit 😵 Niezeby sme za malinke neboli vdacne keby vyslo na 1x ale takto budeme vediet aku dlhu a tazku cestu sme museli zvladnut aby sme sa k drobcekovi dopracovali a napriek tomu sme to nevzdali prrtoze tuzba po miminku bola taka obrovska 🙂
Verim ze coskoro si budeme moct obkukavat tie dve najkrajsie ciarocky na svete 🙂
@melisssssa pocuj ja tam vidim daco, vsimni si prosim na dennom svetle ci je to tak hrube ako kontrolna ciarka ak ano tak je to duch kanalik je tenulinky,,,,,a ak vidis ruzovu farbu tak je pozitivny, mozno si tehu ale sa to neudrzalo..... lebo na tomto teste ja vidim ducha, mozno som slepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲 😲 😲 😲
@nicolettka2126 ach jooo...ja verim tomu ,ze budeme raz stastne a v naruci budeme mat miminka krasne,vonave 🙂 🙂 tak ja som aspon prvy krat v zivote nasla 2.ciarku v podobe kanalika 🙂 🙂a hned 3x...smolaa...ale aspon som zacitila poskok mojho srdiecka 🙂 🙂 ked budu raz ozajstne ,ruzove ,silne tak sa hned asi rozreveem 🙂 nie ,ze by som sa aj teraz najradsej rozplakala ,ale sak by stary kukal na mna jak na cvoka uz 🙂 🙂
@sara34valentina zlatko ,ked ono sa to cele akosi rozpilo ten test..☹ ☹ necham to uz tak a pockam ci dojde ms ,alebo nie...zatial sa na nu necitim,ale ona vie prist samoztejme aj bez ohlasenia..
@melisssssa Nebuď smutná, je toľko mamičiek, čo mali test pozitívny až omnoho neskôr. Podľa mňa je test takto skoro a ešte pravdivý malý zázrak (samozrejme aj mne by sa páčil). 🙂 Kým tu nie je ms, nič nie je stratené, srdiečko! 🙂 Aj ja asi umriem od šťastia, keď uvidím svoje koľajničky. 😀 A dnes pri raňajkách so mnou muž skúmal môj bt graf a prežíva so mnou či teta červená príde, trubiroh môj. 😅

@nicolettka2126 ahojte kocky 🙂