icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
26. okt 2015

@nicolettka2126 ak bude vsetko ok rodit by som chcela v kochu, mala som tam aj prvy porod a bola som velmi spokojna, tak si to tam mozno aj zopakujem. Inak ja som mala krasny porod, vsetkym vam taky prajem a hadam aj druhy bude taky

nicolettka2126
autor
26. okt 2015

@mimikas to je super ze si mala dobry porod a ze mas na neho pekne spomienky 🙂 Dufam ze aj ja budem iba s usmevom na tvari nan spominat 🙂 Ja sa na porod naozaj tesim-mozno som na hlavu padnuta neviem ale tesim sa 🙂 Ale samozrejme je tam aj urcite percento strachu ktore sa mozno bude zvysovat cim viac sa bude porod blizit 😅 😀 No samotneho porodu sa zatial naozaj nebojim...bojim sa tych veci co sa deje po porode....ako je sitie...mam z ihiel naozaj panocky strach 😀 Neznasam odvery krvi, ale samozrejme zvladam ich ked musim 😀 No neviem si predstavit ze ma niekto bude stuchat ihlou na tom najcitlivejsom mieste 😀

mimikas
26. okt 2015

@nicolettka2126 neboj moja, pri porode to fakt necitis 🙂, ono ked tomu nechas volny pribeh pojde to pekne samo. Pri porode je najdolezitejsia psychka, ja som sa na porod velmi tesila a bol superny a to ked uvidis to miminko prvy krat, to je laska ako hrom sa na teba pozrie a hotovo, ten pohlad nevymazes a bude ste ou stale. Ale teda aj strach co s nim budes robit 😀. Na miminko si treba zvykat postupne aj ono si na teba zvyka ale ked sa zohrate tak je to super a je to naozaj laska aku si zatial nevies predstavit. Ked sa na teba prvy krat usmeje tak budes roztopena uplne cela 😅

mojezlate
26. okt 2015

Ahojte chcem sa vas opytat ci niektora otehotnela pomocou inekcie na umelo vytvorenu ovulaciu a ako dlho to trvalo? dakujem

sara005
26. okt 2015

@mojezlate Ak myslis clostlibegyt alebo pregnyl, idealne ich kombinacia tak ja a na prvykrat 😉

@mimikas
@nicolettka2126
Vam dvom baby gratulujem!!!

mojezlate
26. okt 2015

@sara005 ešte neviem až keď mi skonci mrcha tak idem s vysledkami ku gyn. Že mam malo prostogenu ostatne výsledky mam dobre aj ty si to mala? S netvori sa mi moc sliznica to môže byt kvôli prostogenu suvisi to stym?

sara005
26. okt 2015

@mojezlate Ked mas problem s nedostatkom progesteronu, tak to ma za nasledok ze je sliznica nizsia ako by mala byt, cize oplodnene vajicko ma stazene podmienky na uhniezdenie. Z liekov sa pouziva bud Utrogestan /obsahuje progesteron/ alebo Duphaston /synteticky derivat progesteronu/. Cize ide o lieky ktore nesposobia ovulaciu umelo, ale po prirodzenej ovulacii pomahaju v dalsej faze cyklu k dobrym podmienkam v maternici na uhniezdenie 😉

mimikas
26. okt 2015

Inak predstavujem vam mojho prdoska maleho 🙂, uzasny vek tento, drahemu som dala dnes balicek s listom a tehu testom zabaleny v krabicke a Viktorkova reakcia, vsetko pobalil aj smeti a zo slovami: dadinko ja to odlozim aby sa to nestratilo a balicek nevieme kde dal 😀

mojezlate
26. okt 2015

@sara005 ďakujem si zlata 😉 takže by mi stacili aj lieky tak prečo mi spominala inekcie neviem. Ďakujem ti za podrobne vysvetlenie😊

rula
27. okt 2015

@mimikas takže to mm stále nevie ?

