icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
15. apr 2016

A ešte jednu😉

sara34valentina
15. apr 2016

Lubim najviac na svete 😊

nicolettka2126
autor
15. apr 2016

@sara34valentina zenaaaaaaa mojaaaaaaa, z celeho srdiecka ti gratulujem k NADHERNEEEEEMU PRINCOVI!!!!!! Je prekraaasny, tie prsteky a ta chutna mala tvaricka pusinkou juuuuj hned by som ho pomojkala 😵 Som rada ze uz to mas za sebouuuu, teraz uz sa iba tulkat budete spolu 😵 😵 A klobuk dole pred tebou, porodila si babatko s naaadhernymi mierami, sklanam sa ti, ty si proste super zena 😵
Oddychuj teraz pekne nech nacerpas veeela novych sil milacik 🙂
Este raz uprimne gratulujem a zelam vam obom hoodne zdravicka a tebe pre Elkaska mnoho mnoho chutneho mliečka 😵
Mam vas radaaaaa cmuuuk 💙💙💙💙💙💙💙

sara34valentina
15. apr 2016

@nicolettka2126 dakujeme 😗

badimeria
15. apr 2016

@sara34valentina az som dojata posielam jednp velkanske objatoe mamicke skore zotavenie a obom hpdne zdravicka.Eliasko ke krasny chlapcek nech robi iba radost moja uplne si silna a budes vyborna mamicka.Blahozelam♥♥♥♥♥♥♥♥♥

evi789
15. apr 2016

@sara34valentina Moji milí 😇😇😇😇 FRATILUJEM VAM Z CELEHO SRDCA!!! Maminka, malý je nádherný a viem že pôrod nie je ľahký. ..ano ... ale bolesti stoja za to určite! 🙂. Oddychuj moja,naber silu a užívaj si pocit,zže si sa stala mamickou a rodičom. Pusa aj tatovi ,určite je hrdý na Vás 😚😚😚😚😚💜💜💜

hennyinnsbruck
15. apr 2016

@sara34valentina krásny chlapček z celého srdiečka gratulujem maminka!! 🎉🎊🎉🎊

rula
15. apr 2016

@sara34valentina Gratulujeeeem, tak nwmala si to lahke, ale Eliasko je naaadherny blondacik a konecne ho mas v naruci. Chvala bohu,za to. Prajem vam krasne babace leto

sara22
15. apr 2016

@sara34valentina jupiii,zvladla si to bravurne! Sa mi s tebou aj celu noc snivalo 😂😂😂😂
Gratulujem k eliaskovi,je krasny,chlapina jak svet 😊 nech je cely zivot zdravy,stastny,vysmiaty,spokojny a optimisticky a nech vam robi radost cely zivot! 💛💙💜💚💛💙💜💚💛💙💜💚💞👶
Zavinovanie maternice boli,to sú akoby keď ntrakcie. Najviac pri kochovi jeni,lebo to uvolnuje oxitocin a ten zasa napomaha zavinovaniu. Je to tak vymyslene,vsetko funguje na 1 😉 treba pri bolestiach mysliet na maleho,pomaha to ☺ ja som ani sitie po sekcii necitila,ked mala zaplakala,zrazu som bola na nohach a "pribehla" k nej..

sara22
15. apr 2016

@sara34valentina co mi to tu napisalo 😂😂😂
Nie ked ntrakcie ale kontrakcie a nie kochovi jeni ale pri kojeni 😉

mimikas
15. apr 2016

@sara34valentina mojko silno gratulujem ku krasnemu a silnemu Eliaskovi a zelam mu len to najlepsie hlavne vela zdravicka, aby bol cely zivot stastny a milovany. Porod si zvladla super, sme na teba hrde a teraz sa uz len liecit, neboj zenske telo je tak nastavene ze teraz budes mat energie za troch. A vsetko sa pekne zahoji, len pekne zakazdym sprchovat a byt tam dole co najviac nahata aby mala rana vzduch. Posielam vam vela pusiniek, pekne si to spolu uzivajte, mojkajte sa

mimikas
15. apr 2016

@sara22 no mne rodila prveho Ondrackova, je fajn ale Marcisovu som stretla po porode a aj po kyrete a je tiez super. Asi zalezi len od toho ktora ti je sympatickejsia. A ak ju chces zazmluvnit objednaj sa uz na prvu poradnu k tej u ktorej chces rodit.

