icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
4. dec 2015

@melanie2009 sup sup testuj 😉 😉 😉

melisssssa
4. dec 2015

@agathachristie iba prikladam ladove obklady ,vyplachovat repikom mozem az zajtra...ja vobec neviem aka je diera ,lebo ma este dost boli dasno a lice mam jak skrecok...ale mam tam 1 steh...

agathachristie
4. dec 2015

@melisssssa mne tak trhali osmičku. 3 dni to bolo dosť peklo aj s horuckami a potom pohoda. Držím palce nech to prejde čím skôr 😊

melisssssa
4. dec 2015

@agathachristie no sak aj mne trhali osmicku..tiez ti trhali ,ked si bola tehu? Tak som sa tesila na vikend ,ze niekam pojdeme🙂 ,uz mi aj lepsie bolo co sa tykalo nevolnosti a unavy a teraz toto...dakujem ti snad bude zajtra uz lepsie...

melanie2009
4. dec 2015

@sara34valentina verím a dúfaam

agathachristie
4. dec 2015

@melisssssa nie nebola som našťastie tehu. Uvidíš, že zajtra keď sa zobudís bude to lepšie 😉

fidorka7
5. dec 2015

@fazulka7 počuj, ked pozerám tvoje príspevky, tak buď nejestvuješ, alebo si "Superžena" - už toľko netrep a nezhovaďuj sa - totižto základ pre klamára a manipulanta je schopnosť vedieť si zapamätať všetky vypotené bludy a vedieť na ne nadviazať..... tak si preboha stiahni nejakú zo svojich super odporúčaných aplikácií, aby si vedela na tie bludy nadväzovať... raz máš manžela, potom nie a potom zas hej, medzitým chlapov na sex cez web, raz dcéru raz syna, raz oboje, raz už študuješ a potom sa len chystáš...
Si chorá? schizofrénia? či len hlúpy biznis?

ritamama
6. dec 2015
ritamama
6. dec 2015

@wewitta ups. Chcela som Ti napisat ze gratulujem a ze mame podobny termin. Tiez mam// 🙂

melanie2009
6. dec 2015

@sara34valentina Babyyyy neverím 😀
šťastná som a veľmi lepší Mikuláš ani nemohol byť poobednajší test ešte som ani poriadne nenamočila a 2 čiarkyyyyyy

nicolettka2126
autor
6. dec 2015

@melanie2009 jupiiiiiiiiiii dalsia tehulka v skupinkeeee gratulujeeem z celeho srdiecka a prajem kraaaasne bezproblemove tehulkovanie 😵

agathachristie
7. dec 2015

@melisssssa tak ako? Lepšie? Môžeš už jesť?

melisssssa
7. dec 2015

@agathachristie ahooj 🙂 ano uz lepsie,aj ked stale este boli..ale uz sa mozem aj najest 🙂 ty sa ako mas?

agathachristie
7. dec 2015

@melisssssa super myslela som na teba 🙂
ja dobre.. makam jak farebna ako vzdy :D idem na obed som kyselina :D
pozdravujem vsetky baby, napiste ako sa mate 🙂

melanie2009
7. dec 2015

@nicolettka2126 Ďakujemmm krasne verim ze tento krat to bude uspešne kedže v Juli to nevyšlo
A aj tebe prajem všetko len to najlepšie 💞💞💞💞

mimikas
7. dec 2015

@melanie2009 neboj, urcite to tento krat bude ok 😉, ani mne ani nikolke to v July nevyslo a teraz to dame do konca vsetky 😀, hlavne oddychuj a relaxuj ako sa len da

melisssssa
7. dec 2015

@agathachristie dakujem,zlata si 🙂 len pekne papkaj,ked ti chuti 🙂 ja idem vo stvrtok ku gyn..tak som zvedava 🙂

melanie2009
7. dec 2015

Teškám sa

sara34valentina
7. dec 2015

Ahojte zienky..môj muz je zlaty..povysaval.. Vymenil postelne a teraz drhne dreveny stol a stolicky..ja uvarila Kelovu mnam sa neviem dojest a v rychlovarnom hrnci za 12min bravcove masko...Eliasko ma kopka krasne zeny to je ten naj naj pocit na svete..uz aj drahy ho citi cez ruku 😍😘😍😘😍😘každý deň silnejšie a silnejšie 😍😘😍😘😍

sara22
7. dec 2015

@sara34valentina ja som vcera robila kelovy privarok 😝 tak sme sa natlacili s malou,ze az.. Kopkanie je krasne,druhy level je,ked ti viditelne bude brucho skakat 😀

