icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
6. feb 2016

@sara22 joj tak dufam mate len chripku, drzkajte sa,pondelok napis ci uz lepsie. Neboj mysli pozitivne 😊vsetko bude dobre,a daj facku aj muzovi nech sa konečne spamata, ze Rubeolov by sa vam babatko ohrozilo, tak nech je normalny a vazi si ze budete mat druhé dievcatko 😊 ja tiez silno nachladnuta, tak snad budem fit coskoro lebo ten Kasel a kychanie robi neplechu,neudržim ani moč 😂😂😂😂

sara22
6. feb 2016

@mimikas zatial nie,cakame,co cez vikend a podla toho uvidime,co dalej.. Na koznom sa tvarili,ze je to atopicky ekzem,ale ten to nie je,je to reakcia na nieco a neviem co 😞 ale uz aspon nehoruckuje,tak je dobre 😊
A toto mame pripravene pre nase pisulky,uz sa tesim,ako ich budem raz za cas rovnako obliekat 😁

sara22
6. feb 2016

@sara34valentina 😁 aj ja som s tym mala problem, potom som pravidelne cvicila panvove dno a neskor s aniballom a upravilo sa to 🙂

sara34valentina
6. feb 2016

@sara22 no vies nachladnuta som,preto pri kychnuti, Kaslani musim dávať pozor,moj sa smeje ako si rukou drzim intimku medzi nohami aby som necvrkla 😁😁😁😁😁😁krasne su ziemlich vecicky, juuuuj milunkeeeee 😄😄😄😄😄😄

melisssssa
6. feb 2016

@sara22 moja ten aniball to je ten balonik na ulahcenie porodu??cvicila si s nim?? Ja som donedavna o tom ani nepocula ,tak ma to celkom zaujima ,kedze som poserko z bolesti 🙂

sara22
6. feb 2016

@melisssssa ano,ano,to je ono. Su 2druhy aniball a Epino, ja som mala aniball,z recenzii mi vysiel lepsie a este je aj lacnejsi 😀 cvicila som cca od 34tt,den pred porodom som mala vytlacenych 30cm,skoda,ze som nedostala sancu si to vyskusat aj na ostro ☹ ale ti poviem,ze ja to odporucam vsetkym,pripravi ta to na to spravne tlacenie dole,nie do hlavy ani nikde inde a aj na ten pocit tlakov na hradzu+toho,ze nieco tak velke z teba vyjde.. Je to fakt super,ja budem urcite cvicit aj teraz 🙂

agathachristie
6. feb 2016

Ja som si kúpila Aniball. Teším sa keď budem môcť začať cvičiť.

sara22
6. feb 2016

@agathachristie aj ja som sa na to velmi tesila a aj bola nedockava,kolko na dalsi raz vytlacim 🙂

melisssssa
6. feb 2016

@sara22 asi to vyskusam 🙂 a nemoze sa babu nic stat ,ze ?este to prestudujem a pojdem do toho..ved preco nevyskusat ,ked nam to moze pomoct🙂

melisssssa
6. feb 2016

@agathachristie tak daj vediet ,ked zacnes 🙂 uz to bude za chvilku 🙂

sara22
6. feb 2016

@melisssssa niebabu sa nema co stat,balonik na neho nedociahne 😉

sara22
7. feb 2016

@sara34valentina tak som to vcera konzultovala s mojou tetou,ktora je pediatricka,zial,v inom meste. A ta povedala,ze to vyzera na rubeolu. Ale hovorila,ze si pamata,ze ma ako decko ockovala proti rubeole-vtedy to nebolo povinne a moj brat mal tiez v roku rubeolu,ked uz mama bola so mnou tehotna,no ona mala protilatky,lebo ju prekonala v detstve. Takze snad aj ja mam dost protilatok,cez tyzden pojdem za obvodackou a vypytam si odbery na rozbor.

sara34valentina
7. feb 2016

@sara22 joj silno navasbudem mysliet 😳😳😳😳😳

mimikas
7. feb 2016

@sara22 mojenko a neda sa ze by si isla na vyndu a tam ti skontrolovali protilatky? Juj ja dufam ze sa mylite a rubeola to nebude a budete zdravi. Inak ako drahy? Uz asi v pohode ze? A malinka to ako zvlada?

