icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
28. nov 2015

@butterfly333 urcite si ho daj aj ja si idem davat to by ta mala poslat na hematologiu uz som otom vela pocitala vela zien co potratili a mali problemove tehu prave fraxiparin im pomohol a maju zdrave deticky skoda ze ti ho skor uz nedali idem aj ja do toho uz nejdem riskovat nic to je na zrazeniny a dake krvne nutacie o ktorycj ani clovek nevie ze ich ma a preto mozes potracat a robia sa tie krvne odbery

butterfly333
28. nov 2015

@badimeria 10.12 som obj ku gyn že na genetiku tak mu poviemaj tu hematologiu nech mi spravia a porozpravam sa z gyn.Vieš chodímk novemu gyn no to on by si musel naštudovat celu moju kartu a mat namna čas lebo aj včera som tam bola tak všetko rýchlo rýchlo stale mu fon zvonil ani som sa nestihla nič spýtat.Chcelo by to takeho gyn čo sa o svoju pacientku stara a nie takto týchlo vybavit a hotovo.

sara34valentina
28. nov 2015

@ajajaj00 s tebou je co mojko?? ako sa mi mas, vsetko v poriadku u Teba? ako pokracujete v snazeni?? ci si uz tehulka? ♥ napiiiiiis ♥

sara22
29. nov 2015

@agathachristie ak ti to pomoze,ja som rodila na antolskej. Mala som zazmluvnenu Dr.,no v den,kedy mi nastali komplikacie mala zrovna dovolenku. Rano som dosla na tu ich 83,co je gynekologicka pohotovost a tam ma uplne odflakli. Ani krv ani tlak ani nic nevzali a to som tam v 38tt prisla s podozrenim na trombozu. Po velkom naliehani ma poslala na cievne,kde mi dali kompresne pancusky,ze v tomto stadiu sa s tym nic neda robit. Kedze bolesti neutichali a tlak z mojich (po 2kavach) 100/80 mi vecer vystupil na 163/103,utekali sme na pohotovost,normalnu lebo gynekologicka uz bola zavreta a tam uz mi brali krv a zmerali tlak,rovno poslali na porodnicu a tam ked natocili pasy,rezali skor ako som sa stihla vycikat. Do polhodky bola mala vonku. Konali rychlo a rozumne,lebo petruska uz mala na male a aj ju rozdychavali. Chvalabohu vsetko dobre dopadlo. Cize moja skusenost-gynekologicka pohotovost uplne zle a na porodnici aj bez zazmluvnenia velka spokojnost. Poporodna starostlivost asi vsade rovnaka..

wewitta
29. nov 2015

@sara22 @nicolettka2126 @rula - babulky zajtra má drahý meniny a zajtra ráno chcem testovať,budem 25DC a 11-12DPO. Pichá ma už asi týždeň v podbrušku,raz napravo raz naľavo,sem tam kúštik bieleho vytoku. No už sa na príznaky nespolieham tie mam snáď každý mesiac 🙂,ráno Vám dám vedieť 🙂 bol by to ten najkrajší meninový darček a zároveň Vianočný :-* no pre mňa hlavne splnený sen,Bože,bodaj by som si tam našla druhú čiaročku 🙂 držte palce. Krásnu 1.adventnú nedeľu Vám prajem 🙂 :-*

wewitta
29. nov 2015

Ešte som zabudla dopísať- v stredu by (ne)mala byť MS a posledné dni ma bolia aj kríže a brucho ako pred MS,prsia takisto citlivé,no radšej sa na to spoliehať nejdem,netestovala by som,keby nemá drahý tie meniny,no akosi vnútorne dúfam,ze tam niečo nájdem 🙂

rula
29. nov 2015

@wewitta tak určite testni. Prajem vám , aby ste to s mm zajtra aj s bábom oslávili

mimikas
29. nov 2015

@wewitta budeme cakat na tvoj pozitivny testik

sara22
29. nov 2015

@wewitta tesime,tesime na fotku // 😉

nicolettka2126
autor
29. nov 2015

@rula juuuuj mojka drzim naaaajsilnejsie palce ako sa len daaaaaaa 😵

rula
29. nov 2015

@nicolettka2126 ďaaakujem, ale dnes mi teplota padla dolu na moju obvyklu ms teplotu, tak čakám , kedy dojde ms.

