V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie vidis, pre mna je kadernictvo relax, ja to milujem a neskutocne mi to robi "dobre" 😀
@nicolettka2126 no je to super hlavne ked su deti male a casto chore, ja vobec neriesim neaku PN ocr a behacky po lekaroch. Ale je to aj tym ze mam skvelu sefku a ked je robota uribena a ona to vidi potom neriesi kedy a ako robime
@mimikas hehe ja som taka psycho, ze mne vseobecne nerobi dobre ist niekam mimo domu... a byt s cudzim clovekom... a rozpravat sa s kymkolvek :D som taky Monk :DDDDD
@mimikas kraaaasne 🙂 A to ani nie je ranny 😉 Mojka, vsetko je v poriadku 🙂
@mimikas vau ja som taký tak skoro nemala!!! Je to tam 😘
@agathachristie mojko mna bolela tiez hlava 4dni urob si kavu taku jemnu a cvrkni si do nje 3kvapky citronu a pi citornovu vodu mna od vtedy uz neboli 🙂
@sara34valentina ďakujem skúsim, ale asi nepomoze som ťažký migrenik a tehotenstvo to zhoršilo.
@agathachristie jaj tak som netusila, prepac,,,,, mna tak bolela hlava ze som myslela ze umrem od bolesti....... mala som nos upchaty a bolelo aj usko,.....hrdlo,,,,uz mi je lepsie, vraj je to v tehu caste pretoze mame imunitu oslabenu kvoli pokladiku v brusku ♥ skus ale kavu alebo ako ja citornovu vodu, vytlac si citronik do vody 🙂
@mimikas ono to tak citim mojko, ze bude vsetko v poriadku ♥ a na ten ekzem fakt skus tu spirurlinu, je to zazrak a bio natur ♥
@sara34valentina mojko spirulinu uz mam, ale odporucili mi davat si polovicnu davku
@mimikas keby si jej zjedla aj kilo sa ti nic nestane 😝 ale dobre, ja si davam 7ks 😉 predtym ked so detoxovala som ich zjedla 20ks 250mg 😀
upiekla som baklazanovo cukinove lasagne, napapkani sme a ide sa na nakupy , amme vypredaje Esprit, s.Oliver, H&M......etc................................................. dnes zamracane hnusne pocasie 😠 vsetkym pekny den 😉
@nicolettka2126
@agathachristie
Na morfo usg pozeraju uplne vsetko co sa da a aj meraju. Hlavicku, sosovky v ockach, struktury mozgu, pusu, jazyk, kosti koncatin pozru a zmeraju, pozru brusko, brusne organy, branicu, hlavne zameranie z organov je na srdiecko a oblicky, ale pozeraju uplne vsetko.
V 16tt je to trosku zavcasu, nie su este niekotre struktury dost velke na uplne posudenie, lepsie je morfo medzi 20 a 22tt
Kazdopadne je dobry znak ked je na nom vsetko v poriadku a babo sa dobre vyvija, dobry vysledok morfa samozrejme nezarucuje ze sa vam narodi uplne zdrave babo, ultrazvuk nezachyti vsetko, nie kazda choroba je samozrejme o zmene struktury.
@sara005 ja zijem v Rakusku, my sme si robili Harmony test (750eur) je to najmodernejsi test na zistenie vsetkych chorob z krvi (chromozomov, dokonca aj na pohlavie ..) je 99,99% presny , ukaze ci bude dieta zdrave alebo chore.......................nie ako ine testy (combined test, kombinovany test) ten ukaze len napr 1: 690 a to je riskantne,,,,,,,,,,,,,,,,moja znama pracuje s detmi postihnutymi a tie ich mamicky im vysiel combined test dobry ze zdrave dieta a predsa postihnute !! preto sme my volili, aj ked drahsie 99,99% istotu ....................................
co sa tyka organov nam uz tiez robili mensie vysetrenie to velke este len pride v decembri , vola sa to organscreening, je to uplne podrobne vysetrenie vsetkych organov v tele babätka 🙂
@agathachristie bola si dnes na tom vysetreni organov ci na akom si bola 🙂
neviem ake vysetrenia presne robia na Sk, ale uz je taka vymakana medicina, ze sa z chromozomov (harmony test) da naozaj vsetko presne , podrobne zistit..... 😉
@
@sara34valentina a keby ti vyšlo z toho testu že by malo dieťatko nejakú chorobu resp postihnutie, čo by si robila??
@nikky81
nad takymi vecami som fix nepremyslala, pretoze som vedela, ze bude zdravunke, je vytuzene, a je to dar. - to dietatko si nas same naslo................................
ale keby .............😔 dala by som si ho vziat............ 😔
@sara34valentina jasné, že sa nad takými vecami nerozmýšľa, ja som tvoja rovesnicka ale mám už dvojročný poklad doma,takze chápem a verim ze je vytúžené 🙂. Ja som sa to spýtala preto že to ako si to napísala naznacovalo tu tvoju odpoveď. Želám ti bezproblémové tehotenstvo a zdravého drobceka 🙂, je to neskutočná LÁSKA, láska k vlastnému dieťaťu, úplne iná ako všetky ostatné :-*
@mimikas dnes na fb citala tento zaujimavy clanok ako sa matka zbavila u dietatka uplne NAVZDY s ekzemom !!
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4995-jak-mat...
@nikky81 ano prve a roky utekaju..................♥ vytuzene a na 4 sup 😀 😀 😀 chlapcek ano ♥ Elias ♥ dakujem pekne, prajem ti tiez vsetko dobre, a planujete aj druhe ? 😉
@sara34valentina moja mala pred dvoma týždňami dva roky, ja už pracujem a ju mám v jasliach od začiatku roka a podarila sa nám na prvý šup, vobec som to nečakala. Chcela by som aj druhé, snáď budúci rok, uvidíme. Teraz skúšam testovať, či vôbec ovulujem, tak sem občas kuknúť keď ste v tom také zbehle 🙂. Pri prvom som to neriešila a vyšlo to, len už som opäť staršia tak skôr cakam že to nepôjde tak rýchlo ak vôbec. A meno ste vybrali krásne <3
Všetky hodnoty sú v poriadku. Pomeral celé telicko aj orgány. Čakáme dievčatko ❤ ❤ ❤
@agathachristie waw... aleluja
@nikky81 no supis, tak sa ovulkou nazaoberaj, budete sa milovat ked bude chut a sa podari ♥ na vek tiez nekukaj 😉 moja byv.kolegynka ma 42r a maju prve 😅 pekny vecer
@agathachristie Blahozelam ♥
@sara34valentina ano, mas pravdu, tak to bude asi najlepsie. co ma prist, pride 🙂 . dakujem, aj tebe prijemny vecer 😉
@sara34valentina neviem co vsetko z toho testu na genetike zistuju, u nas sa tiez da robit odber z krvi, vyhodnocuje sa v Hongokongu alebo v USA. Je to na rozdiel od odberu plodovej vody neinvazivne ale to ze dieta nema poruchu na chromozomoch ktore sleduju neznamena ze nebude mat chorobu inu

@mimikas to mas perfektneeeee aj ja sceeeeem 😀 😀