icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
5. feb 2016

@mimikas lenze on sa tvari,ze je s tym ok a nie je o com sa rozpravat. Ale ja citim,ze nie je a este aj dokina vcera mi hovorila,ze muz bol riadne sklamany, ked povedala, ze baba.. 😞

mimikas
5. feb 2016

Priklad rozmyslanie chlapa:
Isli sme s Viktorkom na obed a mala som po obede strasnu chut na kavu, tak sme isli do kaviarne este, objednali sme si a zrazu Viktor rozprava a rozprava a len si vedomim ze mi hovori: Maminka ty si dobra krasna uzasna. Pytam sa ho a preco? Lebo si mi kupila cokoladovy croassant 😀 . Nezabudajte damy, ze laska ide cez zaludok, zjavne to maju chlapi zakodovane uz od narodenia 🙂

mimikas
5. feb 2016

@sara22 a nehusti do neho svokra nieco? No myslim ze mu boli baby nadelene z neakeho dovodu ;-D neboj ked sa narodi bude z malej uplne na makko, aj ked ti verim ze je to teraz asi tazke, ale tak skus mu dat 2 pohariky vinka a fakt zatlacit nech ide s pravdou von

sara22
5. feb 2016

@mimikas on si to nikdy neprizna,nikdy si nepriznava nedostatky a toto by bral ako nedostatok. Podla mna svokra o tom este nevie,myslim,ze sa s tym "nepochvalil" nikomu ☹ u mna to uz vie cela rodina a vsetky kamosky 😀

agathachristie
5. feb 2016

@sara22 fuha tak to by ma riadne nahnevalo. ak aj ma take pocity nech ich neventiluje na tehotnej. moj otec tiez nema syna a nikdy som nemala pocit, ze by trpel. asi prave preto, ze si otehtnela tak lahko si to nevazi. ak je to clovek s dobrym srdcom a normalnym mozgom tak ho to coskoro prejde. a ty sa netrap. to je len muzska jesitnost nic viac.

mimikas
5. feb 2016

@sara22 chlapy su v tomto divny nie? Moj muz nepovedal mojej svokre a rodine svojej asi 2 mesiace ze som potratila 🙂 neviem preco, sak to jeho chyba nebola. A svokra natesena dobre ze si uz nemyslela ze idem rodit, som ho k tomu musela dokopat aby sa rozhybal, sa tvaril akoby mi ten potrat sam zabezpecil 😖

agathachristie
5. feb 2016

@sara22 inak ja si myslim, ze aj my budeme mat len dcery. moj muz je taky nezny citlivy dobry cloviecik. este aj tvar ma taku roztomilu. hodia sa k nemu viac dievcatka 🙂

mimikas
5. feb 2016

@agathachristie Vidis moj my zas len chalanov podla mna, aj ked skoda, ak by bola baba po muzovi bola bys trasna kocka ;-D ale myslim si ze je dobre ze mame synov lebo moj muz im dava dobry priklad ako sa ma chlap spravat (teda aspon si to myslim)

agathachristie
5. feb 2016

@mimikas podla mna strasne vela robi na tom aj spolocnost... ked chlap nema syna tak akoby nemal ani deti. mne stacia blbe poznamky na to ze cakam babu a to dokonca vyhradne od zien!!! ludia su fakt drbnuti. mozno by mu to ze nema syna ani tak nevadilo keby nebola spolocnost tak nastavena. kedysi mal kazdy 10 deti a pohlavie neriesil lebo sa urodilo zo vsetkeho :D teraz ludia planuju max 2 deti a ked im nevyjde parik tak su hotovi. otrasne.

mojezlate
5. feb 2016

@agathachristie to mas pravdu radsej nech sa sustredia nato aby tie deti boli zdrave

mimikas
5. feb 2016

@agathachristie ved prave ked sme mali prveho chalana tak kazdy jej super, ale druhy chalan, kazdy reaguje: a nie je vam to luto ze nie je baba? Budete mat len chalanov doma? Ako mne to je fakt jedno, ja chcem mat zdrave deti a budem ich vychovavat najlepsie ako viem aby z nich vyrastli dobri ludia. To podla mna staci nie? Ved vobec mat deti v dnesnej dobe je zazrak. Ale pamatam si moja mamina mi raz rozpravala ako sa modlila pred porodom aby mala prveho syna, ze ak by to nebol syn tak by ani otec do krcmy nemohol ist, ze hned poznamky ze ani chlapa nevie spravit 😖 pricom mojmu otcovi to bolo dost jedno, ale ten tlak spolocnosti clovek citi aj ked nechce

agathachristie
5. feb 2016

@mimikas boha je mi luto ze to nie je kokrspaniel!!!! (na blbu otazku blba odpoved).

mimikas
5. feb 2016

@mojezlate no ja si myslim ze podvedome vsetci po niecom tuzime, ale mas pravdu, treba sa sustredit na to co clovek ma. Ved zdrave dieta je dar a nie je vacsieho trapenia ako vidiet svoje dieta trapit sa, no nie?

agathachristie
5. feb 2016

moj svokor aj moj otec su z 3 synov... co sa mala mama obesit?

mimikas
5. feb 2016

@agathachristie 😀 😀 😀 😀 som sa schuti zasmiala, ja neznasam psy 😀 😀 😀 😀 ale fakt blbe nie?

