icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
22. okt 2015

@agathachristie hahaaaaaa 😀 😀 Som si skoro cvrkla 😀
Vies co asi 3.11. uz pojdem 🙂 Cize o 2 tyzdne 🙂

nicolettka2126
autor
22. okt 2015

@sara34valentina aj ja si myslim 😵

mimikas
22. okt 2015

@nicolettka2126 krasna ciarka, uz taka ozajsna, babenko je pekne udomacnene a rastie 🙂 o 2 tt staci ist na gyndu

badimeria
22. okt 2015

@sara34valentina jasne ked budem mat po testoch a dovolene mat mimi a liecbu nastavenu hned ti pisem ako nato ako 🙂 vidim ze Nikuske sa to podarilo tvoje rady stoja zato cmuk a aj babetku

mimikas
23. okt 2015

Caute koceny, ako sa mate? Ja som dnes testla a biela beloba na teste ☹ takze tento mesiac asi nic 😒

evi789
23. okt 2015

@mimikas ahoooj,nesmut moja,bude to pod stromček ten najkrajší darček 🙂

evi789
23. okt 2015

@nicolettka2126
prdunka moja.celý deň čakám, čakám na dnešný test 😀 a ty nič. Už nebudeš testovať? Ako je to jednoznačne ,len tak dobre sa naň pozerá 😀

nicolettka2126
autor
23. okt 2015

@evi789 ahoj moja, nemala som v plane testovat dnes no nedalo mi to a testla som 🙂 Ale zajtra uz mam naozaj pauzu 🙂 A potom digi spravim v nedelu alebo v pondelok 🙂
Tak pridavam foto, test je pepino 13DPO

evi789
23. okt 2015

@nicolettka2126 joooj krása, ďakujem ti 😊☺😊☺😊teším sa! Dúfam že mrcha neprišla 😀
srandujeeeem
Barbienka naša sa má? ?

nicolettka2126
autor
23. okt 2015

@evi789 veru neprisla a uz nech ani nechodi ta mrchana hnusna aspon 9mesiacov 😝
Barbinka sa ma dobre a vaetky vas tu pozdravuje 🙂

mojezlate
23. okt 2015

@nicolettka2126 krásne silnie. Mne už prišli výsledky.zistili mi prostogene vaječníky co znamená že mam minimálnu šancu mst babo. Tak ja vám všetkým prajem nech sa vám dari a až ste v poriadku.

rula
23. okt 2015

@mojezlate to mi je ľúto, ale vieš, keď pán boh da, aj motyka vystrelí. Prajem Ti veľa zdravia a aj to bábo s mini šancou, aj lekári sa mýlia a často. tfuj tfuj tfuj

mojezlate
23. okt 2015

@rula kiez by si mala pravdu. Ako ja uz mam dve deticky ale za byvaleho manzela. A tak sme s terajsim chceli spolocne a da sa povedat ze este jedno na take pomaznanie. Ale co uz pomalicky sa stym zmierim. A Dakujem moja si mila 😉

rula
23. okt 2015

@mojezlate ano, pochopila som , že máš min. Jedno dieťa. ...
Je mi jasné, že spoločné by vzťah zasa niekam posunulo....
Tak nech máte krásne a plné milovania. Veľa zdaru a mysli pozitívne.

mojezlate
23. okt 2015

@rula Dakujem nasa laska je silna a moje deti velmi lubi dakujem velmi

sara34valentina
25. okt 2015

Zienky Co mate novej...Ja trosku chorunka... Snad Sa zotavim... Ako Sa mate....Co Noveee😳

nicolettka2126
autor
25. okt 2015

@evi789
@mimikas
@melisssssa
@sara34valentina
@agathachristie babulkyyy ajojteeee tak dnes som uz spravila aj digi testik a na 15DPO mi vysiel takto 😵 Tesime sa velmi a uz sa nevieme dockat navstevy Dr 🙂

nicolettka2126
autor
25. okt 2015

@sara34valentina ajoooj ach ta telepatia 😀 😘😘
Sa ani necudujem ze nieco na teba lezie zase je kosa...vcera bolo pritom tak kraaaaasne, juj skoda ze dnes uz neni 🙂

sara34valentina
25. okt 2015

@nicolettka2126 ahoj zlatik, no boli sme aj v nemocnici dali mi sprej do nosa mam upchate cesty preto tie tlaky ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a inhalujem eukalyptus tak snad pomoze , dnes ma apson hlavka neboli 😉 krasny testik, uz netestuj , stacilo 😵 😵 😵 si tehotna, uz len pekne oddychuj aby si bola prvy trimester v pohodicke ♥

evi789
25. okt 2015

@nicolettka2126 moja pekná 😊☺😊teším sa s tebou, juchuuuuu krásne bábätko ,anjelik je na ceste k vám 😊😊💜💜💜

nicolettka2126
autor
25. okt 2015

@sara34valentina este mam dva pruzkove testiky tak tie este niniem v priebehu tyzdna 🙂 Aj tak 3.11. mam ist k dr tak za tyzden urcite tie dva kusky testov miniem 😀 Pruzkovy som robila naposledy v piatok tak som zvedava ze za tych par dni o oolko zosilnel 🙂 Uz mozno budu rovnako silneeee 😵 Joj tak sa tesiiim....len si to este vooobec neuvedomujem 😀 A ani moj drahy 🙂

mimikas
25. okt 2015

Baby zeby predsa, verit sa mi nechce, zajtra ma dojst mrska, teda dufam ze nedojde, co myslite, vidite tam nieco?

mimikas
25. okt 2015

@nicolettka2126 mojko krasny testik, je jasne ze si tehu 🙂 davaj na seba pozor, posielam pusnky drobcovi do bruska

evi789
25. okt 2015

@mimikas ahoooj fiiha ja tam niečo vidím :-O

evi789
25. okt 2015

@nicolettka2126 Niki aký perfis strih maaaaas :-* aj melir že?

nicolettka2126
autor
25. okt 2015

@mimikas jeeeeeeej mojka ja to tam vidiiiiiiiiiiiim 😵 😵
Budeme tehulkovat spolu duuuufam juj len nech ti pekne silnie cuarockaaa 🙂

nicolettka2126
autor
25. okt 2015

@evi789 dakujeeeeeem mojaaaaa 😵
Nieee melirik nemam ale mala som pod tym zosvetlene vlasky tak sa mi to tak vymyva 🙂 Uz som sa nefarbila dva mesiace 🙂

sara34valentina
25. okt 2015

@mimikas ja tam vidim duchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu♥

agathachristie
25. okt 2015

@mimikas vidím vidím vidím!!!!!!!! Všetky za chvíľku budeme tehotneeeeee 😄 ❤zajtra čakám ďalší test

agathachristie
25. okt 2015

@nicolettka2126 už sa teším na tvoje prvé foto z utz 😙