nicolettka2126
autor
29. nov 2015

@rula ochhhh ☹ ☹

nicolettka2126
autor
29. nov 2015

@wewitta Evka moja, rano bude mojou prvou cinnostou kuknit modry konik aby som videla tvoje dve krasne vytuzene palicky 😵
Velmi si to uz zasluzis, preto verim ze s drahym dostanemlte ten najkrajsi darcek 😉

rula
29. nov 2015

@nicolettka2126 no, čo narobím, nevadí, asi to tak má byť. I keď, bola som si istá, že to vyšlo. . . . .

mmoni89
29. nov 2015

Baby s tymi porodnicami je to ťažké, v každej sa nájdu spokojne aj nespokojné mamičky, záleží na akých lekárov a skúsenosti natrafíte. Ja som už dva krát ležala v Ružinove, teraz nedávne 3týždne, aj som tam rodila a za necelé dva mesiace sa chystám opäť tak vám môžem dať čerstvé info 😉ale za mňa úplná spokojnosť. Bola som tam s maminkou čo rodila prvé na Kramároch, bola spokojná, potom čakala dvojky, bola tam na pohotovosti no a ich,, zásluhou,, porodila v 26tt mŕtve dievčatká. Teraz ide rodiť na Antolsku. Zase ďalšia prišla do Ruzinova, že bola už raz na Antolskej a že nikdy viac.. A sú také čo zase povedia že Ružinov nie.. Takže je to naozaj ťažké si vybrať podľa recenzii. Ja mám v Ružinove svoju zlatú úžasnú doktorku ktorú môžem odpoveď na 200% takže idem určite tam 😊

mmoni89
29. nov 2015
sara22
29. nov 2015

@mmoni89 ano,presne ako pises. Ja ale tentokrat pojdem do kocha,kedze tam jedine mi daju aspon sancu na prirodzeny porod. A ak by to nevyslo,viem,ze tam bonding po sekcii nie je az tak neobvykly.. Zial,je smutne,ze za tak normalne poziadavky si clovek musi zaplatit taku palku,ale ziadne peniaze mi nestoja za to,aby som si zazila to,co s prvou..

mimikas
29. nov 2015

@sara22 tak sa mozno v kochu aj stretneme 🙂 ja som tam uz raz rodila a prave ten bonding a klud ma presvedcil, jedlo a ostatne mi je jedno ale toto bolo to co som si tam uzila, mat maleho este s pupocnou snurou ma sebe bolo uzasne a moj muz stale so mnou, velmi to pomohlo a preto som aj mala taky porod aky som mala 🙂. A chces si aj niekoho zazmluvnovat alebo nie?

sara22
29. nov 2015

@mimikas neviem este,uvidim,ked tam pojdem pozriet.. A ty?

sara22
29. nov 2015

@mimikas ja som mala hroznu depku od porodu az po ten moment,ked mi malu priniesli,ze sme sa nemojkali,ze nebol bonding..nechcem to uz zazit a aj keby sa prirodzeny porod nepodaril a musi byt dalsia sekcia,pocit,ze bude aspon bonding ma velmi upokojuje..

mimikas
29. nov 2015

@sara22 asi nebudem nikoho zazmluvnovat, spolahnem sa ze tam chytim dobru sluzbu 🙂 pri prvom ma rodila Onrackova a Ditte, ondrackova bola strasne zlata, ked som ju ale prvy krat videla tak som si povedala, preboha ved to je este dieta co ta bude so mnou robit, ale bola super, velmi ludska, ditte toho vela nenarozprava ale je dobry porodnik. No tie cisarske v statnych nemocniciach su zle, to mam kamosku co mala uz 2. cisarskym a vravela ze strasne, nikto jej dieta neukazal 24 hod, poriadne nepovedal ci je ok, nakoniec jej ho muz ukazoval na telefone. V kochu viem ze nosia na kojenie hned ako sa pre eries koli laktacii a bondingu a psychike to velmi pomaha.