wewitta
15. apr 2016

@sara34valentina Mojaaaaaa gratulujem zo srdiečka k nádhernemu syncekovi! Krásne miery a ty si statočná🙂 prajem skoré zotavenie, malinký je úplne úžasný🙂 juuuuuuj posielam pusinky :-* 🙂 teším sa s vami 🙂

melisssssa
15. apr 2016

@sara34valentina jeeej gratulujeeeeeeem z celeho srdiecka 🙂 strasne sa tesim🙂 si jednicka 🙂 maly je nadhernyy 🙂 prajem vaam vela ,vela zdravicka obom 🙂 a malicky nech Vam robi len a len radost 🙂 teraz hlavne oddychuj a uzivajte si toto kraasne obdobie 🙂

sara34valentina
15. apr 2016

Zienky kazdej jednej posielam pusinku, ste úžasné 😍😘😍😘

melisssssa
15. apr 2016

@sara34valentina 15.4.2015 si napisala status ,ze prajes kazdej zienke aby porodili zdrave deti...v tyzdni som si na teba klikla a toto citala,tak si vravim,ze to je osud🙂 a vidis presne rok na to si porodila 🙂 🙂 🙂 a ako sa citis?aj si si pospala trosku??

sara22
15. apr 2016

@mimikas ved to,ze uz prvu poradnu chcem u tej,ktora ma odrodi. No len ked sa neviem rozhodnut 😁 f2f som nevidela ani jednu,tak to je tazko. Ja tam nechodim na poradne,tak to je tazko 😕 uvidime,ci ich stretnem,ked si pojdeme "hotel" pozriet ☺ snad ano..

mimikas
15. apr 2016

@sara22 ja osobne by som brala asi marcisovu, ale to je taky subjektivny nazor 😀obe su dobre a prijemne, takze vyslovene ide len o tvoj pocit s ktorou sa lepsie citis, ale ondrackova na porode bola super, naozaj len marcisova je mi kusok viac sympatickejsia ;-D

annnyjska
15. apr 2016

Prosím poradili by ste mi , bola som u lekára sliznica zväčšená nad 9mm , ale tehu nie je vidieť pichol mi vyvolávačku kedže mám nepravidelný cyklus povedal , že ak nepríjde do 5dní tak sono . Ale ked som sa ho pýtala , že či možem byť tehu nepovedal nič . Stále sa oháňal tým , že o 5 dní . Tak som sa ho už ani nič nepýtala . Môže to byť tehu ??

sara34valentina
15. apr 2016

@melisssssa teraz sa snazim spinkat lebo.mam.nizky tlak.od unavy,si uzasnaaaaa to som si nevsimla

mimikas
15. apr 2016

@annnyjska tak najprv napis, ci vies kedy bola ovulka (aspon priblizne) a kedy asi mala dojst mrcha a kolko uz meska

sara22
15. apr 2016

@mimikas inak to hovoris uz druha 😀 len nepoznam na nu referencie z porodov po sekcii, na Ondackovu som pocula,ze bojuje do poslednej chvile.. Len zasa aj sympatie robia vela

agathachristie
15. apr 2016

@sara34valentina gratulujem malicky je nadherny 🙂 tesim sa s tebou

mimikas
15. apr 2016

@agathachristie a ty si na tom ako mojko?

annnyjska
15. apr 2016

@mimikas cca pred týždňom

mimikas
15. apr 2016

@annnyjska pred tyzdnom si mala ovulku alebo si mala dostat MS. Ak len pred tyzdnom mala dojst MS tak mozes byt tehu a lekar nemusi nic vidiet, tehu test si si robila?

annnyjska
15. apr 2016

@mimikas vieščo mala som ovulku cca pred týždnom už to bude aj viac ako týždeň ale kedže mám nepravidelnu MS tak chodí sa jej ako zachce .

mimikas
15. apr 2016

@annnyjska no ak len bola ovulka pred tyzdnom tak na sone nebude este vidiet nic dalsie 3 tyzdne 🙂 skus si spravit tehu test a budes mudrejsia, ale ak je sliznica vysoka je tam dobra pravdepodobnost

annnyjska
15. apr 2016

@mimikas vieščo doktor chvilku skúmal nejaku guličku , daval si tam niečo čo skumalo aj teplotu tej guličky ale nič mi nepovedal , len mi pichli injekciu povedal ak do 5 dní nepríde MS znova sono a potom pichneme znova a príjde toto povedal . Dokonca mi nevedel povedať ani v akej fáze cyklu som .

santafe
15. apr 2016

@annnyjska boze ty si skutocna alebo vymyslena? co ti ma na toto clovek povedat? neverim, ze dr nevie, v akej faze si... predpokladam, ze sa ta pyta na datum poslednej ms? mne moj dr vedel povedat, ze uz je po ovulacii napr... a gulicka, omg 😲