V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
ja mam zas taky strach z toho co bude ked porodim, ze by som to dieta mala v bruchu najradsej este rok aj ked pri tom trpim ako pes :DDD
@agathachristie 😀 neboj sa, rychlo si zvyknes a uz si ani nebudes vediet predstavit zivot bez nej 😉
@agathachristie jasne mojko, to ze mas strach je normalne, neboj ked sa mala narodi vsetko pojde akosi prirodzene 🙂
inak kocky ja som chytila neaku virozu vcera som cely den stravila na zachode co ma prehanalo a hlavu som mala tiez v zachode dost casto 🙂 ako moj drahy povedal, ze hadam som si nemyslela ze toto tehu prezijem uplne bez problemov 😀. Dnes je uz lepsie, tak hadam to vydrzi a budem coskoro fit
ja sa spolieham, ze sa to nejak samo vyriesi a ze zrazu bude vsetko nadherne :DDDDD
@mimikas skore uzdravenie, snad to bola len kratka prehanka 🙂
@sara34valentina hahaa tie jahody tam co robia?? 🙂
@sara34valentina nedavaj mi sem foto jedla 😀 ja uz druhy den zijem na toastoch a vode, teraz som spala a snivalo sa mi ze som jedla smotanovy jogur stracatellu a este som si tam dala kusy cokolady a ze som otvorila skrinku u nas doma a tam sme mali krabice cokolady 😀
@mimikas joj a ja len jem a priberam😁😁😁😁😁😁
Krasne fotky sme nafotili,netusila som,ze bude az take narocne...... 12Fotiek ☺☺☺☺krasnunke s bruskom a mojim milacikom,o taky tyzden by mali byt hotove..... 🍀🍀🍀🍀uvedomujem si este viac,aka som stastna, že mam tak super chlapa😙😙😙bolo to romanticke a plne lasky😍😍😍😍💝💝💝💝💜💜💜💜💜💜💜
@sara34valentina juj tesim sa potom dufam ze nam aspon par ukazes 🙂 juj ja som teraz kusok pochudla, ale nevadi uz mi je podstatne lepsie. Zajtra rano ideme do Zoo hadam nam vyde pocasie a uzijeme si to
@mimikas wau ma byť pekne,tak vam.prajem krasny den plny smiechu a radosti 🌼💞🌼💞🌼💞🌼💞jasne ze dam Foto,su úžasné.. Ty chudnes a ja priberam.....snad to dam dolu potom😜♥😜♥😜♥😜♥💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@sara34valentina neboj mojko ja to este dobehnem 🙂 no a neboj mojko kojenim to pojde vsetko dole za par tyzdnov 😀
@mimikas ano vravim tak aj ja😀😂😀😂
Ahojte dievcata.Ja som ko.Uz druhy tyzden mam taku nadchu zahlienena bolest hrdla a ide ma zadusot v noci dostala som to od drobca.Dnes mi robila vyter a ak bude nalaz neminu ma antibiotika ☹.Zatial mam stodal sirup a cmulaky a kloktam.Nemoze toto moje prechladnutie ublizit miminku?Nebola som pri prvom chora ale normalne uz mam az svalovicu na bruchu z kasla.A vy si ako uzivate konecne pekny den.
@badimeria neboj,v 2.trimestri uz to je ok,vsetko dolezite sa vyvija v 1.trimestri. Aj keby ti atb nasadila,teraz by nemali malinkemu ublizit 😉
Inak ja som tiez ko,minuly tyzden som prechodila zapal dutin,malej sa tlacia zuby,v noci vobec nespim,lebo ju treba vkuse hladkat a mojkat,brucho mi tvrdne tak,ze niekedy uz ani vstat neviem 😞 furt som sama doma,vsetko je na mne,mala,domacnost,este aj full servis manzelovi,aby mal ranajky ked ide do prace,veceru ked dojde z domu. Tlak mi uz niekedy ani namerat tlakomer nechce,tak je nizky,no magnezium musim kvoli tomu tvrdnutiu brat. Baby,dockam sa ja vobec toho dna,ze budeme v dome a nebudem na vsetko sama?? Uz som z toho zufala a v depresii, no a potom aj na petrusku nervna,pritom ona chudatko za to vobec nemoze 😢
@agathachristie pretoze je bud v praci,alebo na dome a ked je doma,tak "si potrebuje pospat".. Ma problemy s vysokym tlakom (keby sme si nase spojili,mame ideal 🙂), takze sa stale vyhovara na to,ze musi spat a oddychovat,ked je stale vo svungu. Ja ho chapem,nema to ani on jednoduche,no podla neho byt s malou doma je oddych a ja vlastne oddychujem cely cas uz vyse roka ☹
@sara22 fuuu.tak tiez mas toho az az.Magnesium berem aj ja uz trityzdne normalne som mala stahy ako kontrakcie.Dakujem no myslim pozitivne a lezim drhnem si,tu hruza.Manzrl neni nastaveny na liekoch?Moj ocino to ma tiez ale uz.roky je nastaveny a tlak je tip top a robi vsetko🙂.Ak je na liekoch a aj tak zle mal by zmenit ine teda dr.takto sa zit neda a hlavne upravit stravu.Coskoro bude druhe mimco a co potom ty uz tak mozes rezignovat akurat.Len pekne donho 🙂.
@agathachristie no papam aj vit.C same zeleninove ovocne misy dnes som si cviklu kupila a papam.Ale ta pliaga sa ma drzi ako kliest ☹
@badimeria ja som bola v tehotenstve chorá 2 mesiace vkuse. Snáď ti to čoskoro prejde 😖
@badimeria nechcem byt hnusna,ale v tom dnesnom ovoci a zelenine nie je vela pouzitelnych vitaminov 😒 take naj je asi grep cerveny,ja sa dopujem grepovym 100% dzusom,ked citim,ze na mna nieco lezie.. A na hrdlo lyzica medu s vymackanym citronom,rozmiesat do homogennej hmoty a po lyzickach pomaly jest, 2x denne,mne toto vzdy zabera 🙂
No..mal nasadene lieky,ale on nechce cely zivot brat lieky,takze sa s doktorom dohodli ich postupne vysadzat a uz ich tusim aj vysadil.. Ja sa mu do toho nestaram,je to jeho zdravie a zial,on ma na rozumy svoju mamu.. 😒
@agathachristie a ty sa ako citis? Tlak ok?
@sara22 tlak ok ale uz sa citim nonstop akoby ma zrazilo auto :DDDD
čaute bábiky ... ako sa máte ? a tehulky ako to zvládete ?
@sara34valentina už sa Vám pomaličky blíži čas pôrodu .... budem na Teba myslieť :-*
@rula Ahoj moja, dakujem pekne😀uz ledva dodychavam, este 2-5 tyzdnov.. .. Uz vydrzim 😊 vy,ako moja,niečo noveeeee

@sara22 jej super tesim sa s tebou uz nech ich mame doma v naruci ja som taka nedockava uz 🙂