mimikas
29. nov 2015

@sara22 ak by som si mala zazmluvnit tak beriem Marcisovu alebo ondrackovu. Inak odporucam sa na poradne prihlasit do ruzinova, tam je vacsi klud, a beru pacientky ma cas, na partizanskej maju porody a pohotovost a tam sa svagrina stazovala ze velakrat cakala aj 2 hod po termine kym ju vezmu

sara34valentina
29. nov 2015

zeny u nas je to uplne ine, ja mam sukromnu kliniku, kde budem mat vlastnu izbu , uz mam Hebamme /u nas sa rodi pri porodnej asistentke / s ktorou mas kontakt, od 20tyzdna tehu az do porodu🙂 ta ti hocikedy cez telefon poradi, vybavi sanitku ked je nutne, mas snou seminare, nauci ta aby ti partner bol pri porode napomocny 😀 mas snou kontakt, lekar pride iba na 20minut na porod 😀 😀 😀 maju odrodenych tisice deti a skusenosti 😉 ja uz mam kliniku vybratu, sama izba kde moze byt priatel cely cas somnou, vraj super strava 😀 😀 svagrina si vychvalovala personal a je to super ze ta Hebamme je cely cas somnou pri porode a nie kadekto 🙄 mam ale musim podotknut pripoistenie, inak by to stalo dost 😨 stihli sme to pred otehotnenim, moj muz to moc chcel , aby som si ja vzdy vyberala koho a kde chcem ku lekarom .. neviem ako to mate na Sk, ale moja kamaratka si zaplatila lekara pri ktorom chcela rodit a ten hned prisiel ked rodila 😅 drzim vam palce, MYSLIM SI ZE NAJDOLEZITEJSI BUDE POROD ABY SME VELA NETRPELI A SAMOZREJME VYBORNI LEKARI , ABY NAM POMOHLI KED BUDE NUTNOST 😵 😨 😕 drzim nam vsetkym palce 🙂 🙂 🙂

sara34valentina
29. nov 2015

@rula do frasa 🙄 konecne si bola doma na Sk cez ovulku 😕 kolko ti klesla? mrzi ma to, snad bud mesiac uz vyjde 😉

mimikas
29. nov 2015

@sara34valentina mojko ja preto idem do Kochu, co je sukromna porodnica lebo ja mam zo statnych stres, tu som uz raz rodila a viem co ma caka. No co sa tyka partnera tak ono napomocny velmi nebude 🙂 je super led je tam ale popravde mne moj liezol na nervy a poslala som ho spat 🙂 aj napriek tomu ze sa snazil pomahat, pekne ma masiroval a pod a proste mi to v tej chvili vadilo, bolo super ze bol cely cas so mnou ale to je tak vsetko 🙂

mimikas
29. nov 2015

@sara34valentina a co sa tyka trpenia, je to v tvojej hlave a ja som zas typ cloveka, pokial je moznost si pomoct treba to vyuzit

rula
29. nov 2015

@sara34valentina no, do frasa... klesl dnes ráno na moju ms teplotu a predstav si, už je večer a milostivá nič.... inak má čas do stredy ked už teda, tak neviem čo to má znamenať aj brucho ma dnes bolelo dosť

sara22
29. nov 2015

@mimikas aku moznost myslis? Epi?

mimikas
29. nov 2015

@sara22 anonepi, sprcha a pod, proste vsetko co pomoze

sara22
29. nov 2015

@mimikas
@sara34valentina ja tu pomoc pri porode mam vyriesenu tak,ze pri porode bude mama a po nom sa na bonding vymeni s muzom 🙂 takto som to mala vymyslene aj minule..