Baby,ja uz som zacala 9tt,to je neskutocne,ako to leti,ved len teraz som mala pozitivny ovu test.. Ako sa vam dari? Všetky si uzivate nevolnosti,tocaky a unavu naplno? 😝

sara34valentina
7. dec 2015

@sara22 no na to sa Teskam tiez😉😉😉beží to rýchlo..neuveritelne rychlo...

sara22
7. dec 2015

@sara34valentina pri petre to tak nebezalo,prave naopak, mala som pocit,ze sa to hrozne vlecie..teraz to leti zavratnou rychlostou.. Ja aj ked kukam tieto vase popisky dole,v ktorom ste tyzdni si hovorim,to uuuuuz,ved teraz bola len v..

mimikas
7. dec 2015

@sara22 moja sni nehovor ja som hotova uplne, spala by som zle mi je kazdy vecer som uplne mimo

mimikas
7. dec 2015

Inak kocky ksmoska mi poslala foto co nasla, moj drobec ako 2 mesacny, boze ako sa ja tesim na taketo krasne makkunke miminko vonave

sara34valentina
8. dec 2015

@mimikas ahoj skus sa opytat tovjej gyn , u nas su caje pre tehu na spanie napr medovka (melissa) je aj baldrian (valerianska ci ako sa to vola) ale to citam vsade ze sa neodporucuje, ja bola vcera v lekarni a dali mi daco na spanie, ale neuzila som to, nechcem riskovat radsej sa opytam svojej hebamme 🙂 no a si predstav som spala krasne tuto noc ,sice som bola nutena 3x vstat aby som sa nepocurala, ale hned som aj zaspala ,,,,,, dostala som krasny darcek na Mikulasa od svagrinej taky macik na natahovanie a nadherne hra melodiu 🙂 davam si to na brusko a malinky ma kopka, vraj mu to mam pustat, a ked sa narodi a bude plackat mu to mam pustit a ihned prestane 😉 😉 😉 vraj si zapamäta hudbu 😉 😉 😉 je to take mile a krasne, tak krasne kopka, az mi slzicky furt tecu od stastia, je to az neuveritelne ake je to krasne ♥ moj muzik uz citi ruckou cez kozu a je tiez z toho paff 🙂 uz sa tesim kedy uvidime nozicky a telicko , budem vediet aspon v akej je polohe 😉

sara34valentina
8. dec 2015

@mimikas aky je krasnunky by som ho hned spapinkala 😲 deticky vonaju takou inou vonou ♥ ked som pracovala vo Svajciarsku ako au-pair mala som 3deti , jednu Vanesku 2mesacnu, dvoch chlapcov 3r 5r , no a tu malinku som furt vonala ,,,,bola som jej druha mama, pretoze ta Ceska co mala tieto 3deti sa moc o ne nestarala, si ich urobila len pre blaho rodiny (talianskej) bolo to smutne ked mi mala plackala a ona si ju ani nevzala na rucky 😕 mam krasne zazitky, zvladla som 3deti, rano ich nosit do jasli+skolky na obed oboch domov( vo svajci nemaju obedy !!) , doma som musela navarit, najedli sa a potom ich nosit znovu poobede tam na 2-3hodinky !! a to vsetko s malym babätkom v kociku v zime v januari !! na poladovici ,,,,a to som mala 21r !! plus mali 2dogy a snimi ist 2x von a zbierat ich sracky !! prat, zehlit, upratovat, varit a 3deti v dome! bola to drina ale dobre mi vtedy zaplatili, to boli este franky v sk korunach 1fr bol tusim 26sk !! a dali mi 1200fr na mesiac 😉 pred 13r

agathachristie
8. dec 2015

@sara34valentina to je skvely napad s tym macikom. moj tiez vcera s rukou na bruchu cihal na kopance a riadne aj dostal :D dnes idem na morfologicky UTZ tak sa bojim trosku, snad bude vsetko ok a nepovie mi ze je to chalanisko 🙂 (mam kopu ruzoveho oblecenia :D)

sara34valentina
8. dec 2015

@agathachristie ha h ah ah si ma rozosmiala 🙂 nepovie neboj to by mal pipiska ako mi furt vidime na monitore je to neprehliadnutelne 🙂 a s tym macikom to funguje 🙂 skusim ho vyfotit 😉 ona ma uplne kludne deti moja svagrina, aj dobre spinkali v noci , nieco na tom bude 🙂 ta melodia ho po porode ukludni a bude vediet ze je v bezpeci ! 😉 vies napr po cisarskom nebude furt somnou ,, teda bude s mojim drahym na izbicke a mojóu hebamme🙂juj moja ked tak rkasne kopkaju najrpv som sa zlakla ze co to je 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

Nas macik s krasnou melodiou pre nas poklad😍😘😍😘😍😘

agathachristie
8. dec 2015

@sara34valentina vyzera uzasne... pozeram sa po podobnom ale takeho pekneho som nenasla :(