icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
11. feb 2016

@sara22 mojko na jogu by som chcela chodit, buduci tyzden tam musim zavolat, ked uz pojde Viktor konecne do skolky a ja budem mat trosku klud.

mimikas
11. feb 2016

Inak babenky ako sa mate? Ja som dnes bola s Viktorkom zas v obchode a neodolala som malinkym veciam 🙂ale teda som kupila nieco uz aj velkost 80 🙂, hlavne to bolo v akcii 3 za 2 🙂 Cez Vikend sa chystame s kamoskou triedit veci po jej malom, sa normalne na to tesim a potom uz mozem len popisat co mame a dokupit co treba, aj ked tym detskym veciam sa tak tazko odolovana, ze?

sara22
11. feb 2016

@mimikas tak to ti zavidim,ja cakam na stahovanie,aby som videla,co mame a co nie. Nema zmysel to pripravovat tu.. A ja uz sa neviem dockat 😀

mimikas
11. feb 2016

@sara22 tak to urcite pockaj na stahovanie a kedy vlastne je termin stahovania? Inak ako mala uz lepsie a mate neake info obladom tej rubeoly, potvrdila si nakoniec ci nie?

sara22
11. feb 2016

@mimikas doktorka ma odpalkovala,ze nie je hlasena ziadna rubeola,ze u nej sa musi hlasit kazdy pripad. Takze uz to nebudem riesit,uz si pripadam ako histericka mama. Aj ked sme boli vramci inkubacnej doby v tom francuzsku a tam keby bol vyskyt,u nas sa o tom asi nevie..ak to bola rubeola,aj tak uz s tym nic nespravime 😒

sara22
11. feb 2016

@mimikas a termin stahovania? Netusim,ja dufam,ze cim skor. Uz sa neodvazim davat odhady,no ak to nebude do velkej noci,pojdem na psychiatriu a nie rodit..

badimeria
15. feb 2016

Ahoj kocky ako,sa mate.Aky bol Valentin 🙂

mimikas
15. feb 2016

caute kocky, tak dnesna poradna za nami, vsetko v poriadku, krpec sa ma fajn aj nam pekne zakyval 🙂. V stredu nas caka morfologicky ultrazvuk 🙂 sa nan uz velmi tesime a 14.Mar. nas caka glukozovy test 😖 na ten sa az tak velmi netesim, no budem to musiet prezit. Vy sa inak ako mate?

mimikas
15. feb 2016

@badimeria mojko u nas je valentin normalny den 🙂ale vcera ma moj drahy prekvapil a doniesol mi prvy krat za 9 rokov co sme spolu ruzicku ze ma miluje, poobede sme mali tu 2 kamosky s detmi tak tu bola sranda a kopec hluku. 🙂

nicolettka2126
autor
15. feb 2016

@badimeria
@mimikas ajojte bambulky 🙂 U nas tiez Valentín den ako kazdy iny 😅 Drahy mi poslal krasne srdiecko do mmsky kedze bol v praci 🙂 Je to drobnost no ja som mala slzicky na krajicku-asi hormony 😀 😀
@mimikas som rada ze drobcek je v poriadku, a to ti uz dali termin na glukozu? Sice možno uz aj mne daju, mam 1.marca poradnu to budem v 23.tt a uz ma mozno poslu sa ist objednat..ochhh vobec sa netesim, po pravde mam dost strach z toho...uz nech je to za nami 🙂

sara22
15. feb 2016

Caute baby,u nas valentin az tak obycajny nie je,kedze sa nam minuly rok na valentina narodila petruska 🙂 takze my sme vcera oslavovali prvy rocik 😊 hrooooozne to uletelo.
@mimikas a stale je to chlapec? 😝 aky je uz velky?

nicolettka2126
autor
15. feb 2016

@sara22 jeeej malinka si teda vedela vybrat datum 😀 Prajem jej teda vsetko len to najlepsie k prvym narodeninkam hlavne vela vela zdravicka a zdravucku krasnu sestricku 🙂 O ostatne sa uz maminka s ocinkom postaraju 🙂

sara22
15. feb 2016

@nicolettka2126 dakujemeeee,odkazem jej 😉
Ano,my sa postarame o to,aby nikdy neolutovala,ze si nas vybrala za rodicov,poklad nas najvacsi 😘

mimikas
15. feb 2016

@sara22 mojko ano stale je to chlapcek 🙂 a s nozickami ma uz cez nieco ako 20cm 🙂

nicolettka2126
autor
15. feb 2016

@sara22 to mi je jasne 🙂 tak by to malo byt v kazdej jednej rodinke,kazde jedno babatko by malo byt nadovsetko milovane 🙂

sara22
15. feb 2016

@mimikas fuha,dlhan dlhy 😀 to uz mame velke babatka v brusku. Ja ani neviem,kolko ma nasa,viem len gramaz,145g mala toho 4.2.