agathachristie
27. okt 2015

@nicolettka2126 aj ja sa teším na pôrod, vôbec nemám strach. Nech už je to tu!!! 😊

mimikas
27. okt 2015

@rula uz vie 🙂 ledva stihol docitat odkaz a viktor to zbalil 🙂

mimikas
27. okt 2015

Baby zacinam oficialne stresovat, ta ciarka vobec nesilnie ☹

agathachristie
27. okt 2015

@mimikas mne silnela každý druhý deň a len o malý kúsok. Kým nekrvacas klidek. Viem, ze je to veľký strach, ale aj tak to neovplyvnis. Najlepšie čo môžeš urobiť je myslieť pozitívne.

rula
27. okt 2015

@mimikas ale je krásne vidno, hlavne , že neslabne. Pohodaaa

mimikas
27. okt 2015

@agathachristie
@rula dakujem baby, ste zlate, esteze vas tu mam, no do vcerajska som bola v pohode kludna este som aj drahemu hovorila ze sa citim fakt dobre, len dnes ked som to videla tak som ostala uplne zmatena. Skusim teda zajtra testnut ci sa to kusok zlepsi, krvacat nekrvacam akurat ma pobolieva brucho, ale zo je normalne.

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas mojkaaaa testuj vzdy s rovnakou znackou..vobec neporovnavaj dve rozne znacky, to nic neznamema..Jeden tesrik ma viac farbiva, dalsi menej, prípadne su citlivejsie...Vzdy vzdy vzdy testuj rovnakym aby si videla ci ciarka silnie 😉 Nebojkaj hlavne, vsetko je v poriadku, malinke je v brusku u teba :-*

mimikas
27. okt 2015

@nicolettka2126 dakujem mojko, ty ma vzdy ukludnis, testla som teraz tym testom co som aj prvy robila a davala sem v sobotu a mam pocit ze je silnejsi. Hned mi je lepsie a idem uz pracovat 🙂

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas noooo vidiiiis to bambulka mojaaaa 🙂 🙂 A uz len tym jednym testuj 🙂
Ciarocka je krasna, pekne sa zabyvava krpcek u teba 😉

mimikas
27. okt 2015

@nicolettka2126 no ten test rano som vcera kupila a dnes ma napadlo ze aj minule som nim testovala a bol dlho negativny, budem testovat uz len tymto 🙂, som sa kustik ukludnila, bambino sa udomacnuje, bolieva ma podbrusko, maternica uz rastie 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas tak v prvom rade, nestresuj, a ako nicolka pisala rob ovnaku zancku neskor si mozes iny test , teraz malinke v brusku pracuje a hlada si miestenko , ak by si mala trosku ruzovkasty vytok nestresuj tiez som ho mala, utekala som na pohotovost na gyn a vsetko bolo v poriadku,,,,niektore zeny aj krvacaju .. co sa tyka maleho, je krasnunky, tie vlasenky , peknunky je ♥ pekny den nestresuj,...... 😉 tentokrat sa nic nestane ! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

agathachristie
27. okt 2015

@mimikas tak ten uz je nadherne pozitivny, takze ziadny strach 🙂 gratulujem

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas vidis to moja, hlavne uz klud 😉
Babenku sa stres nepaci :-*
Paci sa mu ked je maminka kludna a stastna 🙂 Cize odteraz uz len usmev a pohodicka 😉

