icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@wewitta nooo mne zacalo byt zle zaciatkom 7.tt a dodnes este zhruba kazdy druhy den...ale vzdy vecer...no mudim ppvedat ze ten 7. a 8.tyzden mi bolo najhorsie..to som nedokazala nic urobit...zaludok som mala ako na vode, vsetko v krku, pocit na vracanie vkuse a este aby toho malo nebolo tak moj nizky tlak sa este viac znizil ako som otehu. .cize som musela rano kavicku vzdy aby mi zvysilo tlak..
No ak bude vsetko v poriadku zajtra tak budem mat knizocku navyse 😵
Hlavne nech babo narastlo, normalne sa bojiiiim ale to je asi normalne, teraz uz sa cely zivot o to malinke budem bat 🙂
Juj mojka, dufam ze drahy sa veeeeelmi tesiii 😉

wewitta
30. nov 2015

@sara22 práveže nemám ťažkú prácu, iba občas máme ťažké krabice...robím v obchode.
Veru, to je pravda🙂 ale zase výsledok je 100%tný a veľmi som si ho vždy želala 🙂 samozejme prúžkové odložím na pamiatku, ked budú krásne tmavé koľajničky 🙂 dúfam, že bude krásne silnieť,na živo je úúúúúplne ružová 🙂)))))))))))))

sara34valentina
30. nov 2015

@rula hlavne , ze neprisla mrcha 😀 este nadej je 😀 pouzivas ovu testiky rula?

rula
30. nov 2015

@sara34valentina ahoj, no, neprišla ešte. Dám jej čas do štvrtku, to bude 28 DC. Ovu testy používam.

melisssssa
30. nov 2015

@wewitta gratulka 🙂 len nech pekne silnie 🙂 🙂

sara34valentina
30. nov 2015

@wewitta ahoj, blahozelam Ti z celeho srdca, nech mas krasne zdrave tehu 🙂 si ma tuna hned z rana rozplakala, lebo ono ja som 21tyzden a uvedomujem si to kazdym dnom viac a viac, to ide instinktom samo (uvidis, ked pocitis pohyby, ja som do 17tyzdna este nechapala , ale uz zacinam chapat, ) vsetko ma svoj cas , dolezite je aby si davala na seba a malinke pozor, nenamahala sa v praci a krabicou sa neopovaz ani len pohnut !!!!!! 1trimester je najdolezitejsi , tak na to mysli 🙂 neboj vsetko sa lekarsky vyriesi, dostanes potvrdenie o tehu a ako nahle ho das majitelom (firme, kde pracujes) si zakonom chranena a nesmies sa namaht, mas dokonca ine prava, napr urobit si pauzu, lahnut si, oddychnut si atd........................neviem presne ako to u vas na Sk frci, ale v kazdom pripade ked budes mat to potrvdenie od gyn ihned dat zamestnavatelovi 😅 drzkam palce, davaj na seba pozor a teplunko sa obliekaj nech je bublinke dobre, este stale si utieram slzicky, lebo *my tehulky* mame uz svoje hormony materinske a kazda z nas si uvedomuje , ze je to najkrasi dar nosit dieta pod svojim srdieckom ♥ krasny den obom a neboj muzi to chapu ovela ovela neskor 😀

badimeria
30. nov 2015

Juj babule tak od dnes picham ten fraxiparin tak drzte palce

sara34valentina
30. nov 2015

@badimeria to je co moja?

sara34valentina
30. nov 2015

@rula no a kedy bol uplne pozitivny? v ten den si potom cestovala ci ako to bolo? neboj aj ty budes dalsia, vsetko ma svoj cas ♥

mimikas
30. nov 2015

@wewitta moja silno silno gratulujeeeemmmm. vidis nakoniec sa to podarilo, tesime sa a neboj testiky budu silnie a bude z teha mamina 😉

mimikas
30. nov 2015

@badimeria neboj, bude to dobre, hlavne aby bolo miminko v poriadku, drzim palce, chce to vela odvahy, ale co zeny nezvladnu pre deti ze?

rula
30. nov 2015

@sara34valentina 17.11 bol pozitívny, aj sme sa pomojkali, 18 som už bola v AT.
Aj napriek tomu, čo všetko cítim v bruchu a bielym testom, mám stále pocit, že to vyšlo..

badimeria
30. nov 2015

@sara34valentina to je nieco koli krvicke predpoklada sa ked som uz dva krat p9tratila ze sa mi mozu robit krvne zrazeninky alebo nozem mat trombofilne stavy alebo dake krvne mutacie a to sposobuje vzdy potrat lebo ked sa to vzdy dialo do 10tyzdna tam je najvacsi predpoklad ze nieco mam s krvickou ale na tie podrobne testy sa caka skoro dva mesiace a nato neni cas kedze som uz tehu tak musia mi to dat aby sa to nahodou nezopakovalo

littledesire
30. nov 2015

@sara34valentina ja len k tym hormonom :D ja som zacala 25tt teraz, a vcera ked vypadol v superstar slepcik a vsetci s rozrevali, ta aj ja som sa rozrevala ..... :D A muz kuka na mna, ze preco placem, ci som ho tak chcela v superstar :D:D ale ked ja nemozem pozerat na to ked ludia srdervuco placu .. 🙂

mimikas
30. nov 2015

@nicolettka2126 mojko tesim sa na tvoju poradnu zajtra a na foto drobca, juj uz bude velke 🙂 a aj tehu knizku dostanes 😀

badimeria
30. nov 2015

@mimikas ved jasne dakedy uz mam ale hlavu v smutku preco ja toto vsetko musim a nikde neni napisane ze aj napriek vsetkemu bude vsetko ok ale tak myslim pozitivne budem pocas celeho tehu dopichana az az a ak bude vsetko ok tak 15.12. Mi vezme uz krvicky a dslostanem tehu knizku ♡ a ako sa mi mas ty?

