V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria dakujem mojko.. Snazim sa nech je nachystane a nech mu nič nechyba. Lubkam ho najviac na svete 😊 tiez obcas aj mne preleti Kadeco hlavou, ked citam co sa vsetko moze stat a sa stáva,ale snazim sa mysliet pozitivne ☺☺☺☺☺
@badimeria booooze mojkaaa tak toto je prekraaasna sprava, tomuto sa hovorí zazrak Vianoc 😵 Som velmi stastna, strite sa s drobcekom, velmi si ma potešila :-* :-*
@badimeria mojaaa 🙂 waaaw 🙂 to si ani lepsiu spravu nemohla napisat 🙂 velmi velm moc sa tesim s tebou 🙂 prosim prosim nech je vsetko az do konca uz v poriadku..🙂 a inak fakt sila toto ,ze ti dr povie ,ze srdiecko nebije a ono bije o 106 🙂 to musel byt toto iny sok ,ked ti povedali,ze babo je v poriadku ..🙂 moc ti drzim palce aby si mala uz iba radostne tehulkovanie 🙂 som mooooooc stastnaaa 🙂 na dialku ta obiiijmam a posielam pusu :-* i
@melisssssa juj moja aj ja som stastna a ze mozme spolu dalej porovnavat kedy mas to specialne sono ty 🙂 dakuj za kazdu pusinku objatie proste za vsetko to si pis to bol sok asi naozaj caro Vianoc 🎄
@badimeria 🙂 🙂 vies co ja idem teraz v utorok na tie vacsie odbery krvi a pitom tusim 7.1 na poradnu a o tych testoch spec.mi tusim ani nic nespominala,ale opytam sa 🙂 mozno aj povedala ,ale ja som bola taka rozcarovana,ze som ju asi nevnimala 🙂 🙂 🙂 bol to kraasny sok 🙂
@nicolettka2126 tie vecicky su krasne 😍 a tu capicu som kupila aj ja,ked som cakala petrusku,tiez cca v 12tt 😂
Tak sa tesim na tie nakupy,ja som hrozne nerozhodny clovek,takze budem stastna prestastna,ked budem mat niekoho,kto mi pomoze sa rozhodnut ☺
@sara34valentina
@melisssssa baby,vy ste ine maskrtnicky 😝
No baby takže to mám za sebou dneska jee tam gestačný vačok ale babo ešte neni vydno zodpovedám zatial vraj 7+5
@melanie2009 a kedy mas dalsiu poradnu? 7+5 mas podla ms,ci podla merania? Daj aj foto,ak mas 😉
@sara22 Ďalsiu poradnu mám 29.12 lekár povedal že zatial vyzerá byť všetko OK snímok nemám 7+5 mám podla menzesu ale lekár hovoril že som mohla otehotnieť aj neskor gestačný vačok má 18mm
@melanie2009 tak super,to ani nemusis dlho cakat 😄 tak nabuduce uz bude 3mm mrnousek,nie len gestacny vacok 😉
@sara22 bodaj by si mala pravdu ale verímmmmmmmmmmmmm prvvá otázka čo ma napadla som sa pýtala doktora či to dopadne ako naposledy,,ned hovoril že neboj sa zatial vyzera všetko ako má 🙂
@melanie2009 ja som to tu uzmozno pisala,pri prvej som isla k dr. ked mi 2tyzdne ms meskala a tiez tam bol len vacok. Vtedy mi ani nenapadlo rozmyslat nad tym,ze by tam nabuduce nebolo aj srdiecko.. Urcite mas to iste,proste len bolo neskor splodene a zahryznute v maminke,takze je mladsie ako hovori ms 😉
@sara22 🙂 krásne si to napíísala ale teší sa strašne neviem sa dočkať utorka 🙂
@nicolettka2126 bo sláva, konečne máš pupo
@rula hahaaa kazdy sa uz cudival ze kedy mieni vykuknut 😅 aaa dockali sme sa 😀
@nicolettka2126 ako sa má ajaja00 ?
@rula dobre sa ma, vsetko v poriadku, uzivaju si vianocnu atmosferu doma 🙂
@nicolettka2126 jeewj to sa teším. Pozdrav ju , prajem jej veľa zdravia a aby čoskoro splodili vianočné dítko :-* :-* :-* :-*
@rula odovzdam 🙂
@nicolettka2126 noooo,uz to vyzera slubne 😄
@sara22 jeej kraasne 🙂 mne mali tiez o dva tyzdne na poradni robit tie testy,ale posunuli mi to dnes I tyzden,lebo maju dovolenku ☹
Stastne a vesele vianoce ♡♡♡moje prezite ich v pokoji stasti a zdravi.

@agathachristie 😘😚😗