V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas hrazdicku mame, postielku, pripostielku, to kresielko mame tiez (vsetko od svagrinej) to je take ze sa len mykne a uz ho to hojda 😀 😀 😀 prebalovaci pultik tiez dostanem , je super, na bok sa prida vanicka, a hned ho das na pulitik vykupkaneho, hned dolu su sufliky a vsetko mas po ruke, velmi super pultik, takze my fakt skoro nic nekupujeme , mame aj ten baby telefon ked bude plakat aby som ho pocula, jedine ten monitor nemame, svagrina to povazuje za zbytocne, ale ja si ho kupim, a dufam mi hebamme (porodna sestra) vyvsetli presne , co treba robit ked prestane dychat, ci ho mam otocit a potretpat alebo hned dat dychanie atd ☹ sa budem bat v panike preto mame skolenie pred porodom , kde sa pripravujes na porod , hygienu, vychovu , prebalovanie atd,,,,,,,,,,,,,,,ja aj tak viem, ze kedze mam dobre vyvinutu intuciu, ze to pojde samo a myslim si ze kazda matka to ma instinktivne dane,ved napr aj ked vnoci nespis kojis,druhy den existujes, musis autom ku lekarovi atd,,,,ze to vsetko zvladas lebo si tak napojena , je to tak dane !! 😅 😅 😅 😅 😅 moja maminka nas vychovala da sa povedat od 6rokoch SAMA !! bez akejsi pomoci, chodila do prace na smeny, a dodnes ju obdivujem ako to zvladala sama 😢 preto som aj ja predtym moc nechcela deti, lebo som mala nespravnho partnera, teda dvoch , kde som si nikdy nebola ista ze su na rodicostvo stvoreni,,,,,,, mam 34r ale som spokojna, stastna a mojho by som nedala za nic na svete, tak moc mi pomoha a je mi oporou,a bude dobry otec , ma super pracu 10dni si odrobi a 20dni bude cele dni s nami 😉 ah jaj, zivot je krasny a ja verim, ze to vswetko zvladneme 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 sme viac silne ako sa zda 😎
@sara34valentina juuuj, ani nevieš, ako mi to teraz od Teba dobre padlo. Dakujem Ti. 🙂 Aj ja cítim , že budem v dobrej nádeji.
@rula riadim sa pocitom ♥ verim ze o par dni mi napises, je to tam ♥ a potom sa len pekne setri ♥ mas uz zistene ako co s materskou v at?
@sara34valentina Ani moc nie, ale dedkova dcera vie, že chceme byť obe tehu, tak ona už len čaká, kedy prideme s dobrou novinou, vybaví nám pn- ky a aj nám bude platiť, ona to nám to veľmi želá. Ked striedačka minulý mesiac potratila, bola z toho veľmi smutná. Dnes išla rovno do Hainburgu na hcg, dúfa, že už bude na nule a možu sa opäť snažiť. Tak snáď to nejako potom všetko vybavím a nezostanem bez šilingov.
@rula silingov ? ha ha ha si ma pobavila,,,,,,,,,,,,,,,,, oje tak ona potratila????????????? si mi v lete pisala ze otehotnela ......................oje to ma moc mrziiiiiiiiiiiiiii..............................
pytam sa Ta preto, lebo ked moja kolegynka otehotnela sa to tazko moc tazko vybavovalo a sa na to potom vykaslala 🙄 🙄 🙄 ( musis tu mat trvale nie prechodne, tusim. .... ked sa narodi dieta vsetko prelozit a ist sem ku lekarovi tusim 3x a platit si odvody az do tusim 7mes v tehu alebo az do 9mes...................... potom si tusim oslobodena kedze ides na matersku tu ti urci poistovna, ale neviem podla coho, kedze si akoby bola zivnostnicka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, musis sa riadne povypytovat a hlavne presne, lebo zakony tuna sa menia kazdy pol rok 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 hlavne si vybav aby si dostavala tie pridavky len to musi tu ostat pracovat potom a byt stale nahlasena,,,,,, je to vaic ako 140eur mes tusim,,,,, vsetko si pozistuj nech to ta rodina pomoze aby si potom nemala problemy,,,,,, lebo viem ze na sk ti nedaju ani 220eur 🙄 🙄 🙄 🙄 kedze si pracovala v zahranicii 😠
@sara34valentina hihi ja stále hovorím šilingy, každý sa na to pobaví.
Som tu na pracovný pomer, nie živnostník, problém bude asi ten pobyt.... ach, radšej si ten Amt kolotoč ani nepredstavujem, budem dúfať, že sa to nejako potom vybaví, ale neteším sa na to. , bude to náročné. Ale dôlezita je teraz mikrobodečka, ktorá má prvý deň života. 🙂
@badimeria aj ja som velmi zvedava 🙂 okolo osmej rano pojdem 🙂
@mimikas dakujem 🙂 si zlata 🙂
@sara34valentina mojko to je velmi dolezite aby si mala po boku dobreho chlapa a potom je jedno v akom veku budes mam babo, ale dolezite je ho mat zo spravnym chlapom. Ja som si svojho tiez doniesla z UK 🙂 ale on je velmi rodinne zalozeny a maleho nasho uplne zboznuje, ked vidim ako sa oni dokazu uzasne spolu hratm vecer si citaju rozpravky, maju svoje ritualy, moj muz maleho strasne zboznuje a to je pre mna ako pre matku velmi dolezite ze vidim ako sa on snazi aby mali velmi dobry vztah a maly bol na neho zvyknuty. No moj drobciak si zacal v poslednej dobe pytat sestricku 🙂, normalne z nicoho nic mi hovori ze na vianoce chce sestricku a to mu staci 🙂. Tak uvidim ci sa trafil do pohlavia 😀 , hlavne ale aby miminko teraz rastlo a vyvijalo sa ako ma.