sara22
7. feb 2016

@mimikas drahy uz v pohode,uz aj meno rozoberame 🙂 😀 aj ked moc sa mu o tom nechce este hovorit,ale ja mam rada veci jasne 😀
No ja budem v pondelok volat gyndoske a pisat mailik obvodacke,ze ktora tie protilatky zistuje. Uvidime,ktora co povie,ale asi obvodacka to robi. Petruska to zvlada super,davame antihistaminika,aby si ten vysyp neskrabala. Teplota jej nevadi,ona aj v 38,5 robi neplechu,len je viac nervna a chce papat len mlieko..

sara22
7. feb 2016

@mimikas a este mi dnes k meninam volal svokor a hovoril,ze pocul,ze bude dalsia baba a ze nech hlavne vsetko dobre dopadne a nezopakuje sa problem ako bol pri petruske. Tak uz len ako to svokra zoberie 😀

agathachristie
7. feb 2016

@sara22 ako to svokra zoberie? Nasrat 😄 😁

mimikas
7. feb 2016

@sara22 tak super moja, neboj este sa bude na malu princeznicku tesit 🙂 a na svokru kaslat, mala by sa tesit ze ste spolu stastny a mate zdrave deti

sara22
7. feb 2016

@agathachristie tak my mame dobre vztahy so svokrou a chcela by som,aby aj decka ju mali radi,noji stari rodicia su pre mna cudzi ludianemali o nas zaujem,na druhej strane babka bola ako moja druha mama (dedko zomrel ked som mala 3,moc si ho nepamatam). Ja by som chcela,aby decka z oboch stran mali super vzrah s babkou a dedkom/starymi rodicmi..

sara22
7. feb 2016

@mimikas ved mala,ale ona je ten typ bezhranicneho cloveka,ktoremu nikdy nic nie je dost a pritom je skromna a vdacna,taja paradoxna zena 😂😂😂 nikdy nevies,ktora stranka sa v tej danej chvili v nej prejavi 😁

miamoja2012
7. feb 2016

Ahojte baby. Nieco sa deje. Myslela som sibze mala sa natahuje, a kope. Vlavo aj pravo. Ale mozno su to stahy? Normalbe to musom predzchavat.zajtra mame este teyu fotenie, to.este.chcem dat.. Ako to rozoznam? Pri prvom porode.som sal.rovno do nemocnice a pred.tyk ziadny poslickovia...

sara34valentina
7. feb 2016

@miamoja2012 Pokial to nemas pravidelne tak to kontrakcie nie sú...neboj.....zajtra to date.... Ja sa tiež bojim my mame fotenie zaciatkom marca😀😀😀😀😀

sara22
7. feb 2016

@miamoja2012 ja som prvu rodila v den,kedy sme sa mali fotit 😁 daj si teplu sprchu/jupel. Kontrakcie sa zosilnia,poslickovia prejdu 😉 daj potom infos

sara34valentina
7. feb 2016

babenky pridala som fotecky do mojho albumu ja uvidite aj obrysy malinkeho ♥

sara34valentina
8. feb 2016

Joj cii.ma zeny vytocili,,,, tak podla fotky mi pisu zeny ze budeme mat na 100 %dievcatko! Mi idú dokazovat podla tvaru bruska ze to nebude chlapcek! Robili sme harmony test za 750eur a 4 lekari sa nemylia!plus organscrenning! Ony ma budu presviedcat😁😁😁😁😁 harmony test je 99,99% isty na pohlavie a na choroby....juj az Mi stupol tlak!

sara34valentina
8. feb 2016

Foto pipika 😊

mimikas
8. feb 2016

@sara34valentina 😀 😀 😀 😀 😀

sara22
8. feb 2016

@sara34valentina 😂😂😂 a to kto ta presviedca?

nicolettka2126
autor
8. feb 2016

@sara34valentina juuj mojka to je na konovi normaaaalne 😀 Podaktore zeny su proste muudeejsie ako trisomy test aj ako geniticky test aj ako viacero spickovych lekarov a aj ako tehotenske testy 😀 A vkuse a vkuse si proste budu mliet to svoje podla nejakych babickovskych povier 😀 Nerozculuj sa, pipik je tam jasne viditelnyyyy 😵

sara34valentina
8. feb 2016

Zeny to na fb moje zname co.pred 20r rodili 😁😁😁😁😁😁