icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
5. sep 2015

@nicolettka2126 ahojte kocky 🙂

sara34valentina
5. sep 2015

@melisssssa ako sa dnes citis? 🙂

sara34valentina
5. sep 2015

@ajajaj00 no co tehulka ako sa citis? 😲 😉

nicolettka2126
autor
5. sep 2015

@sara34valentina ajoooj kinderko nasee 🙂 Ako vikendujes?? 🙂
Ja som prave okupkala nasu 4nohu lasku Leuška a teraz cakam kym sa riadne vysusi a "vylietaju" z neho vsetky prebytocne chlpy a idem vysavat 😀
Teraz pozerame tv 🙂

melisssssa
5. sep 2015

@sara34valentina ahoj moja 🙂 ja sa citim fajn ,a ty sa ako citis?? Som samozrejme skusala testovat,lebo do zajtra by som nevydrzala 🙂 cosi sa mi tam aj zda,len straasne slabulinko ,pri okne kde je svetlo🙂 no dufam,ze si to zo mna nebude robit srandu ...ved v podstate ms ma prist az v stredu najskor 🙂

mimikas
5. sep 2015

@sara34valentina to sa krasne cita, teraz pekne oddychuj a nenamahaj sa. To srdiecko je uzasne vidiet 🙂

sara34valentina
5. sep 2015

@nicolettka2126 moje krasne drychma pod paplonikom v obyvke som si roztiahla gauc som dnes sama, a vonku leje :( a mam akusi nie dobru naladu , hormony :( 😒 😒 tak sa budem snazit si pospinkat a potom dak film kuknem 🙂 pekny dnik

sara34valentina
5. sep 2015

@melisssssa daaaaaj fotooooooooooooooooooooooooooo kuknm ti to

sara34valentina
5. sep 2015

@mimikas ahoj, ano uzasne ale som taka roznaladova co sa to deje .... 😅 😅 😅 😅 snad to prejde coskoro vrcim ako taky ony 😠

melisssssa
5. sep 2015

@sara34valentina no skus pozriet,len neviem ci nieco vobec foto zachytila 🙂

nicolettka2126
autor
5. sep 2015

@melisssssa jeeeej ja tam vidiiiim 🙂 A uz som zvedava na dalsie a dalsie 😀 Supiiiis tesim 🙂

ajajaj00
5. sep 2015

@sara34valentina tehulka?mojko to si si ma s niekym pomylila

nicolettka2126
autor
5. sep 2015

@sara34valentina neboooj vyspinkas sa a bude ti lepsie 😵 Buria sa ti hormoniky 🙂
Nemozes byt predsa vzdy len usmievava a pritulna, aj tehu zuenka si nejako musi vynahradit tie okamiihy ktore zvyknu byt pred ms 😀 a kedze ty uz ms nemas tak mavas obcas taketo stavvy 😉 Bude dobreeeee hlavne oddychuj a sem tam nas opluj poriadne tymi tehu bacilkami 😝

melisssssa
5. sep 2015

@nicolettka2126 sa celkom aj cudujem ,ze je nieco vidno..🙂 aj ja som zvedava ci ciarka bude silniet 🙂 straasne chceeem🙂 boze nech pride aspon cas ms uz ,a ms nech nepride aby som mohla tomu uverit,resp.vediet na com som 🙂

mimikas
5. sep 2015

@sara34valentina je to normalne neboj, ja som pri postednom tehu neznasala aj to ako moj muz kycha 🙂

evi789
5. sep 2015

@ajajaj00 som sa aj chcela opytat,ze nieco som zmeskala??? 😕 😕 😕

sara34valentina
5. sep 2015

@mimikas uz je zase lepsie som sa ukludnila, len uvidime na ako dlho🙂 vcera proste dajte mi do ruky fujaru tak som tu trubila na poplach za blbosti :P ale dnes uz lepsie 😉 naplanovali sem si cestu dnes telefonicky ked mi drahy volal po Taliasnku na oktober 🙂 navstivime krasne mesta Pisa, Florenz, Modena, Siena atd 🙂 tak na tyzden 😉

sara34valentina
5. sep 2015

@melisssssa no vidim tam dusika aj ja zajtra le uz musi byt silnejsiiiiiiiiiiiiiii 😉

sara34valentina
5. sep 2015

@melisssssa upravila som ti to cez program daco tam vidim ale zjájtra ak nebude silniet tak mas len kanalik :( sa mi to nepozdava ono to musi silniet , drzim päste a aj päste mojho psika ♥

melisssssa
5. sep 2015

@sara34valentina dakujem, mne sa to tiež nezda bohužial.. ten test je teraz už úple biely :(...no uvidíme či tam rano niečo bude ..