@mimikas myslim si ze budete mat dievcatko ♥ nechame sa prekvapit ♥ mas uplnu pravdu ♥
@sara34valentina vidim,ze sa vyznas vo vybavovackach papierov v at. My sa tam v januari stahujeme. U nas na UPSVaRe mi povesali,ze mi budu vyplacat rozdiel medzi ich a nasim rodicovskym,ked tam budem mat TP (co budem). Nevies helfnut,ako sa to vybavuje a ci to rak naozaj je? Ci na to staci TP v at,alebo treba aj pracovat?
@rula aha t som nevedela, tak to je tusim potom lepsie 😉 😉 😉 mas zmluvu na dobu urcitu ci ako? tak ale ked pises ze sefka ti pomoze tak sa asi aj vyzna v zakonoch 😉 viem len to ze to bydlisko je dolezite 🙂 ano mikrobodicka ktora bude potom cloviecikom ♥
Baby robili vam postkoitalny test?? Moj gyn mi povedal aby sme tam išli no moje vysledky z krvi su robene aj na protilatky proti spermiam su negativne čiže moje telo ich nezabija a všetko ok čo sa týka tohoto čiže v pošve su ako doma.Tak sa pýtam či aj tak treba ist na ten test?
ahojte babulky, Dr.mi povedal pri pondelkovej kontrole,ze budem ovulovat z praveho vajecniku bol tam na 11DC 17mm folikul, ovu test zatial negativny so slabou čiarkou, BT nemeriam, folik rastie cca 1,5 až 2mm denne? Podľa toho by som mala mať ovu zajtra,pozajtra..? Uvidíme čo ukážu čiarky, prosím Vás a alchemilku mám piť kedy?pred ovu ?
@sara22 joj moja to presne neviem viem len to ze ak si nepracovala predtym , tak dostanes len pridavky kedze tu budes zit, mojko neviem ti poradit........ ten rozdiel tusim tiez,,,,neboj vsetko vybavite vcas 🙂
@butterfly333 mojko mozno si uz tehulka, vyckaj casu 😉
@wewitta neirad sa lekarom ale ovu testikom ten zachyti pozitivum a ak je palicka silnejsia ako ta kontrolna je pozitivny ovulka az do 48hodin+12hod zije vajicko 🙂 mas ovu testiky?
@wewitta alechemilku nepi vobec !
@sara34valentina práveže som počas 2 mesiacov ovu testovania,ani raz nemala silné čiarky:(.mám mám, včera som testovala a črtala sa tam jemná čiarka
takže alchemilka sa pije len od 1 DC?
@wewitta ano ale nepi ju,,,,,,,,,,,,,,,,,, testuj dalej a ak bude silniet tak testuj 2x denne aby si to zachytila
dobre,dakujem 🙂 budem testovat 2x pre istotu 🙂
@sara34valentina ale to určite nie.Určite sato nepodarilo ja take štastie nemám.
@butterfly333 v tejto skupinke sa postupne kazdej dari a bude sa aj tebe 😉
@sara34valentina ano moja verím že sa podarí aj mne,
@wewitta ja som napr.mala vecer slabulinku ciarku a okolo 10na druhy den doobeda uz skoro taku silnu ako kontrolnu. Testovala som potom cca kazde 3hod.,no uz mi len slabla a vecer v ten den uz bola zasa uplne slabulinka,cize vrchol som mala niekedy skoro rano. Ked uz silnie,fakt treba testovat castejsie,bo ja pri poobednom testovani by som ani nezistila,ze uz bola 😁
@sara22 to vážne??🙂 Si ma veľmi potešila teraz,lebo po minule razy ked som sa tu na to pýtala,povedali mi, že čiarka tak rýchlo zoslabnúť nemože, takže predsa len môže! Ked ono je to ťažko vystihnúť,ked som v práci :( a tam neviem ako by som si ovu test robila :D tak idem hned testnuť,akurát som prišla z práce,dakujem🙂🙂 dúfam, že tento x ju vystihnem🙂 bolí ma veru pravý vaječník,tak ako Dr.povedal, tento mesiac z pravého 🙂 och kiežby to už vyšlo🙂
@sara34valentina ahoj ziena kukala som foto od tvojho zaciatku sa nudim a namna dolahla daka melancholia 🙂 si uplna kocka a velmi ti to pristane ja stale iba premyslam ako taka kozicka 🙂 ty si taky predpovednik tak dufam ze to vidis dobre umna uz sa ma nezbavis musim tu byt svami♡♡♡
@wewitta ja som robila tento mesiac prvy mesiac a hned takto narychlo sa objavila a aj zmyzla 😀
V praci je to masaker,ja som mala problem pri prvom tehu si moc na poradne naberat,lebo v praci nikto nevedel do 20TT. Potom som to riesila tak,ze som si nabrala do jednorazovych plastovych stamprlikov a z tych prelievala. Tak by sa to aj tebe dali ovu testovat,potom rychlo pasik strcit do vrecka alebo kabelky 😀
Aj ked..podla mna uz nabuduce nebude treba 😉

@rula mam dobry pocit a tusim ste to dali 🙂 mam fakt super pocit ♥