V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Inak babenky ako sa mate? Ja som dnes bola s Viktorkom zas v obchode a neodolala som malinkym veciam 🙂ale teda som kupila nieco uz aj velkost 80 🙂, hlavne to bolo v akcii 3 za 2 🙂 Cez Vikend sa chystame s kamoskou triedit veci po jej malom, sa normalne na to tesim a potom uz mozem len popisat co mame a dokupit co treba, aj ked tym detskym veciam sa tak tazko odolovana, ze?
@mimikas doktorka ma odpalkovala,ze nie je hlasena ziadna rubeola,ze u nej sa musi hlasit kazdy pripad. Takze uz to nebudem riesit,uz si pripadam ako histericka mama. Aj ked sme boli vramci inkubacnej doby v tom francuzsku a tam keby bol vyskyt,u nas sa o tom asi nevie..ak to bola rubeola,aj tak uz s tym nic nespravime 😒
Ahoj kocky ako,sa mate.Aky bol Valentin 🙂
caute kocky, tak dnesna poradna za nami, vsetko v poriadku, krpec sa ma fajn aj nam pekne zakyval 🙂. V stredu nas caka morfologicky ultrazvuk 🙂 sa nan uz velmi tesime a 14.Mar. nas caka glukozovy test 😖 na ten sa az tak velmi netesim, no budem to musiet prezit. Vy sa inak ako mate?
@badimeria
@mimikas ajojte bambulky 🙂 U nas tiez Valentín den ako kazdy iny 😅 Drahy mi poslal krasne srdiecko do mmsky kedze bol v praci 🙂 Je to drobnost no ja som mala slzicky na krajicku-asi hormony 😀 😀
@mimikas som rada ze drobcek je v poriadku, a to ti uz dali termin na glukozu? Sice možno uz aj mne daju, mam 1.marca poradnu to budem v 23.tt a uz ma mozno poslu sa ist objednat..ochhh vobec sa netesim, po pravde mam dost strach z toho...uz nech je to za nami 🙂
@sara22 jeeej malinka si teda vedela vybrat datum 😀 Prajem jej teda vsetko len to najlepsie k prvym narodeninkam hlavne vela vela zdravicka a zdravucku krasnu sestricku 🙂 O ostatne sa uz maminka s ocinkom postaraju 🙂
@nicolettka2126 dakujemeeee,odkazem jej 😉
Ano,my sa postarame o to,aby nikdy neolutovala,ze si nas vybrala za rodicov,poklad nas najvacsi 😘
@sara22 to mi je jasne 🙂 tak by to malo byt v kazdej jednej rodinke,kazde jedno babatko by malo byt nadovsetko milovane 🙂
@nicolettka2126 ja verim tomu,ze kazda detska dusicka si vyberie rodicov,ktorym sa chce narodit. A ja som si povedala,ze tie moje deti nikdy tento vyber neolutuju 😊
Babulky kde ste sa vsetky podeli? Dufam ze sa mate dobre a nemate ziadne problemy. U nas je vsetko v pohode, miminko v brusku kope ako ma a tesime sa strasne na zajtrajsi morfo ultrazvuk
@mimikas ja som tuuuuuu 🙂
@nicolettka2126 supeeer, ako si ma mas? Vsetko v poriadku?
@mimikas anooo vsetko v najlepsom poriadku, lenosime prave pred telkou, malinka si kopka a ja som maximalne spokojna 🙂 A ty sa mi mas ako?? Zajtra o kolkej mas utz?? Tesim sa na novinky 😉
@nicolettka2126 zajtra mam o 13:30 🙂 Viktorko ma dnes neako rozculuje, je neaky nervny a ja tiez 🙂 zla kombinacia, ale inak sa mam fajn a kopanceky uz krasne citim 🙂
@mimikas asi nema svoj den drobcek maly 🙂 Vstal lavou nohou 😀 Juuj tak hned podaj infosky potooooom 😵
@nicolettka2126 juj ani nebrav som jak na ihlach ze co bude a ci ke vsetko ok, ale moj lekar tvrdi ze je vsetko ok tak verim ze je 🙂
@mimikas dobre supis aj unas maju teraz pancusky ponozky kade co aj toto maali tak som,nemohla bez toho odist.Zajtra hned daj info ja sa uz tiez neviem dockat ja idem na morfo 22.2. A ma porazi ak,by nahodou povedal dievcatko 🙂 to iba myslim zo srandy ale oblecko vymenim hockedy no nie
Juuuj,baby,ja nestiham nejako.. Mala mi furt teplotuje,dnes sme boli na odveroch,drobculiatko moje male riadne rucalo-vsetkym ukazala,ze hlasovy fond ma po mame 😝 tak som zvedava, ci jej nieco vyjde..
Baby,ked si porovnate toto tehu,kopu vas deti/hybu sa rovnako? Mne sa zda,ze sa nejako malo hybe oproti petruske,no ju som v tomto case este vooobec necitila,kedze som mala placentu vpredu. Tak ci to je tym,alebo cim.. 😒

@sara22 mojko na jogu by som chcela chodit, buduci tyzden tam musim zavolat, ked uz pojde Viktor konecne do skolky a ja budem mat trosku klud.