icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
10. mar 2016

@agathachristie on vyrastal v rodine,kde rodicia spolu byvali,ale kazdy vo svojej izbe,len kvoli nemu v spolocnej domacnosti. Preto nema ziadnu predstavu o tom,co znamena vazit si zenu a jej pracu,lebo jeho otec nech je najsamfada svokor,mu nikdy neukazal,ze zenu si treba vazit a hyckat a ona ti to 1000x vrati.. Vsetko,co pre mna robi,je uz moja vychova,no toto nedokazem zmenit,jednostajne porovnavanie kto viac a ze on viac ako ja. Asi by to kvoli chlapskemu egu neprezil,keby nemal pocit,ze on viac a mne to dava,zial,najavo dehonestaciou toho,co robim ja..

sara22
10. mar 2016

@mmoni89 lenze ja som este len pri dvojke 😀 najstarsia je nevlastna 😝

mimikas
10. mar 2016

@sara22 no od rodicov pochadza vela, moj muz tiez vyrastal v rozvedenej rodine, mama sa o 3 deti starala sama a otec nejavil o njehl zaujem a dokomca ho musel volat "ujo Winston" a nie otec. No s vela vecami mal moj drahy na zaciatku problem, existovat spolu, spolocne peniaze, spolocny cas a hlavne to ze nie je sam ale uz ma mna, je u dlho tr alo kym prisiel na to ako sa spravat ku zene, on nie je zly prave naopak len nikdy nevidel take tie veci ako dat zene k ety, otvorit dvere a pod. Moj muz do teraz nie je romantik a asi ani nikdy nebude aj ked la dokaze rozmaznavat velmi nevie napriklad kupit k et, darcek ma narodeniny za 400 e ti vytiahne z rupsaku nezabaleny a pod 🙂. Mne to uz pride divne lebo stale mi kupi presne to po com tuzim to si presne pamata akurat nevie nic o romantime a pod

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 tak snad uz len dufat,ked sa prestahujete ,ze bude lepsie.. nebudete sa musiet nahanat... a rodicia byvaju blizko vas? Ci by ti nepomohlo keby ides na 2-3 dni ku nim na navstevu ..oddychnes si
.I

sara22
10. mar 2016

@mimikas no tak svoju kasicku ma aj moj muz a na spolocny ucet prispievame rovnakym dielom podla prijmov-ja teraz nic 😀 a ked nam po narodeni malej nestacili peniaze,ktore sme mali ako 2+jeho dcera ked je u nas,tak sa divil..asi si myslel,ze sa naklady nezvysia 😀 navyse ja som doma,tiez musim nieco jest a gastrace uz nedostavam 😝
Ale mas pravdu,je to o vychove a on bol vzdy ten mudry,sikovny,vysnivany princ a vzdy naj oproti jeho sestram.. Takze to tak aj vyzera,nic z domacich prac nerobi,lebo bol vychovany,ze to je zenska uloha.. 😒

agathachristie
10. mar 2016

@sara22 to je veľmi smutné.poznám to od môjho otca. Aj keď je to veľmi dobrý človek tak slová prepáč, prosím a ďakujem ma vďaka rodičom veľký problém povedať.

sara34valentina
10. mar 2016

@melisssssa mne puchli a puchnu....ked mampodkolienky pomoze a potom zase.....mne aj ruky prsty moja....krem mam dobry z lekarni tak aspon nebolia tak....kupila Nove topanky o cislo vacsie zdravotnicke kozene INAK neobujem nic

sara22
10. mar 2016

@mimikas no to akoby si mojho muza opisovala 😀 drahe darceky sice od neho nedostanem,vacsinou mi kupi to,co si vyberiem,ale aspon to nie je blbost 😀 romantika ma v sebe,ale akoby sa bal,ze ked ho ukaze,pride o muznost.. a zasa aby som na neho len nenadavala,prave mi masiruje nozky 😝

sara22
10. mar 2016

@melisssssa rodicia byvaju 45minut,ale pre nich je to narocne,lebo oni malu zboznuju a obetuju aj poslednu energiu,len aby boli s nou a ja ich zasa nechcem vycerpavat. Maju svoj vek,svoje starosti a ja na to berem ohlad..ale chodim ku nim vzdy v piatok,to mame taky ritualik a ak nie su do 18v praci,tak aj cez tyzden k nim skocim,pripadne sa niekde v obchodoch stretneme,nech aspon nakup do domacnosti viem v klude spravit..oni mi hodne pomahaju,len ja im nechcem byt na obtiaz,lebo maju toho vela na pleciach..

sara22
10. mar 2016

@agathachristie podla mna preto mu karma nadelila baby,aby sa naucil si zeny vazit 🙂 aj ked sa snazi a citim pokroky 😀

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 no to je tak ,ked mame mladych starych rodicov ,kt.este musia pracovat ..ja som myslela,ze by si sa zobrala napr.v piatok doobeda k rodicom ..obedik mozes navarit aj u nich pre nich ..a oni sa ti pohraju s malou 🙂 a ty si oddychnes psychicky z toho ritualu,kt.mas doma... a mozno drahy ked nebude mat nachystanu veceru,ranajky,kavicku ..mozno uzna po 2-3 dnoch ze vlastne to automaticke co ma denno denne doma sa same nespravi..nenavari,neumyje,nenachysta,neuprace... 🙂 🙂

sara22
10. mar 2016

@melisssssa a pridem po 3dnoch domov,dres plny riadu,bordel jak v tanku a odstravovani na donaskovom jedle.. To uz poznam 😀 tiez mi to napadlo,ze aspon si uvedomi,ale ee,nezabralo 😀
Ved to,ze v dnesnej dobe babka a dedko su pracujuci ludia a nie ti,ktori sa mozu starat o vnucata a pomáhať..system toto.. 😒

sara22
10. mar 2016

@melisssssa a vy uz ste s manzelikom dobre? Si tusim tiez depkovala,ze sa furt hadate..

