icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
20. jan 2016

@mimikas cumle a flasky som nekupovala... potrebujem to uz od narodenia? cumel asi uz do porodnice co? radsej by som bola bez cumla ale nechcem dietatko trapit 🙂

mimikas
20. jan 2016

@agathachristie no jednu flasu kup pre istotu 🙂 a cumle je take kontroverzne, z mojej skusenosti viem ze je lahsie oducat od cumla ako od palca. Ale su deti co cumle nepotrebuju a su take co maju silny saci reflex a potrebuju nieco zuzlat stale a ak to nie je cumel si to ty 🙂 a odsavacka mlieka je fajn mat pripravenu, inak aj teba by sme mohli zobrat na nakupy 😀

agathachristie
20. jan 2016

@mimikas hehe tak furt si hovorim, ze keby som surne potrebovala flasku tak zbehnem do prvej drogerie a kupim. tu odsavacku neviem... je to dost draha vec a strasne nerada by som odsavala... moze sa stat ani ze nebudem mat mlieko. vyuzila si ju hned?
mas nejaky tip aku flasu kupit?
na nakupy pojdem rada 🙂

sara22
20. jan 2016

@agathachristie ja odporucam flasky tommee tippee ak chces kojit,maju velky cumel,cize neoducia dieta od velkej otvorenej pusy,ktoru dieta pri kojeni potrebuje.
S dudlikom tak,ako pise mimikas,lahsie odnaucis dieta od cumla ako od palca. cumel zoberes,palec neodrezes 😉

agathachristie
20. jan 2016

@sara22 hehe oki dakujem popozeram po tych flasiach 🙂

mimikas
20. jan 2016

@agathachristie ja som odsavacku vyuzila velmi, hlavne prvy mesiac ked nabehlo mlieko a bolo nekoordinovane, raz privela raz primalo 🙂,

agathachristie
20. jan 2016

@mimikas a nespôsobilo ti to potom ze si mala veľmi veľa mlieka? Aku odporucas odsavacku?

mimikas
20. jan 2016

@agathachristie no zas nemozes odsavat a potom este aj kojit do toho, ale na zaciatku som mala naliate prsia a maly sa nevedel pridat lebo boli tak tvrde tak mi ta odsavacka pomohla. Mala som Avent a spokojna som bola

sara34valentina
20. jan 2016

Takze zeny, pekne som sa setrila, krcok je opat dlhsi o5mm,cize mam 3,20cm,čo je už dobre😉😉😉😉😉😉musím sa ale nadalej setrit 😉😉😉😉😉som tak stastnaaaaa

mimikas
20. jan 2016

@sara34valentina jupiii mojko, super spravy, dalej oddychuj a vsetko bude ok 🙂 potesila si nas takto na vecer

sara34valentina
20. jan 2016

@agathachristie odsavacka je nutna mojko,z vela dovodov,na začiatku mozes mat Problem s kojenim alebo budes mat vela a je nutne odsavat inak sa ti zapalia prsia a to je nebezpecne 😉ja kupila v akciu odsavacku plus dve flase

agathachristie
20. jan 2016

@sara34valentina spýtam sa kamosiek čo koja lebo ani jedna nemá odsavavacku tak neviem...vraj sa potom strašne rozbehne mlieko a žena sa v tom zacykli.

mimikas
20. jan 2016

@agathachristie no otazne je ci sa rozbehne velmi alebo malo, ak malo, odsavacka pomoze, zas je fajn ak dieta nevladze tahat aspon ho mozes dokrmit svojim mliekom. vacsinou staci na prvych par tyzdnov kym sa s dietatom zosuladite, ja byt tebou kupij aj z bazaru, najdes v pohode aj nepouzite, ak si baby kupili a nikdy nepotrebovali. Ale ja som odsavacku vyuzila, ked mi nabehlo mlieko, musela som odsavat lebo som mala tvrde hrce v prsiach a maly to nevedel vytiahnut.