sara22
15. feb 2016

@nicolettka2126 ja verim tomu,ze kazda detska dusicka si vyberie rodicov,ktorym sa chce narodit. A ja som si povedala,ze tie moje deti nikdy tento vyber neolutuju 😊

mimikas
16. feb 2016

Babulky kde ste sa vsetky podeli? Dufam ze sa mate dobre a nemate ziadne problemy. U nas je vsetko v pohode, miminko v brusku kope ako ma a tesime sa strasne na zajtrajsi morfo ultrazvuk

nicolettka2126
autor
16. feb 2016

@mimikas ja som tuuuuuu 🙂

mimikas
16. feb 2016

@nicolettka2126 supeeer, ako si ma mas? Vsetko v poriadku?

nicolettka2126
autor
16. feb 2016

@mimikas anooo vsetko v najlepsom poriadku, lenosime prave pred telkou, malinka si kopka a ja som maximalne spokojna 🙂 A ty sa mi mas ako?? Zajtra o kolkej mas utz?? Tesim sa na novinky 😉

mimikas
16. feb 2016

@nicolettka2126 zajtra mam o 13:30 🙂 Viktorko ma dnes neako rozculuje, je neaky nervny a ja tiez 🙂 zla kombinacia, ale inak sa mam fajn a kopanceky uz krasne citim 🙂

nicolettka2126
autor
16. feb 2016

@mimikas asi nema svoj den drobcek maly 🙂 Vstal lavou nohou 😀 Juuj tak hned podaj infosky potooooom 😵

badimeria
16. feb 2016

Aj ja som tu babbule ja. Som mala akurat take stahy bolesti v brusku az do krizov som sla ci sa nahodou neotvaram vyfasovala som magnezium.Inak dnes som bola v tescu a nemohla som odolat kuknite moj prvy nakup ale mam aj vycitky ci to neni,skoro hm

mimikas
16. feb 2016

@nicolettka2126 juj ani nebrav som jak na ihlach ze co bude a ci ke vsetko ok, ale moj lekar tvrdi ze je vsetko ok tak verim ze je 🙂

mimikas
16. feb 2016

@badimeria je to v pohode mojko ja uz som kupila prve bodyča v decembri 🙂 bolo v zlave 5 kusov za 3,50 no nemup to 🙂

badimeria
16. feb 2016

@mimikas dobre supis aj unas maju teraz pancusky ponozky kade co aj toto maali tak som,nemohla bez toho odist.Zajtra hned daj info ja sa uz tiez neviem dockat ja idem na morfo 22.2. A ma porazi ak,by nahodou povedal dievcatko 🙂 to iba myslim zo srandy ale oblecko vymenim hockedy no nie

sara22
16. feb 2016

Juuuj,baby,ja nestiham nejako.. Mala mi furt teplotuje,dnes sme boli na odveroch,drobculiatko moje male riadne rucalo-vsetkym ukazala,ze hlasovy fond ma po mame 😝 tak som zvedava, ci jej nieco vyjde..
Baby,ked si porovnate toto tehu,kopu vas deti/hybu sa rovnako? Mne sa zda,ze sa nejako malo hybe oproti petruske,no ju som v tomto case este vooobec necitila,kedze som mala placentu vpredu. Tak ci to je tym,alebo cim.. 😒

badimeria
16. feb 2016

@sara22 juj zlatko ja mam ten isty pocit tak raz za den to citim aj to musim byt v klude moj drobec tiez sa viac hybal neviem cim to je 🙂 a malej verim ze testy vindu dobre drzim palce iked chudatko horyckovat stale to je onicom vrrr

sara22
16. feb 2016

@badimeria ved to,ze aj keby nieco vyslo,aspon vieme,co jej je. No takto je to hruuuza ☹ aj v nedelu na oslave mala teplotku,chuda. A takuto krasnu torticku mala 🙂