sara34valentina
27. okt 2015

@agathachristie
@nicolettka2126
ste zlate baby, ako sa tesite na porod ,,,,,,, asi som potom zmagorena, ale ja sa viac bojkam .............. mozno preto ze mi moje super priatelky porozpravali kazda o svojom porode, a aj som si ich uz par pokukala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, niekotra zena porodi lahsie a nema take silne bolesti, ale su zeny co sa aj 27hodin trapia..... 😕 porod je porovnany ku tkej silnej bolesti ako ked zlomis naraz 120kosti v tele naraz, a vraj muzi by tu bolest neprezli ........................ 😨 😨 😨 na druhej strane sa tiez tesim a sama neviem aky porod si zvolim.................. u nas mam emoznosti dost ( lezmo-sedavo, vo vode, doma, sportovo, akupunkturou, atd....... mozete si zelat injekcie od bolesti atd................) ked sa rodi cisarskym (ze sa musi) tak je to torksu na psychiku a vela zien ma hned depresiu..... boli ta potom brusko po operacii, dlhsie sa hoji rana, ale mas neposkodenu rodnu *sien* hihihi ked rodis klasicky moze ta hocijako natrhnut, do roznych stran, ved ta aj nastrihnu, zosiju ,,,,, a ak ta zle zosiju ako moju kamosku tak na sex mozes zabudnut !!!! ok uz som ticho...... moj nastavajuci mi tvrdi ze mam mysliet pozitivne, a v tu noc sa mi snival pozitivny sen ze som porodila bez bolesti v sanitke za 4minuty 🙂 ha ha ha takze od dnes nepozeram NIC a susredim sa na svoje telo, zaciname sportovat nech su svaly pripravene na porod 🙂))))) jasne ze sa aj ja tesimmmm ved to bude to najkrajsie a najnezabudnutejsie na svete ten moment ked sa prvy krat tymi ocickami pozrie ten maly zazrak na svoju *maminku* ked mi neskor povie maminka, na to sa tesim ....... ah zeny ja dnes na masaz, este ma boli stale hore na pleci, tak snad zaberie,,,,,,, no a zajtra prva prehliadka u zubara, u nas musite ist 2x 🙂 aby sa neprenieslo na babo nic zo zubov 🙂 takze pekny den🙂

agathachristie
27. okt 2015

@sara34valentina boli to ale urcite to stoji za to. keby to bolo take hrozostrasne tak by nemala skoro kazda zena viac deti ako 1.

sara34valentina
27. okt 2015

@agathachristie no ved ano 🙂 len kazdy porod je iny 😉 poznam fakt co maju len jedno a si povedali NIKDY viac 🙂 ja verim ze to vsetky zvladneme 😉 bolest bude den a potom na nu zabudnemeeeee 😉

mimikas
27. okt 2015

@sara34valentina mojko porod boli, to je stara znama 🙂 ale ty sa musis na to pripravit aby si to zvladla. Ano niektore zeny sa citia uzasne kedy ti rozpravaju hororive story zo svojho porodu, ja som vsetkym rovno povedala ze dakujem ale tu informaciu si neprosim. To ako pojde porod je v tvojej hlave, musis sa s babenkom uz teraz rozpravat a hovorit mu ako pojde pekne a rychlo von. Co sa tyka nastrihu tak za mna to nie je nic strasne, ja som po porode viac menej fungovala normalne. Totizto po porode mas tolko hormonov a telo je nastavene na to ze sa musis starat o mimco ze jednoducho ta bolest velka nie je (a to mna boli naozaj vsetko). Prvych par sexov po porode nie je ziadna dlava, treva dat tomu cas, kazdy normalny chlap to pochopi. A je jedno ako porodis ci cisarskym alebo normalne, dolezite aby bolo miminko zdrave. Ja by som urcite volila porod v nemocnici a po sediacky alebo bo vode, ono totizto ty teraz nevies co ti bude v danom momente vyhovovat. A kec mas stres treba chodit na gravid jogu a najlepsie aj na kurz hypnopotodu 🙂. Inak ja som porodila za 8 hod od odtecenia vody a to som este nemala kontrakcie 🙂. Vsetko je v hlave a nezabudaj si hovorit ze kazda kontrakcia ta dava blizsie k tvojmu miminku

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas boze nadherneeee opisane ano mas pravdu rozpravame sa uz.... Obcas drobca aj citim 🙂)) ano stoji to za to, ta bolest ,,,a potom ta radost ked tvoj zivot dostane iny zmysel 😉 juj teskam sa buduce vianoce uz budeme pod stromcekom traja ♥ 😉

mimikas
27. okt 2015

Baby zacala som spinit, mam ist k lekarovi alebo nemam panikarit?

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas mojka a nemas doma duphaston??? Ak nemas tak zbehni, predpisu ti ho..Hlavne klud, nestresuj..pokial je to len slabe spinenie tak o nemusi voobec nic zle znamenat