sara34valentina
20. jan 2016

@agathachristie mozno ani kojit nebudes....kup si vsak neskor, u nas je potrebne do nemocnice ku porodu uz☺

sara34valentina
20. jan 2016

@mimikas ani nevies ako.mi kamen zo srdca spadol😊dakujem ♥

mimikas
20. jan 2016

@sara34valentina mojko verim ti, asi ako mne ked mi v 12tt povedal lekar ze male je uplne ok a nemam sa bat 🙂 lebo minule som potratila v 11 tt a som mala strasny stres, hlavne je aby si bola stale v klude, nenamahala sa, to babo za to stoji aj ked ti to teraz asi lezie na nervy. Nevadi, po porode sa nabehas dost

sara34valentina
20. jan 2016

@mimikas ano viem moja,cim si Presla.... A neboj budem sa setrit,ved vidim,ze to.pomohlo 😊😊😊😊vies ja som moc aktivna a furt som vela naraz veci chcela stihnuť,,,,, tyzden pomohol, budem sa setrit.....Nase dietatko stoji za to😊a ty tiez oddychuj ked sa da☺☺☺☺

mimikas
20. jan 2016

@sara34valentina ja som tiez taka ze lezat je pre mna utrpenie 🙂 ja vkuse musim niekde lietat a robit ale teraz som musela zmiernit 🙂 no chyba mi kus ten pohyb ale nevadi co neurobime pre nase deti nie?

sara22
20. jan 2016

@agathachristie ja som mala malo mlieka a este aj mala netahala. Takze som bola vdacna za zdedenu avent manual, ale bola uplne na prd. Potom mi kamoska odporucila Medela swing elektricku,kupila som ju tu v bazariku a ta mi zachranila aspon tu trochu mlieka.. Ale u nas v porodnici ti pozicaju ak bude treba a ked prides domov a bude treba,da sa narychlo zohnat v lekarni,alebo aj cez bazarik,pripadne poziciat si za par evri na par dni,kym ti z bazara pride..

agathachristie
21. jan 2016

@sara22 asi to urobím tak, ze ked ju začnem potrebovať tak kúpim. Veď to nie je problém 😊 vďaka za rady

sara22
22. jan 2016

Boooze,baby,tak ja som zasa hore,zasa neviem zaspat ☹ zajtra cestujeme domov z Francie a neviem,ako v noci odsoferujem,ked teraz sa mi neda spat ☹

sara22
22. jan 2016

@mimikas videla som,ze si sa pridala do skupiny latkovania. Budes latkovat namiesto jednorazovych plienok?

mimikas
22. jan 2016

@sara22 mojko ano, asi budem aj latkovat, ja som aj maleho latkovala a aj na tothto sa chystam, ale uvidim co to budem stihat 🙂

badimeria
22. jan 2016

Baby otazka verite na povery.Ze by kocik nemal byt doma skor ako mimco.Ako to riesite alebo kesy je vhodne zajednat si kocik?Ja aom uz fakt bojazliva teaim sa na vsetko a strach ma brzdi.

nicolettka2126
autor
22. jan 2016

@badimeria ajooj mojka, za mna teda-ja uz by som mala kocik doma keby mi neprisli tersz necakane vydaje a keby som sa tak nerozbehla s nakupmi pre mimco 😀 Lebo som vcera nasla taky prekrasny ze to bola laska na prvy pohlad a kedze je na inzeratik tak mam obavy ci este bude aktualny ked to mne bude financne vyhovovat...no ale tak uvidime 🙂 Buduci mesiac este isto nie, budem odkladat peniazky a potom uz v marci snad tatosa privezieme domov 🙂

mimikas
22. jan 2016

@nicolettka2126 a aky mas vybraty draha?
@badimeria ja som si svoj uz objednala s tym ze ma dojst zaciatkom marca a pojde ku kamoske na povalu, a potom ho len vyberieme p[red porodom, ale predtym, som mala nas doma od 6 mesiaca a nic sa nestalo, to ze mas doma kocik babatku isto neublizi 🙂

badimeria
22. jan 2016

@nicolettka2126 jasnacka ja poclam teda aspon do 20tyzdna lym nam nepovedia co nosim pod srdcom 🙂.A potom chcem uplne novy a tam das zalohu a potom kazdy mesiac az do porodu nosis kazdy mesiac dajme tonu po 50eur a tak si hp vlastne splatis a ked porodis vezmes domov a aky chces?Ja camarelo sevilla

nicolettka2126
autor
22. jan 2016

@mimikas
@badimeria zlaticka moje, ja mam vybraty tento ake ci bude k dispozicii u tej pani aj o 2mesiace to je veru este otazne, veeelmi si zelam aby ho dovtedy nepredala 😵 Je to camarelo Q12 🙂

nicolettka2126
autor
22. jan 2016

@mimikas
@badimeria a ak by nebol nahodou uz k dispozicii ten tak este mam v zalohe tento typ 🙂

littledesire
22. jan 2016

@nicolettka2126 jeeej, camarelo Q12 budem mat aj ja teraz od sesterky 🙂 mne sa velmi pacil 🙂 dobry vyber 🙂