V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 ano,ano som 🙂 ved aj ocakavam az tak okolo 20tt , že to začne 🙂 dnes mas poradnu? som zveda🙂
Baby,tak my cakame dalsiu babu,na 99% 😄 ja sa velmi tesim,ale muz bol hrozne sklamany. Celu cestu domov som preplakala 😢
@sara22 nebooooj, to ho prejde a bude sa nakoniec s nej tesit, nech to pomaly predycha. Asi bol v soku ze chalana nevie urobit. Moj prve chcel taks trasne babu ze este aj v den porodu tajde dufal ze sa vsetci pomylili a bude to ta vysnivana baba 😀 neboj nakoniec by maleho nevymenil za nic na svete a dalsie chcel chalana uz 😀
inak ja sa tesim ze tu bude tolko bab, aspon budu mat moji chalani super frajerky so super svokrami 😀
@sara22 jeeej tak princeznicka malicka dalsia 🙂 Gratulujem velmiii 🙂 A neboj draheho to prejde, bude si vsetky svoje princezne strazit ako najvacsie poklady na svete 😵 Ono chlapi to beru tak nejako osobne prilis, lebo vzdy sa vsade spomina ze chlap je "ozajstny" chlap ked vie urobit syna...oni to tak maju nejako vstiepene v tej hlavke si myslim...ale raz dva ho to prejde uvidis 😉
@nicolettka2126 no ved presne toto, im vsetci tlcu do hlavy ze musia spravit syna ako zastupcu rodu a meno a ide dristy 🙂 ale nakoniec su vsetci uplne namako zo svojich dcer ze az 😀 😀 😀
@nicolettka2126
@mimikas a on este tak velmi patriarchalne vychovavany, jeho otec si nikdy ziadnu zenu nevazil a zeny bere len ako gazdine,ktore sa maju starat o svojich muzov,rodit im deti a vychovavat ich,robit sluzku v domacnosti. Chvalabohu, moj muz sa pomaly uci,ze zena je taki isty vazeny clovek ako muz,ze muznie je ziaden poloboh ani nic podobne. Preto nevie prezit,ze nebude mat nasledovatela rodu. Aj ked ja si myslim,ze prave kvoli tomu,aku ma(l) mienku o zenach to tak osud zariadil,ze to chlapca nesplodi ani keby co bolo.. Sklamany bol aj pri petruske, potom si zvykol,no teraz to bolo omnoho vacsie. Ani rozpravat sa mu nechcelo a ked som sa ho v cakarni potichu spytala,ci je sklamany,ze mam z neho taky pocit,odvrkol nie a ze sa tu o tom nebude bavit. A potom vonku ma este aj zdrbal za to,co to riesim v cakarni medzi cudzimi,ze nemam v sebe kusok taktu. Pritom mne to ani teraz nepride netaktne sa ho potichu spytat,ved nikto nic nepocul a aj keby,tak co je na tom,ze sa v cakarni u gyndy bavime o nasom babatku??? No uplne zle,furt mi je do revu z toho 😞😢
@mimikas
@nicolettka2126 a najvacsi zahul bola svokra,ktora pomaly do konca tehotenstva tvrdila,ze to urcite bude chalan,svokor to iste,ze sa museli pomylit na sone,ci nepozerali inu stranu a nesonovali ritku.. Mala som pocit,ze jediny,kto sa z baby uprimne tesil bol muzov nevlastny otec,terajsi svokrin manzel. Ak sa to bude aj teraz opakovat,bojim sa,ze na nich riadne nabliakam,nech sa spamataju..
ahojte dnes som si robila som si dnes test ale bol 25tkovy druha ciarka bola ale biela pred ms mam ak by prisla nacas zajtra ak podla rozhadzaneho cyklu tak 8meho. predtym mi neukazalo ani bielu ciarku myslite si ze by mi mohla este zosilniet ze by sa zadarilo?
@sara22 mojko chapem, u nas ja ked som stasta volala mame ze to bude chalan tak mi povedala ze hmmmmm nemohla to byt baba ja som chcela babu, ja som ju tak zdrbala a este aj telefon zlozila ze uz asi nikdy nic nepovie 🙂 Ja sa uprimne tesim s chalana a myslim ze mojmu muzovi zas nebola nadelena baba prave koli tomu ze po neakej velmi tuzi a ze by asi mal ku nej prilis naviazany vztah a chudatko by kus slobody pri nom nemala 🙂
@sara22 joj moja neboj musi byt vdacny zato co mu pan boh nadeli prejde ho to.My mame chlapca a muz si teraz zelal princeznu zial na 80%mame zas chlapceka chvilka sklamania bola a o hodinu nato povedal ze mozme byt rady ze ho vobrc mam v brusku a vsetko moze mat oblecko po syncekovi ze usetrime😉 a uz sme apokojny vsetci najviac sa tesi syn z braceka.Takze ty nesmut ani sa vtom asi nesparaj ked sa on asi otom bavit nechce a on vychladne chce to iba cas.Musi mu to ulezat v hlavicke 🙂 a ty sa tes ze mala bude mat sestricku je to dar v tejto dobe hlavu hore ♡♡♡
@badimeria hehe my asi čakáme dievčatko a aj druhé chceme dievčatko nech sa spolu vyhrajú. Keby som čakala chlapca chcela by som aj druhé chlapca. Podľa mňa je to lepšie a praktickejšie. A keď si spomeniem co si si vytrpela.....je to fakt jedno.