sara22
10. mar 2016

@melisssssa teda,buducim manzelikom 😊

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 no ved praave tento system 🙂 moja mama bude asI pravnucata merkovat 🙂 tento rok mala 50 🙂 a ano my sme na poriadku uz 🙂 to tie moje hormony 🙂 🙂 som radsej ticho uz ,ked viem ze by bolo zbytocne zle 🙂 ale minuly tyzden sme sa veru nebavili 🙂 🙂 mi bolo cely den zle ,vyzerala som hrozne ..mali sme ist cosi vybavit len sa mi neozyval az mi volal ze mam byt za 10 minut nachystana pred barakom ze ma zobere ako pojde z roboty...no len to,ze ako som hrozne vyzerala bolo zlee a do toho ked som si isla obliect bundu ,kt.som mala v predoslom tyzdni uplne v pohode oblecenu som nezapla 🙂 🙂 no a bolo zle 🙂 som si popistala ,stary mi vynadal,povedal ze nie som normalna a uz mi nikdy nepovie ze som krasna ani nic.. a boli sme porozpravanii 🙂 ale zasa som najkrajsia mamina a vsetko je dobree 🙂 uz som si tento tyzden aj pekna pripadala 😀 😀 a nie tucnaa🙂

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 a vlastne pistala som hlavne preto ,ze tie svadobne saty nezapnem a budem jak masurko...🙂 tak drahy bol taky mily ze povedal ze zrusii celu svadbu 🙂 🙂 teraz mi to je uz uplne jedno ako budem vyzerat..zajtra som chcela ist kupit lodicky ale pojdem kupit tenisky 🙂

sara22
10. mar 2016

@melisssssa 😀 ze tenisky..ale pod satami aj tak nebude vidno 😀 ja by som musela byt na spickach,keby som mala boty bez opatku na svadbe 😊
A kedy mate termin? Uz stresujes? 😉

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 ja nemusim na spicky..my sme obidvaja krpci 🙂 no este nestresujem 🙂 na vsetko mam cas 🙂 a 16.4 mame termin 🙂 ja sa uz len modlim nech som fit 🙂

sara22
11. mar 2016

@melisssssa ale to budes,urcite 😉 a ake saty mas vybrate,ked pises,ze nezapnes? Hod obrazok,som zvedava 😝

melisssssa
11. mar 2016

@sara22 vies co nemam fotku 🙂 🙂 vsetky co som skusala som mala nafotene a tie co si nakoniec poziciam nemam odfotene🙂 ale tak zapnut ich zapnem..su take padave ,tehotenske🙂 ziadne tortove ,korzetove ..

sara34valentina
11. mar 2016

Zienky dnes som vystrasila moju lasku,reku si vystrelim,ze aký bude rychly,a ako bude reagovat.. Ze uz je cas........jooooj to ste mali vidieť ten jeho vyraz tvare 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁potom Sa mu ulavilo,ked som povedala ze som Len srandovala....ah zeny uz je to tu.......uz aj ja hormonujem 😂😂😂😂😂uz to začina, ten pocit,ze to onedlho moze prísť,a ci som na niečo nezabudla.. Či je vsetko v poriadku 😊😊😊😊😊

nicolettka2126
autor
11. mar 2016

@sara34valentina haha ty si aka prefikaaaaaanaaaa chudak tvoj drahy asi mu nebolo vsetko jedno 😁😂😄 Ale verim ze ten pohlad stal za to 😃
Inak moja svagrinka uz porodila dneees 💙💙
Cize uz je nasa krstna dcerka na svete, vola sa Viktória a narodila sa s modelkovskymi mierami 49cm a 3,06kg zajtra ju ideme kuk 😍

badimeria
11. mar 2016

Baby ja som,uz zufala dusi ma ako neviem co hrdlo ledva prehltam vyter z hrdla negativny asi z.kasla ma bolitak chrbat ze ledva dycham tak som opet rano,zasla k dr ze uz nevladzem zobrala mi krv z prsta crp vysetrenie ci. Treba atb vyslo iba 16 a ze az od 40sa davaju atb ale ja sa citim hrozne ledva prehltam sliny co mam robit?Kolko to este bude trvat ☹ aspon som sa vyliala potrebovala som

nunula
11. mar 2016

@badimeria dajte si homeogene 9 ak mate,a na mandle vam nevraveli nič či su zdurene,ak ich mate

badimeria
11. mar 2016

@nunula nemam to homeopatikum musim kupit nie vyter ze dopadol ok tak ze je trochu cervene a mandle mam

nicolettka2126
autor
11. mar 2016

@badimeria ojoooj chuda nase ☹ No v tehu je tazko sa liecit z cohokolvrk kedze 90percent veci zena nemoze...ja ti bohuzial neviem poradit, nevyznam sa v liecikoch ktore by si mohla teraza pomohli by..ale takto ta predsa dr nemoze nechat..ani ti nic neodporucila??

nunula
11. mar 2016

@badimeria ,alebo na kloktanie nemate niečo corsodyl,čaj zo šalvie

sara34valentina
11. mar 2016

@badimeria moja musis lezat vela toho.zazvoru,citron,med A skus naparovat. Aby vsetko povolilo..... Viem ako ti je,ja tiez myslela že umrem,som bola skoro 9dni tak😢

sara34valentina
11. mar 2016

@nicolettka2126 krasne miery,juj tak sa tesite....gratulujem 😉

nicolettka2126
autor
11. mar 2016

@sara34valentina dakujeme krasne veru tesime sa velmi, nadherna je bambulka mala 💜