V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas s tym kuratom sme na tom podobne, vseobecne viac vyhladavam bezmasite jedlo,zemiaky,cestoviny,paradajky,kapusta,velmi sa mi ziadaju syry a z dzusov skor jablkovy..na sladke mam chut len vynimocne.
Pri petre- cokolada kazdy den,pomarancovy dzus na litre,klobasa na kila,kazdy obed bud pizza alebo kebab so zeleninou 😀
Tak baby konecne zacinam zhromazdovat nejaku vybavicku 🙂 dnes ideme po kocik, ale az do Piestan (ufff).. ale chcem ho tak sa radsej preveziem 🙂 potom ku kamoske po prebalovaci pult a v stredu mi kolegyna prinesie do prace postielku. Uz som mala nervy, ze nemam nic pripravene a som v 7. mesiaci.
Pohlavie mame stale len info zo 16tt tak sa na to moc nespolieham.
Inak sa citim ako uplna troska skrizena s velrybou.. ledva vstanem z postele :D (bolia ma lonove kosti).
Pozdravujem tehulky aj netehulky a tesim sa na vase fotky z UTZ 🙂
@sara22 ani mne nejde zo strany na stranu svagrina je tiez tehu ta uz vie ze caka dievcatko a ona ma brusko presne tak ako ty opisujes od jedneho boku az uplne k druhemu 🙂 Mne tie bedrove kosti v pohode vidno zatial 🙂 No uviidme ako to teda bude 🙂 Co sa chutí tyka tak odkedy mi je konecne dobre tak papam vsetko naozaj z kazdeho rozka troska...aj ked muaim povedat ze sladkeho pomenej, ale to som mala tak aj pred tehu 🙂 No zase napriklad take kysle uhorky ma vooobec nelakaju fuuj..ale stavicku z kapusty si rada vypijem 😅 A som skor taka polievkova teraz 🙂 Tak neviem ci z tohto daco posudis 🙂
@mimikas s tym kuratom sme na tom rovnako mojka 😅 Ked ho zacitim okamzite ma nadrapuje 🙂
@nicolettka2126 boze stavu z kapusty ??? 😀 ja mam momentalne strasne rada horcicu, kysle uhorky a salamou nepohrdnem. dalej hrozno a hrusky a celkovo aj salaty mi chutia, sladke ja nemozem velmi ale na chut mi naozaj ide, akurat sa ho musim vzdat.
@mimikas veru stavu z kapisty 😀 Aj na citrone si pochutnavam sem tam pri telke 😀 😀
@agathachristie mojko a taka otazocka, aky kocik kupujes?
@mimikas Brio GO cerveny jazdeny s bielou konstrukciou (aspon teda dnes ho idem pozriet). ty uz mas nejaky vybraty?
@agathachristie no jeden z nich co mam vybraty je aj Brio 🙂, mam potom este jane Croswalk Epic, Mamas and papas Sola MTX alebo Concord Wandered 2015 - ten sa mi paci najviac ale odradza ma vaha, ma az 13,5 kg a to sa mi zda dost. strasne sa mi paci ten jane a splna vsetko co chcem okrem ceny 😀
@nicolettka2126 umrem z teba, no som zvedava co cakas, lebo toto co ty jes to ja by som nedala nikdy ani do ust 😀
@mimikas ja som mala strop na kocik 550 eur. Nechcem davat viac, zda sa mi to zbytocne rozhadzovanie radsej nieco prerobim v byte alebo odlozim na horsie casy. Zda sa mi ten Brio podla fotiek krasne zachovaly tak idem do toho. Myslim si, ze to je lepsie ako mat za tie peniaze polsky.
Ten concord je pekny, maju ho v krasnej staroruzovej farbe, aj ja som nan pozerala.
Kocik za vyse 800 eur to je fakt psycho ja nechapem ako mozu tolko pytat 😲
@mimikas maleho votrelca 😀 😀 Mojmu drahemu sa vzdy az chlpy na rukach postavia ked ma vidi zuvat citron 😀 😀 No pomozem si ked mi chuti?? 😅
@agathachristie aj ja planujem kupovat spod ruky kociarik tiez s ami zda zbytocne vyhadzovat nekrestanske peniaze za novy ked v krasnom stave dostanem aj pouzity a za polovicnu cenu 🙂
@agathachristie no ja chcem tiez pouzity, prave som videla ten moj jane na bazari za 550e 🙂
strasne o nom rozmyslam, ale ja tiez nechcem novy a ano polsky co ma 18kg si neprosim lebo sa mi chcrbat zlomi ak ho 2x nalozim do auta
@nicolettka2126 mojko ja som mala vsetky kociky z bazara 🙂, pri prvom som bola sprosta a kupila prvy novy, nepacil sa mi tak som ho predala a potom som uz kupovala len z bazara, vsetky ako nove 🙂 a usetrila som kooopec penazi
@mimikas veru kopu penazi vie na tom vlovek usetrit a kolkokrat nakuknem do bazarikov tak tie kociky su v takom stave ako keby prave vysli z predajne takze u mna urcite bazarik vyhrava 🙂
@nicolettka2126 my mame tiez z bazara a ja som velmi spokojna,aj golfac,aj normalny. No bude musiet pribudnut aj treti,kedze petruska bude mat len 1rok a 5mes.,ked sa druhe baby narodi..
Ahoj baby tak ja mam viac chut na slane sladke nemusim moc mi chutia jablcka jablkovy dzus tu kuracinku tiez ee nemusim a vifon polievka 🙂))) tak uvidime co to bude ja mam zajtra t8ez poradnu tak piste hned ako ste dopadli
@badimeria preeesne take chute mam aj ja dokonca aj tu vifonku-akurat vcera som mala 😀
Aj ty sa skusis zajtra popytat na pohlavie? 🙂
@badimeria ahoj tak len nech chuti, ja dnes zezrala cukinovo zelerovu polievku , vyprazany karfiol s kasou, a skoro celu babovku, teraz vecer 4ks toretliiny placky velke s maslom a syrom, a hurmi kaki ovocie 2ks, a furt by jedla, zacinam sa bat, ze kolko zase priberiem, my zajtra poradna o 16tej uz sa neviem dockat na malinkeho ♥som zvedava kolko nam narastol,pribral,,,,,, ty mas tiez poradnu zajtra?
@nicolettka2126 zajtra ti uz musia povedat, to uz je viditelne na90% !!!! takze sa drzkaj a hned pis ja az poobede idem 😀
@sara34valentina no duuufam snad bude doktorka ochotna poskumat 🙂 A ak nie tak v stredu na 3D uz musia vidieť aj keby nechceli 😀
@sara34valentina mnaaam babovka vyzera fantastivky joooj teba tak mat za susedu 😀 😀

@mimikas velky balon 😀 a to som zatial nic nepribrala. Teda,cez vianoce 2kg,ale to som sa dostala na predtehotensku vahu,z ktorej som 2kg sla dole 😀