icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
9. sep 2015

@melisssssa možno šetrí na poriadny prsteň ako môj 😉

sara34valentina
9. sep 2015

@ajajaj00 tehotna budes viem to budes mat chlapceka

melisssssa
9. sep 2015

@agathachristie keby nebol jeho tato zlatnik ,tak tomu uveriiiim 🙂

ajajaj00
9. sep 2015

@sara34valentina budem ta informovat zlatko

melisssssa
9. sep 2015

Babyy nahodou mi neviete povedat ako vyzera krcok pred ms? 🙂 🙂 😀

mimikas
9. sep 2015

@sara34valentina aj mne moja nieco rpedpoved 😉 aspon budem mat dnes lepsiu naladu

mimikas
9. sep 2015

@melisssssa mal by byt otvoreny a nizsie.

melisssssa
9. sep 2015

@mimikas dakujem..a ked ho ledva nahmatam a je tvrdy? 🙂

mimikas
9. sep 2015

@melisssssa tak to by malo byt dobre 🙂, krcok je pevne takto uzavrety najcastejsie ked si tehu, chrani sa pred infekciami a pod.

mmoni89
9. sep 2015

@melisssssa taký býva v tehu alebo po MS 😊

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa ked sa blizi ms je uplne dolu amäkkunky moc mäkky nasiaknuty krvou a ked si tehu ako som boal ej uplne vzadu nedotiahnes a ons a este viac postupne posuva dozadu a je tvrdy

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa tak mas bud ovulaciu alebo si tehu 🙂 ja som uz z teba jelen 🙂

sara34valentina
9. sep 2015

@mimikas no ono to ja pisem ked to tak citim vies, ak budem daco citit pri tebe podam spravu 🙂

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina boze pomoooc...a co mam hovorit ja ??ked ty si jelen zo mna 🙂ved ovu som mala na 17Dc a dnes som 33Dc uz...ja som fakt divnaa

mimikas
9. sep 2015

@sara34valentina ja len zartujem mojko 🙂 ja cakam na dvojicky 🙂

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa tak si tehotna ! rob zajtra rano test 😎

sara34valentina
9. sep 2015

@mimikas aj my sme tuzili mat ale nemam ziadne v rodine a vraj len ked mas v rodine alebo umelo....my cakame jedno ♥ srdienko ♥ na zaciatok mi postaci 🙂 pekny den idem si lahnut spinkat

mimikas
9. sep 2015

@sara34valentina no mojko ved jedno uplne staci 🙂, no moja mamina je z dvojiciek a tiez muzova sestra 🙂, tak u nas stale kazdy cakame kto bude zas na rade 🙂

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina saak uz som ich tolko porobila a nic ☹

melisssssa
9. sep 2015

@sara34valentina tak prehlasujem,ze uz nikdyyyyy nerobim testyyy pred ms...,lebo srdce mi skace aj pri kanaliku...a ani tym prstom si krcok nebudem ohmatavat,lebo dalsia nadej..chute-nechute,unava-neunava...keby mi radsej hlava vypla po ovu na 2 tyzdne...takze vitaaaaj 1 Dc...6.kolo....:-(

ajajaj00
9. sep 2015

@melisssssa ja zazivam moja toto iste teraz...ani tak ani tak..a toto cakanie na mrchu je strasne ach a este zajtra odchadzam na predlzeny vikend prec..a toto je ako zly sen

sara34valentina
9. sep 2015

@melisssssa akurat som citala ze su zeny co maju krcok aj maternicu uplne vzadu ze sa im neposuva pred ms, tak mozno patris medzi ne ze to ale nema vplyv na otehotnenie

sara34valentina
9. sep 2015

@ajajaj00 mrcha nepride ♥

ajajaj00
9. sep 2015

@sara34valentina zlatko uz som skusala aj krcok a je makky takze pride a tehu test by uz musel dnes nieco ukazat💙ale dakujem si zlata

sara34valentina
9. sep 2015

@ajajaj00 oje zase si kukla krcok a je mäkky, no tak ked je mäkky mne vzdy mrcha prisla , joj zena uz nech si bud mes tehotna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉

ajajaj00
9. sep 2015

@sara34valentina no riadne to natahuje mrcha jedna hnusnaa...uz mam celeho snazenia plne zuby...nehavam tomu volny priebeh do konca roka...

melisssssa
9. sep 2015

@ajajaj00 no tak ja uz ju mam aby mi nebolo luto..,ale tak co uz..ja sa asi tiez do konca roka na to vyprdkam uz...a kamze idete ??

sara34valentina
9. sep 2015

@ajajaj00 mas pravdu kasli na to a ono to vtedy pride ...)

ajajaj00
9. sep 2015

@melisssssa a kolko ti meskala?ja stale nic kokos ani naznak..ideme do dubaja