V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula daj foto neverim 😉
dokonca podla hlienu bola asi ovu včera a predvčerom pfuu
@mimikas ja som mavala pred 4rokmi tiez superrrr rozhadzany cyklus raz 30 inokedy 37inokedy az 44 !! no vtedy som dieta neplanovala, takze tak, lenze mi byvalo zle a mavala som predmenstruacny syndrom.. to znamena bolesti pred ms uz dva tyzdne, antikon.som nikdy nebrala, som zasadne proti nej 😲 tak som vela citala na internete ale moc som sa nedocitala, na to o rok som zacala detox tela prirodne Spirulinou, objednala som si zlisovane tobolky rovno 4000 ks, 1kg, na cely rok a to som jedla kazdy dne, precisitlo ma to, schudla som, citila som sa lepsie, moja plet bola ziariva , mala som chut na sport, a hlavne co som netusila je, ze sa mi uplne ale uplne sam upravil cyklus na 29-30dnovy !! dodnes ju uzivam ♥ odporucam, je to riasa viac si precitaj na internete, teraz idem na slniecko budem vas citat zienyk neskor ♥
@rula no do riti :( tak to je na prt, nevie prist drahy za tebou ????? 😅 😨 je skoro pozitivny, trosilinku mu chyba do riti
presne, do riti . Určite nepríde. Nemôže, má robotu. Inak môže prísť kedykoľvek. Dokonca mi to dedkova dcera navrhla v nedeľu, vie že chceme mimi.
@rula do riti ak mas zajtra pozitivny uplne (urob si bude uplne ze silno silne pozitivny !!) tak ovu nastane do 48hodin+12hodin zije vajicko ....nam sa podarilo na 3den cize po 39hodinach po poz.teste !! to znamena ze ak zajtra pride pripadne pozajtra tak stihate!!!!!!! ( co pises? myslis ze si mala vcera ovu? neeeee ! ) ved si 10dc to znamena ze menzes by si dostala na 24dc !!to je skoro ..... podla mna az zajtra pozitivny a v sobotu vnoci nedela rano ovulka
hm... nič nenarobím, aspoň budem vedieť , ako na tom som a budem musieť testovať. Fakt je to skoro , myslela som si , že ovulujem tak 14-15 DC. Utekaj von. Večer popíšeme. Pa
@rula musis si to nacasovat aby si bola vzdy doma, vymen si sluzby 🙂 potiahni 3tyzd a potom budes v case ovu domka 🙂 daco vymysli ♥
asi nám to ešte nie je súdené, striedačka zistila , že je tehu, bola už aj u lekára a potvrdil jej to, tak ju teraz nechcem nervovať so zmenou turnusu... A navyše tak mi tie cykly lietajú teraz, že sa to aj samé poposúva. Nebudem to siliť, doma zbehnem k lekárovi a uvidím, čo mi povie.
@rula naco musis ku lekarovi??? ved janse ze sa to poposuva, len sa dlho snazite, ako dlho uz? mi to prislo take vies, aj ja som zacinala ako opatrovatelka pred 6rokmi tuna, len vtedy som babo este nechcela , drzkam palce a nech Ta striedacka nabaciluje tehulskymi bacilkami . a optrie bruskom o tvoje
no obtrela som sa o Ňu hneď ako mi to povedala, strašne som sa tešila, skoro som ju od radosti zvalila.
K lekáravi musím na preventívku, nebola som tam vyše roka, teda bola, ale ma nevzali a ani sa nedalo objednať, tak musím ráno do radu sa posadiť.
A už nech sa táto stránka prehupne na ďalšiu, nemôžem sa kukať na ten môj test.
@rula ah jaj tak poprajem dobru nocku a sa to prehupne 😉
@rula nepomohlo tak este raz, bru nocku rula 😀 😀 😀
vsetkym dobru nocku
este raz dobru nocku a sladke snicky 🙂
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@rula tak snad teraz 😉
@rula stael nic este raz teda a idem do postele 😎
@rula tak teda zajtra napis co a ako, snad sa teraz posunieme na 211?
@sara34valentina dobrú noc princezná 🙂 :-* 😘😘💜💜💜
@rula ha ha ha stale nic, moja ja to chcem pomoct a uz lezkam v posteli, a toto este nepreskocilo 🤐
@sara34valentina uz pomohla aj evicka a stale nic, tak teda bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉
@evi789 bru nocku princezna ♥
@rula rula rula, bru nocku na posledy :D
a este raz vswetkym sladke snicky
😖 😖 😖 😖 😖
😀 😀 😀 😀 😀

@rula tak sa musite hned v ten den podla mna mas ovu az 17-18dc 🙂 stihate to ♥ hurrrraaaaaa