agathachristie
6. sep 2015

@melisssssa a koľko DPO si?

nicolettka2126
autor
6. sep 2015

@melisssssa no mojka akooo dnes????? Ako dopadol testik? ?

melisssssa
6. sep 2015

@agathachristie
@nicolettka2126 ahojte..no mala som 25.8 poz.ovu test tak ratam ,ze som asi 11dpo...a baby idem cakat na ms...nevypada to na poz.test..asi mi tie testy robia kanale....☹ v zivoteeeeeee si uz nespravim skor test ako po meskanii ms...sak to je na nervy...

nicolettka2126
autor
6. sep 2015

@melisssssa ochhhh je mi to velmi luto ☹ ☹
Naozaj to vyzeralo ako zacinajuca ciarocka sakriiiis...skodaaa...Ale neboj, urcite to vyjde, verim ze teraz ti bude chvilku nanic, aj mne tak byva ked viem ze to nevyslo a musim cakat na ms...ale potom ti zase pride niva nadej, uvidis...hlavne sa treba naladit na to pozitivne myslenie hned ako dalsi cyklus zacne 🙂 My sme tu pre teba stale ved vies, aj ked ti je tazko a smutno aj ked ziaris šťastím 🙂 My to vsetky daaaame nebojkaj 🙂

melisssssa
6. sep 2015

@nicolettka2126 jeej si zlataa 🙂 pekne si to napisala 🙂 aj ja tomu verim,ze to dame 🙂 ...len neviem ci musime vyskusat vsetky pomocky,kvapocky,vitaminy,prekazky a mini dusikov,a kanalikov a neviem co k tomu aby to vyslo...no nic zivot ide dalej..

nicolettka2126
autor
6. sep 2015

@melisssssa veru musime si asi vela preskakat kym sa dostaneme k vytuzenemu cielu...ale o to viac si nas uspech budeme vazit 😵 Niezeby sme za malinke neboli vdacne keby vyslo na 1x ale takto budeme vediet aku dlhu a tazku cestu sme museli zvladnut aby sme sa k drobcekovi dopracovali a napriek tomu sme to nevzdali prrtoze tuzba po miminku bola taka obrovska 🙂
Verim ze coskoro si budeme moct obkukavat tie dve najkrajsie ciarocky na svete 🙂

sara34valentina
6. sep 2015

@melisssssa pocuj ja tam vidim daco, vsimni si prosim na dennom svetle ci je to tak hrube ako kontrolna ciarka ak ano tak je to duch kanalik je tenulinky,,,,,a ak vidis ruzovu farbu tak je pozitivny, mozno si tehu ale sa to neudrzalo..... lebo na tomto teste ja vidim ducha, mozno som slepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲 😲 😲 😲

melisssssa
6. sep 2015

@nicolettka2126 ach jooo...ja verim tomu ,ze budeme raz stastne a v naruci budeme mat miminka krasne,vonave 🙂 🙂 tak ja som aspon prvy krat v zivote nasla 2.ciarku v podobe kanalika 🙂 🙂a hned 3x...smolaa...ale aspon som zacitila poskok mojho srdiecka 🙂 🙂 ked budu raz ozajstne ,ruzove ,silne tak sa hned asi rozreveem 🙂 nie ,ze by som sa aj teraz najradsej rozplakala ,ale sak by stary kukal na mna jak na cvoka uz 🙂 🙂

melisssssa
6. sep 2015

@sara34valentina zlatko ,ked ono sa to cele akosi rozpilo ten test..☹ ☹ necham to uz tak a pockam ci dojde ms ,alebo nie...zatial sa na nu necitim,ale ona vie prist samoztejme aj bez ohlasenia..

alexik11
6. sep 2015

@melisssssa Nebuď smutná, je toľko mamičiek, čo mali test pozitívny až omnoho neskôr. Podľa mňa je test takto skoro a ešte pravdivý malý zázrak (samozrejme aj mne by sa páčil). 🙂 Kým tu nie je ms, nič nie je stratené, srdiečko! 🙂 Aj ja asi umriem od šťastia, keď uvidím svoje koľajničky. 😀 A dnes pri raňajkách so mnou muž skúmal môj bt graf a prežíva so mnou či teta červená príde, trubiroh môj. 😅