mimikas
30. nov 2015

@littledesire o placi a hormonoch ani nerozpravaj, ja som vcera plakala v kine na filme: Dobry dinosaurus, to je uz uplne iny levet toto 😀, moj muz sa na mne smeje, ze sa nemam bat a v klude si poplakat, vraj to pomaha

mimikas
30. nov 2015

@badimeria ja celkom dobre, uz lepsie, stale sa snazim byt v klude ale ako na potvoru maly ochorel a mam ho doma ☹, ale v stredu vecer dojde mama, oznamila som jej dnes ze som tehu, ta bola cela stastna, presne som vedela ze bude tak reagovat, tak som jej vysvetlila ako sa veci maju a co sa deje, tak ze dojde a aj poupratuje a okna umyje aby som mala klud. Juj tesim sa, ja som si najpr chcela niekoho zaplatit ale ona ze v ziadnom rpipade, ze ona to spravi. podla mna ona je stale este strasne natesena ked moze pomoct a ma pocit ze ju potrebujeme

sara34valentina
30. nov 2015

@rula no mohlo to stacit, ovulka nabehne sice do 48hodin ale spermie vydrzia v tele dlhsie, verim a dufam s tebou ze to vyslo,,, skoda ze si nevies ten krcok kuknut, ak ho nedtiahnes a je vysoko a tvrdy ( v tehu sa urobi taka zatka na nom to ucitis) no a pred MS ak tehu nie si je uplne dolu a mäkkunky vtedy pride ms 😀

mimikas
30. nov 2015

@badimeria mojko aj ja mam niekedy taketo stavy, ze preco sa toto deje vsetko, ze preco zrovna mne a pod, ale zas si hovorim, ze vsetko ma svoj zmysel, ze su ludia co sa im aj horsie veci stavaju a ak mam mat zdrave babo tak to vydrzime, no nie? Aj tak nam nic ine neostava, ale dolezite je ze zatial sa miminka drzia a rastu aj napriek vsetkemu.

sara34valentina
30. nov 2015

@badimeria ok rozumiem, daco som tu citala co ste si pisali, uz chapem, dik za vysvetlenie, tak ak to pomoze tak si to pichaj 😉 neboj vsetko dobre dopadne , nemysli inak len na babätko, ktore cakas a vsetko bude dobre moja 🙂

rula
30. nov 2015

@sara34valentina dakujem 🙂
krčok skúsim, už som to pred časom skúšala, ale nič som z toho nevyčítala .

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas jeeej mas poradnu zajtra ? supiiiiiii teskam sa aj ja na fotecky 🙂 my ideme na organscrenning vo stvrtok ♥ este ti je zle mojko?

sara34valentina
30. nov 2015

@rula ja som tie 4mes co sme sa snazili precitala hadam vsetko, mala som ovu testiky +som si sledovala krcok a ked som ostala tehu som sa az zlakla lebo bola na nom ochranna zatka a husty biely vytok 😉

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@mimikas ani nevraaav iuz odpocitavam hodiny do zajtrajsieho dna 😀 Úplné bobky mam, tesim sa bojim sa, vsetko dokopy 😀
Ale verim ze je vsetko v poriadku, brusko uz trochen vykuklo takze snad babenko rastie ako ma 😵 uz mi je aj trochu lepsie, len vecer si musim obrovsky pozor davat co papam lebo vtedy mi byva zle...vcera som si na večeru dala paradajkovu polievocku so syrom a veeelmi mi chutila no drobcovi asi moc ee 😅

butterfly333
30. nov 2015

@badimeria tebe dal gyn fraxík preto že si už potratila predtím?? Len sa pýtam lebo ja som bola 6x tehu z tohu 4x prišla o babo a nikdy mi fraxík nedali.či to davaju ak su nejake ine problemi?

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina nie ja ale Nikolka ma 😀

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas ved ju som myslela a teba oznacila 😉 @nicolettka2126 teba som myslela, len zle oznacila 😉

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 neboj ani sa nanazdas a mas 1trimester za sebou,,,a potom uz mozes jest vsetko 🙂 my vcera na 1advente na krampuse boli , dala som si sladke potom raclett syt na bagetke, vecer zmrzlinu a pizzu 😅 niekedy je mi jedno ze zjem uhorku kyslu s mäskom a na to hned puding, miesam a neni mi zle, na co mam chut to si dam ,,o chvilu to mas za sebou a budes papkat ako ja a priberat 😉

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina hehee stava sa 😵 Veru ano zajtra uz poradna, tak snad bude vsetko ako ma byt 🙂
Neuveritelne sa uz teskam ze zase uvidim drobceka, taka som zvedava ako narastol 😵
A inak zacala som mat tusaka na dievcatko 😅 Prislo to z nicoho nic, tak uvidime 🙂