mojezlate
5. feb 2016

@mimikas presne takja mam prvacku tak sa sustredujem na jej citanie lebo mame stym problemy

mimikas
5. feb 2016

@agathachristie podla mna ona musela byt spokojna s babincom nie? U muza v rodine su zas len chalani, oni baby robit nevedia 😀 ale ja viem rpesne preco a baba by v rodine muza trpela, hlavne ak sa narodila v cih rodnej krajine, takze sa radsej rodia chalani 🙂

sara34valentina
5. feb 2016

@sara22 no kukla som tak skusim Bosch mum5 1000watovy a ten vraj urobi kasu tak uviidim dakovala 🙂

sara22
5. feb 2016

@mimikas
@agathachristie moj muz je uzasny chlap s obrovskym srdcom,tak isto je perfektny otec,no vychova je v kazdom z nas tak hlboko zakorenena,ze si asi clovek obcas nepomoze. A on je presne ta vychova,ze kazdy spravny chlap si ma zabezpecit nastupcu ☹ co je skoda,lebo baby su tatinkove a ta nasa je z neho uplne hotova, lebo ju k tomu vediem,aby nikdy nemal pocit,ze o nieco prisiel tym,ze nema syna,aby mu scasti vynahradila aj to,co dava starsej a nedostava spat. on sa s nou vie pekne hrat a venuje sa jej (aj ked teda vramci moznosti ako kazdy chlap rocnemu dietatu 😀). ja viem,ze ho to prejde a bude sa na malu tesit,no toto obdobie je pre mna peklo,lebo mi je luto malinkej pisulky. Nechcem,aby mala uz teraz a vobec niekedy pocit,ze je nechcena alebo nelubena.. ☹

mojezlate
5. feb 2016

@sara22 neboj urcite to tak nebude. Bude vždy cítiť lásku a pozornosť.😊

sara34valentina
5. feb 2016

@sara22 boze moja nepis take smutneeee lebo mi az slzicky vysli a placem......................ja len dufam , ze to tak tvoj muz nemyslel....................... mat zdrave deti je podstatne a rozhdouje o tom Boh (priroda) a nie my .. .. mame byt vdacny za to ze mozeme mat deti................................. ! si ma zase zaskocila 🙄 DNES BOL MOJ ZNAMY v centre nemozu mat deti tak umelo a vlozili jej poobede dva embrya, o 14dni sa dozvedia, ci sa ujali.............aspon teda jedno.. .. ti maju tazku cestu pred sebou este................... my sa mozeme tesit ze ako tak zdravo nosime nase deticky v bruskach................. neviem co ti mam na to napisat, pako je to !! mne bude jedno ked druhe bude chlapcek tiez, aspon bude klud a sa zahraju, ved s dievcatkom sa tazsie zahras, ale na druhej strane ked si predstavim ze mi nepomozu v kuchyni a ze budem prat na 3muzov ponozky 😀 😀 😀 😀 ja vdacim Bohu ze cakam dieta, ja som uz neverila, ze budem raz taka stastna s mojim partnerom a tehotna..... mam v marci 35r , a dakujem fakt kazdunky den noc Bohu, ze mi dal tento dar ♥ vezmi ho za ruku a priloz mu ju na brusko 🙂

agathachristie
5. feb 2016

@sara22 nuž asi by som mu dala ešte deň, dva a potom vážne prehovorila do duše, lebo keď je ozaj taký ako pises tak čoskoro sa za toto bude veľmi hanbiť.

sara22
5. feb 2016

Baby,tak dnesny vecer straveny na pohotovosti s malou,z nicoho nic jej vystupila teplota do zavratnych vysok v spojeni s koznymi prejavmi ☹ podozrenie na rubeolu,este na nu nebola ockovana. A ta je pre tehotne velmi nebezpecna.. Vyzera to tak,ze si tym mm uvedomil,ze nie je dolezite,co to je,ale ze je/bude babatko zdrave.. A sluzbu mala este aj nasa obvodacka 😀

sara34valentina
6. feb 2016

@sara22 ejha boze tak snad nie Rubeolu nestras!!!!!!!!! Mate uz vysledok??????????

agathachristie
6. feb 2016

@sara22 no vidíš..bolo mu to treba? Držím vám palce. Malej je lepšie? Aké sú pre teba rizika?

sara34valentina
6. feb 2016

@sara22 dakujem, Mám.aj zatvorila tak to Idem urobit a zajtra mozem pit, dakujem a napis co je malej,,,!😞

sara22
6. feb 2016

@sara34valentina
@agathachristie na pohotovosti nevedia spravit testy na rubeolu,robili crp,to vyslo dobre, zatial to uzavreli,ze chripka. A ze v pondelok sa mame ozvat,co a ako.
Rubeola je v tehotenstve pre plod velmi nebezpecna, dufam,ze obe baby budu fit 😒 uvidime, co da vikend,snad bude petruska zdrava.. Buducu nedelu ma rok,tak nech ho pekne vsetci spolu v zdravi oslavime 🙂

sara22
6. feb 2016

@sara34valentina ja si robievam med s citronom a vzdy mi to pomoze,s tymto zazvorom som to pred tym bepoznala,ale logicky mi to pride ako vacsia bomba 😊

mimikas
6. feb 2016

@sara22 mojenko ako sa mate a potvrdili malej tu rubeolu? Dufam ze nie a vsetko je ok