V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria gynekologicky si 5ty tyzden a teoreticky 2tyzden tehotna 13dni presne 😉
@melisssssa áno jasne to vidieť!!!!!!!! Ďalšia? 😉
@melisssssa waaaaaaau dalsia nasa tehulkaaaaaaaa jasne ze tam vidim caaaasrecku 😵 😵
@agathachristie
@nicolettka2126 baby ja sa asi rozplacem ak to bude pravda 🙂
@melisssssa vidime 😉
@melisssssa inak mojko mne tak strasne pomaly stupalo HCG na zaciatku, takze klidek, vsetko bude ok 🙂
@melisssssa koľko si dpo? Teším sa!
@agathachristie
@mimikas
@nicolettka2126 dakujem baby..asi 10 dpo by som mala byt 🙂
@melisssssa mojko to je krasny testik na 10 DPO 🙂, to len teraz sa zacina uhniezdovat 🙂, neboj 14 DPO uz bude krajsi 😉
@mimikas Boze,len nech to je pravda🙂 🙂 dakujem ti a duufam ze bude len silniet 🙂
@melisssssa mojko to je superskaaaaaa ciarka na 10DPO 😉
A jasnacka ze bude silniet o tom niet pochyyyb 😵 Jooooj tak sa tesiiiim z teba zienka moja :-*
@agathachristie zlatinkooooooo a tvoja princeznicka sa bude ako volat??? 🙂 🙂
@nicolettka2126 este neviem, Nada (Nadezda) alebo Zuzanka ale paci sa mi aj Milada ale manzel bol z toho zhrozeny :D urcite nejake tradicnejsie meno. ty uz mas mena vybrate?
@agathachristie jeeeej pekny vyber, to uz su naozaj malo pouzivane mena a malinka bude aspon jedinecna 🙂
Fuuu no az tak velmi sme sa o tom nerozpravali este ale mame par tipov 🙂 Dievcatko sme chceli Viktoriu ale svagrinka prave zistila ze nase krsniatko bude dievcatko a vybrala meno Viki 😀 Tak som sa draheho pytala ci ma este v zalohe nejake dievcenske mena lebo ja z tolkych mien netusiiiiim 😀 A sfleku mi povedal ze sa mu paci Laura a Nicole 🙂 Tak uvidime, esze uecite budeme vela zvazovat mame casu dost 🙂 A chlapcek-aspon u mna na 100percent Richard po ocinkovi, páči sa mi to meno od detstva a som rada ze osud to tak zariadil aby aj moj snubenec mal take krasne meno 🙂 Drahy este trochu odolava ale myslim ze vo vnutri by bol velmi hrdy keby jeho syn nosil jeho meno 🙂
Ahojte dievčatá,tak konecne prispievam aj ja😊uz vás dlho sledujem😊. Od Lauritky si objednávam teplomer na meranie BT a ovu testiky😊s manželom sa snažíme cca rok takze dúfam ze tento mesiac to vyjde😊Dievkam,ktorým sa to podarilo prajem pekne tehulkovanie a tie ktoré su v takom štádiu ako ja prajem aby to čoskoro vyslo😊prajem pekný den
@nicolettka2126 @agathachristie krasne mena ste vybrali kocky. No ja mam ak to bude baba tak silvia alebo Alica, ak chlapec tak Benjamin, ale este urcite nieco vymyslime 🙂 inak vo stvrtok idem k lekarovi tak drzte palce, ja uz som cela natesena, chcem vediet co a ako vyzera, ci je vsetko ok 😉
@mimikas drzim velmi silno palceky aby bolo u dr vsetko v poriadku 🙂 Uviids aka spokojna odtial pojdes, babenko bude tam kde ma byt 🙂
@tatia88 drzim veeeeeelmi silno palceky 🙂
@nicolettka2126 dakujem 🙂 dufam,ze to neni kanal,ale ciarocka🙂a bolo ju hned aj vidiet🙂
@melisssssa toto isto nie je kanal ver mi 😉 Je to riadna krasna ruzovucka ciarocka 😉
@nicolettka2126 ja sa asi zblaznim 🙂uz nech je zajtra 🙂
@melisssssa este budes dufam julovka 😉 Aby si bola so mniu v skupinke :-* :-*
@nicolettka2126 ak som ozaj tehu ,tak by som mala byt julovka 🙂 🙂
@melisssssa jeej tak to budes Julovka s nami 😉
@melisssssa no krasa... Dalsia tehulka....huraaaaaaaa
@nicolettka2126 mojko ja pevne dufam ze bude vsetko ok, nic ine si ani nepripustam, musi byt vsetko ok, v kazdom pripade sa uz stvrtku neviem dockat, juj ja sa tu ani do skupiny juloviek zatial nepridavam, lebo o tehu som nikomu nepovedala okrem naj kamosky a mam tu aj svagrynu a nechcem aby to zatial niekto vedel 🙂. Inak sa mas ako? Ja som trosku unavena a pobolieva podbrusko, sem tam mam zaludok ako na vode ale inak som fajn, necitim sa vobec tehotne

@agathachristie jej dievcatko to by som aj ja chcela ale ak nic hlavne aby bolo zdrave a sexicek bol 23.10. Tak ten vikend podla mna sa to stalo