icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

butterfly333
30. nov 2015

@badimeria no bola som už 6x tehu z toho 4 neuspešne. No a to je jedno kedy by som išla na hematologiu v ktory DC den či je to jedno. To posiela gyn či može aj obvodna.

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@agathachristie z tvojich prispevkov sa raz fakt poštiiiiiiiiim 😂😂😂😂😂😂

mimikas
30. nov 2015

@agathachristie preco 😀 😀 😀 😀

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina kde von myslis ze pojde? Babatko v brusku si pekne pije plodovu vodu a potom ju cika a tak pekne dookola recykluje 😉

agathachristie
30. nov 2015

@nicolettka2126
@mimikas :DDDD
sak trosku humoru do zivota treba :D
sa smejete ale musim vymysliet, ako urobit, aby nasa mala nevypustila hadiky na slobodu lebo ich uz nikdy nenajdeme... alebo horsia alternativa - najdu ich susedia :DDDD

mimikas
30. nov 2015

@agathachristie ja som to pochopila ako vtip ;-D, som sa aj pekne pobavila 😉 no jedine dat zamok na terarium, ak by som ja u seba nasla hada mna by rovno na JIS odniesli s infarktom

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@agathachristie myslim si ze najhorsia alternativa nastane ak si hady najdu susedov 😀 😀

agathachristie
30. nov 2015

@mimikas
@nicolettka2126
hehe nebol to vtip :DDD nuz hadiky su neskodne, ale lubia zdrhnut a nikdy sa nevratit... musim ten zamok poriesit 🙂

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas aj tu cikanicku pije???????????????

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie hady zena bozia naco su vam hady ? bleeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina su strasne roztomile (fakt su) a nevyzaduju ziadnu starostlivost a ani nasu pritomnost. nepustaju chlpy..idealne domace zvieratko pre lenivych ako sme my 🙂

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina haha jasne, sak kde inde by to islo, ale sak ono este neako netravi 😀 ono to len prehlta a potom vycika, no je to kolobeh 🙂

sara34valentina
30. nov 2015

vcera sme boli na 1.advent +krampus 🙂

mimikas
30. nov 2015

@agathachristie pre mna su idealne rybicky 🙂 to je to max. co ja znesiem v byte o neakych psoch a mackach u mna nemoze byt ani rec. Okurat s mojim muzom rozmyslame o krabovi

agathachristie
30. nov 2015

brrr to strasidlo.. deti sa museli bat :D

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas som zase o nieco mudrejsia 😔 😀

agathachristie
30. nov 2015

@mimikas rybicky su super ale na nich mi vadi hluk tej zblnkajucej vody :D

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie deti ? ved aj ja som sa bala 😀 je to tradicia uz roky rokuce tuna, 😉 😉 😉 dala som si raclet na bagetke mnam

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina a co ma to strasidlo symbolizovat?

sara34valentina
30. nov 2015

lubim raclet mam ho vzdy v chladnicke dam upiect zemiaciky a na to dam zapiect 🙂 alebo si uvarime zemiaciky (to je original svaj, jedlo takto) na to grilom raclet(mam ho zo svajcu) utavis syr a uhorka plus cierny chlebik 😀

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie je to to iste ako u nas cert, ide sv mikulas ten dava dobrym detom sladkosti a tento krampus tresta zle deticky 😲 by sa ho mali bat aby boli poslusne 😉

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina preboha toto keby mi ukazali ako decku tak sa hned doseriem a mozu calovat za psychiatra az do puberty :D

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina ja milujem advent a vianocne trhy a vsetko co k tomu patri

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie no vyzeraju hrozne ale je to efektivne deti vraj na druhy den posluchaju 😅 😅 😅 😅 😅 ha ha ha ha ja budem samozrjeme mojmu malinkemu hovorit ze su tu to len masky 😉 nebudem ho strasit, ja viem ze bude dobrucky a bude nas posluchat 😉 ma nas dvoch my sa lubime a dame mu tolko lasky ze azzzzz ♥

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina fuj nasho certa mam radsej :D

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas bu bu bu-bu bu 😀

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina toto keby videl moj maly tak 3 tyzdne nespi

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina nas cert je trosku milejsi, toto je vyslovene uz skarede strasidlo

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas ha ha ha ha no videla som na nasich malych ze ten 5r sa nebal ale este ten 3r mykal pusou :( vo Svajci je tiez certik a anjelikovia 😉