icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

@agathachristie najdes neboj keby som ti vedela pustiti este hudbu by si plakala somnou ♥taka krasne babätkovska

nicolettka2126
autor
8. dec 2015

Ahojte dievcata moje mile 😵
Tak ja uz mam prvy masaker za sebou 😅 Som o 6ampuliek krvicky lahsia 😀 Chvilku som si tam polezala ale zvladla som to 🙂
Na sone vsetko v poriadku babetko za tyzden vyrastlo 1,2cm az mi saaaanka padla.
O tyzden znova na 1ampulku krvicky a uz sa bude robit ten utz screening cize to podrobne meranie krpceka 🙂 Uz sa neskutocneeeee tesim 😵 A uz nie sme iba o tyzden vacsi ale o tyzden aj jeden den 😀 To moje diiite si pekne nadbieha-len tak dalej 🙂

melisssssa
8. dec 2015

@sara34valentina jeej,to je super napad s tym macikom 🙂 to by ma nenapadlo,ale ma to logiku 🙂a inak je krasny 🙂 uz viem co chcem pod stromcek 🙂

melisssssa
8. dec 2015

@nicolettka2126 super moja ,tesim sa ze si to zvladla 🙂 a parada ,ze drobec takto napreduje 🙂 u nas podla mna bude krpcek stale krpaty po svojich rodicoch 🙂 🙂 ja idem vo stvrtok uz sa strasne tesim 🙂 co uvidim,a dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂

melisssssa
8. dec 2015

Kočky,som Vám aj zabudla povedať,že Vianočne prekvapko už je minulosťou 🙂 sestry s mamou ma prekukli,a išli na mňa mazano 🙂 az sa to uz nedalo 🙂 ale milujem tu mamininu uprimnost 🙂 🙂 ze ty budes mat dievcatko na 100% 🙂 cize pohlad na mna stoji za to 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
8. dec 2015

@melisssssa dakujem zvladla som chvalabohu 🙂 A ta dalsia 1ampula o tyzden uz bude malina 😵 Velmi sa tesim na ten utz uz 🙂 Dufam ze vsetky vysledky budu v poriadku....
A inak mojka, ja som tiez krpec, mam iba 162cm ale zato moj drahy ma 193cm 😅 😅 Ckze je zjavne po kom tak rastie drobec 😀
Som zvedava uz na fotecku kd teba vo stvrtok ake bude babenko 😉

nicolettka2126
autor
8. dec 2015

@sara34valentina zlatkooooo ten macik je uuuuplne bombovyyyy!!!!!!! A veru ma to logiku babatko bude ppcut znamy zvuk 🙂 Uz viem co si kupim 😵

mimikas
8. dec 2015

@sara34valentina mojenko ja nemozem spat lebo ma vsetko svrbi ☹, inak by som bola v pohode, potom jasne ze cez den som hotova a vecer uplne vycerpana, ale nevadi, co nevydrzime koli tdetom ze? No beriem magnezium 2x denne a trosku to pomaha, ja bylinky pit nemozem vobec takze jedine co mi ostava je to vydrzat

mimikas
8. dec 2015

@nicolettka2126 mojko super, som rada ze je vsetko ok, ja idem v utorok na poradnu a vo stvrtok na NT ultrazvuk a meranie nosnej kosticky

melisssssa
8. dec 2015

@nicolettka2126 no tak po tatinkovi malicke rastie rychlo 🙂 no aj ja som zvedava uz 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

@nicolettka2126 objednala som prave este cd s hudbou pre novorodeniatka ♥ 2cd tak aj to mu budem pustat cez sluchatka 🙂 lubim ho najviac na svete♥ som rada, ze si zvladla odbery, sikula!

melisssssa
8. dec 2015

@mimikas ahoj moja..pocuj ja mam ayopicky ekzem od narodenia..posledne 2 roky nam pocit,ze sa mi ekzem ani nevyhodil a mam klud 🙂 mne zabralo ,ked som si prestala davat vsetky masticky a lieky na to...asi bolo telo predavkovane 🙂 a potom a doteraz,ked sa mi vyhodi cosi tak hned si davam AFLODERM mast...skus si ju zohnat..ja mam znamu v lekarni tak mi ju da,inak je na predpis...uz som ju aj dvom kamoskam doniedla ked mali ekzem a pomohla im...vyskusaj ...viem co to je to svrbenie a skrabanie..

sara34valentina
8. dec 2015

@mimikas joj moja som zabudla na to kozne ochorenie prepac .... no musis vydrzat , nech to cim skor prejde moja 😕

agathachristie
8. dec 2015

Moje krpate ma 376 gramov a podľa morfo utz je zdravucke 😊 pohlavie ale neukazalo 😭 neviem či veriť tomu urceniu zo 16tt.