@sara22 😍 😍 😘 veď je to radosť, gratulujem. Ostatní v rodine nech sa hanbia!!!
@agathachristie jasne ja som tiez v kutiku duse tak troska premyslala ake by to bolo krasne kupovat saticky a gumicky a babiky atd ale v podstate som vdacna za cokolvek a som spokjnejsia ze to je takto ako vravis prakticke a viac sa spolu prehraju.Jej tak aj vy dve kocky budete mat doma fajn.A uz si domka?
@badimeria áno včera ma pustili s milión hrozbami. Dnes som bola u gyn. Tá mi to ešte sprísnila takže lezim a pomaly za všetko ma čaká znova nemocnica takže musím byť fakt poctivá v oddychovani.
@agathachristie ni ved ja to tak tiez beriem,ze sa baby spolu viac vyhraju. Aj ked nemyslim,ze budu na babiky,lebo ani ja som nebola a skor ma bavilo lego,merkur a stavat skrine s tatinom 😁 a petruska vyzera byt podobna 😁
@mimikas no len ci sa so mnou este svokrovci budu bavit,ked im poviem od srdca 😁 moja svokra muza berie ako princa a aj posledne by mu dala,ma aj 2dcery a tie su jak od macochy chudery,co sa citov a naklonnosti tyka,zasa im to financne vynahradza..takze preto si tak velmi zela chlapca.. Juuj,pisula,ja sa na nu tak tesim a petruska tiez,ta mi stale brusko pusinkuje 😄
@badimeria no ja smutim preto,lebo mi je luto,ze sa na nu muz netesi.. Ja sa inak tesim,bude to super,budem ich rovnako obliekat(kym budu babatka,potom sa asi nedaju 😁),budeme spolu vypekat a vyvarat, tatkovi sa v dielnicke vrtat, budu si o chalanoch hovorit,skrachujeme na vlozkach a co sa najviac tesim,tak si uzijem vnucata,lebo je jasne,ze zena skor inklinuje k svojej mame ako svokre 😝
@sara22 mojko ja som chcela chalana z zistnych dovodov 😀 vyslovene koli Viktorkovi a to ze budu partaci, bud si lepsie rozumiet a pod. jasne ja by som tiez brala babu koli vztahu ku mne ale myslim ako pre surodencov bude fajn ze to budu dvaja chalani, budu spolu riesit veci co by ako opacne pohlavie neriesili 😀
@mimikas presne ako pises.ja som tiez v kutiku duse dufala,ze pre toto to bude baba a kvoli manzelovej tuzbe zasa chcela chalana. A mozno takto bude aj objektivnejsi a nebude nikoho uprednostnovat,asi keby to bol chalan,tak by vela casu travil s nim a petruska je z neho uplne hotova,asi by to nevedela pochopit,preco sa jej zrazu tata nevenuje..
@sara22 no presne ja viem ze ak mi by sme mali babu ona by bola uplne niekde na piedestaly vysoko hore, nie u nas doma tam si myslim ze by sme to vyrovnali ale vsade u starych rodicov a pod takze takto to bude lepsie pre vsetkych. Viktorko sa na braceka tesi, volame ho Alanko (neako sa mi to k nemu hodi) a teda ho tak volame. Viktor sa uz tesi ze sa bude mat s kym hrat a ja sa tesim ze budem tu mat dvoch chalanov co ma budu obskakovat 😀 😀 😀 😀
@sara22 to snad nie😣😣😣 prave vas citam.. Snad ho to prejde 😒😒😒 blahozelam ti ku dievcatku, nech ste hlavne zdravunke 😊😊😊 mojmu je jedno aké pohlavie a aj druhé mu bude jedno 😀😀😀on sa tesi,ze je maly zdravy, aj ked Jagd dnes chora,nachladnuta 😞bola som radsej u obvodnej ci daky Virus alebo chripku nemam,nastastie som Len silno nachladnuta, tak len Sirup, ma boli hrdlo.. Aj moja polovička je chora,anginu takze obaja domka 😙
@mimikas tvoj syn je podareny a ma pravdu 😉😍
@agathachristie tak sa setri aby nebol predcasny, uz sa nam to krati 9-10tyzdnov RODIME 💞💞💞💞💞💞💞
@sara34valentina som z toho vydesena ze uz je to skoro tu 😄
@agathachristie ja sa uz tesim.kazdu stredu kukam relaciu na rtl2 Teenager werden Mutter a hned za tym ide relaciu Babys! Uz to kukam pár tyzdnov! Furt ine nove porody,velmi zaujimave je to,ja sa uz aj tesiiiim... Jasne ze sa trosku bojkam ale viac menej sa tesim 😉😉😉😉😉len nech sme zdrave a malinke tiez...nech ide vsetko bez komplikacii 😊

@sara22 mojenko uz sa tesim na tvoje novinky 😀