V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 radsej vytrhnut moja..lepsie teraz ako potom!
@melisssssa Paralen mozes..Co Sa tyka zuba chojj ku zubarovi... Teraz sa to ma riešiť nie neskorsie... My mame v tehu dokonca povinne 2kontroly.lebo vsetko zo zubov ide na plod!
@sara34valentina ked to neprejde tak pojdem na pohotovost zubnu...hlavne,ze som bola u zubara pred 2 mesiacmi a vsetko ok...to je zakon schvalnosti ...ked na nenatahuje tak ma boli zub ☹
@melisssssa cim skor😞
@sara34valentina ano ,ano 🙂
organscrenning vsetko v naj poriadku, mame 23cm a vazime 370 gramov 🙂 foto v albume 🙂
@sara34valentina super, tesime sa ze drobciak je zdravy a pekne rastie
@sara34valentina super zlatinko fotky su kraaaasne nadherneho chlapceka schovavas v brusku 😵
@sara34valentina nádherné chlapčiatko, som veľmi rada, že je všetko v poriadku 🙂🙂 ♥
@nicoletkka2126
@mimikas
@sara22
@
@melisssssa baby,prosím Vás, aj vy ste mali v prvých tt biely výtok?
inak dnešný test 🙂 28 DC - 1 deň meškania 🙂 najbližšie urobím až v nedeľu na Mikuláša🙂to už budú možno skoro rovnaké,bože ako som sa vždy tešila,že aj ja budem takto porovnávať testíky, či zosilneli 🙂 a sledovať to ♥ 🙂
@wewitta ano moja mala som aj ja biely husty , vytvara sa ti zatka na krcku 😉
@wewitta mojka ten biely hlienik mam aj ja niekedy az vo vacsom mnozstve cize intimka to isti 😅 Ale ked som bola tak 4.-5.tt tak som sa vzdy az so strachom zibudila ci sa nahodou nespustila ms ale nie to len toolko hlieniku 😀
A ciarocka ti naaaaadherne silnie tesim sa velmi 😵
Ides teda toho 21.ho k doktorke?? 🙂
@nicolettka2126
@mimikas
@wewitta
dakujem babenky, a tak rychlo rastieme , pred 2tyzdnami sme mali len 190g a teraz 370g 😅 neuveritelneeeeeee , tak moc ho lubkame ♥ zienky dakujem pekne ♥
@sara34valentina veru krasne rastiete mojka, chlapciatko je pekne silne a paci sa mu v "mama hoteli" 🙂 Hlavne ze je zdravucky, ani sa nenazdas a o chvilku uz bude na svete 🙂
@nicolettka2126 ano moje,presne aj ja furt intimky 🙂🙂 a to o tom strachu m,i ani nehovor, ja mam len 1 den meškania a furt sa chodím pozerať,či tam nie je nič iné, chvalabohu vždy uvidím biele a teším sa dalej 🙂🙂)))
dakujem krásne moja ♥ vytešujem sa z toho úplne najviac:-* 🙂 áno áno 21. idem🙂 už mám vymenenú smenu,drahý pôjde somnou,vzal si voľno 🙂mala by som byť vtedy medzi 6 a 7 tt, dúfam , že všetko bude v poriadku, hlavne nech už to je,lebo mi to príde straašne daleko,ved to poznáš 🙂
@sara34valentina ahaaaa,to som nevedela,dakujeeem 🙂 ♥
@sara34valentina riadne narástol chlapina 🙂 nech len krásne rastie a priberá, u mamičky v brušku je najlepšie 🙂
@nicolettka2126 keby si videla tie krasne videa kde ho vidno krasne nozicky a tie svalnate stehienka (po ockovi) ha ha ha ha 😉 uzas ta technologia 🙂 nadherne nieco, joj mas sa naco tesit 🙂
@wewitta no pribera ved za 14dni pribral 180g 😉 len tak dalej 🙂
@sara34valentina krasny bubusko maly 🙂 to uz nie je len taka miska parizaku,to uz je cela obedova porcia 😝
@sara22 zlataaaaa 🙂 veru uz je to riadna porcia 😅 😅 😅 😅
Dobre ranko neviem ktora babula mi poslala ♡ ale dakujem moc.
@badimeria dufam ti je kazdym dnom lepsie a lepsie ♥ moja kamaratka (vcera sme skypovali) ma dlhorocny problem otehotniet, ma geneticku vadu, ma vela vela vajicok ale ani jedno nie je dostatocne velke na oplodnenie, raz potratila............................ teraz ma dakeho dobreho doktora a o par dni kontrola ci zabrali lieky .. niekedy je fakt dolezite najst dobreho lekara........ verim, ze u teba to pojde rychlejsie, dolezite je najst pricinu a sa nevzdat 😉 pekny den mojko ♥
@sara34valentina dakujem moja zlata no umna bude ta pricina podstatna najst ju.Lepsie nie stale je to minco vomne a cakam kedy to priroda konecne spusti.Hormony to su silna vec dakedy to namna dolahne ten strasidelny plac a to vsetko okolo toho ale aj tak bojujem.My zeny sme silne bytosti.A ty sa mas ako citala som ako krasne dopadlo sono a drobcek krasne rastie.Ste uzasny a krasny.
Babyyyyyy meskajuuu 5 den mam si niečo myslieť už? lebo ja neviem chcela som sa svami podeliť nevydím nasebe žiadne zmeny any pocity nemám iné
@melanie2009 urob si test my ti nic nevyvestime 🙂
@agathachristie až ti mám pravdu povedať moc sa bojím sklamania ☹ lebo ako som v Júli potratila tak sa nechcem hned tešiť ☹ veru aj spravím máš pravdu
@melanie2009 sprav.. neistota je podla mna ta najhorsia alternativa. cakame na info 🙂
@agathachristie jasan 🙂
Ahojte babulky..tak mne nakoniec ten zub vytrhli..poviem Vam neskutocna bolest aj pred trhanim aj teraz....a zasa o dovod viac cely vikend prelezat...
@melisssssa neboj bude to lepsie o par dni. vyplachujes repikom? mas velku dieru? drzim palce.

@melisssssa fuuu tak to je potom o to horsie :-/ No dufam ze aj napriek tomu ti zaberie