melanie2009
8. dec 2015

No baby volala som lekárovi mám doisť 24 decembra 🙂 už sa teším

melisssssa
8. dec 2015

@agathachristie jeejda 🙂 to som rada ,ze je vsetko v poriadku 🙂 moja znama tehulkovala cely cas s tym,ze ma babu a nakoniec porodila chlapca 🙂

agathachristie
8. dec 2015

@melisssssa sak toto. Asi končím s ružovým a začínam s neutralnym 😄

mimikas
8. dec 2015

@melisssssa Mojko u mna je to hormonami, na mam dost posahanu imunitu a aeste aj HIT a ten ekzem je takyto strasny teraz v tehotenstve, je to nasledok hormonov a duphaston tomu este pomaha. Afloder mam ale to si davam len ked musim, inak sa mazem zinkovou mastou a kyselinou mliecnou. No v era som bola sprosta a zjedla 2 cokoladky a v noci som mala chut plakat zo seba ☹

melanie2009
8. dec 2015

@melanie2009 21 😀

sara34valentina
8. dec 2015

@agathachristie ha ha ha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neboj snad to podla toho 16tt je dievcatko 😅 😅 😅 vsak este pojdes na sono neboj tak sa mozno bude dat kuknut .. 😉 hlavne nech je zdrave 🙂

agathachristie
8. dec 2015

@sara34valentina no dúfam, len ďalší mesiac musím čakať 😄

sara22
8. dec 2015

@agathachristie ja som tiez bola nedockava a ked mi v 17tt povedala dokina,ze je to jasne kavove zrnko,vobec som nerozmyslala nad tym,ze by to tak nebolo.vzdy som sa na sone pre istotu spytala,ci tam nieco nedorastlo 😂 ale to bolo len preventivne,vnutorne som verila tomu prvemu. Tebe sa vyjadrila vahavo v tom 16tt,alebo preco si si neni ista?

sara22
8. dec 2015

@melanie2009 a ja ze co to mas za workoholika gyndosa 😂

sara22
8. dec 2015

@mimikas a excipial ti nepomaha? Ja mam problem so seboreou a v tehotenstve to bol des. Vyskusala som vsetko mozne a pomohol len ten..

mimikas
8. dec 2015

@sara22 excipial pomaha bezne teraz nie ☹ musim vydrzat do 14 tt potom mi lekarka moze tad uz aj kortikoidy na cca 3-4 dni, jedine mi pomaha zinkova mast to scervenanie potlaci a ta kys mliecna ako tak premasti. Skusam vsetko mozne ale musim len vydzat, inak to nevidim, hlavne nech je tento krat miminko ok, lebo dalsiu stratu by som niesla tazko. Inak moja mam tvrdi zeto bude baba a aj kamoska tak uvidime a hlavne maly stale rozprava o sestricke. Ja by som aj chalana dalsieho brala 🙂

sara34valentina
8. dec 2015

@melanie2009 ved som sa cudovala 😁😁😁😁😁😂😂😂😂

looola
9. dec 2015

@mimikas , ahoj , aj ty máš HIT? Ako sa to prejavuje u Teba? Držiš nizkohistaminovu diétu alebo užívaš aj antihistaminiká? Ja to mám cca.necely rok ale niekedy je to uz riadne otravné a pomôže mi len Dithiaden .

agathachristie
9. dec 2015

@sara22 mne iný lekár v 16tt povedal, ze "na milión percent baba" zdá sa mi to skoro, aby dom to brala ako istotu...Aj keď je to dosť známy a skúsený lekár..Tak neviem 😄

sara22
9. dec 2015

@agathachristie v 16tt uz su dostatocne rozmisene kavove zrnka od pisulakov 😉 fakt to tam je jasne vidiet. Podla mna ked povie ze na mion %,tak uz asi videl kavove zrnko dostatocne jasne 🙂 a tvoje pocity su ake? Ci nemas ziadne tusenie? K nicomu sa vnutorne nepriklanas?

nicolettka2126
autor
9. dec 2015

@agathachristie ja si tiez myslim moja ze v tom 16.tt uz je to pekne rozoznatelne 🙂 Pimpulik by tam uz vytrcal 😀 😀 Takze podla mna kludne ostan pri ruzovych vecickach 😉 Joooj uz aj ja som veeelmi zvedava co sa nam skryva v tom brusku, som zvedava ci sa s tusakom trafi moj drahy alebo ja 😝