icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
18. apr 2016

@sara34valentina prajem Ti, aby Ti vsetky bolacky presli, a konecne si si maleho a materstvo zacala uzivat. prajem vela zdravia. cmuk

mimikas
18. apr 2016

@agathachristie mojko ako sa mas nic nove? Cakame tubna spravu ci je vsetko v poriadku a ci ste este 2v1 alebo uz nie.

sara34valentina
18. apr 2016

Takze dnes som mala Akupunkturu a ihned som mala Energie 😁kojim dobre,bolestiustali.kojim cez den nie je Problem .nakojim a zaspi na2-3hod.ale vecer mu nestaci.. Hodiny by kojila.... Takze pridavky z flasky mliecko..dnes kojila skoro 2hod a potom vypil este 60ml. Mliecko! Az potomzaspal.musi priberat aby nas vstredu pustil.mame zltacku pod hranicou este,takze nas pustia.moj zlaty zltovnik 😁😁😁😁dolezite je slnko a aby priberal!bru nocku

sara22
18. apr 2016

@sara34valentina Tak to je dobre, ze ti cez den papa len tvoje. Neboj, to sa za chvilku pusti a nebudes musiet ani na noc dokrmovat 😉 O chilu si zvyknes aj na rezim a hormony ti zacnu dodavat energiu. Ja ked si na to obdobie teraz spomeniem, nechapem, ako som to mohla zvladat.. Zenske telo je zazrak, ako si dokaze v kazdej situacii poradit, eln mu treba verit 🙂

sara34valentina
19. apr 2016

Prvá krasna noc,,,,,,Eliasko od 23hod-03 spinkal, potom od 03.40-06hod spinkal a maminka konecne tiez😁😁😁

sara22
19. apr 2016

@sara34valentina uz to bude len lepsie.. 😉

mimikas
19. apr 2016

@sara34valentina vyborne, uvidis, pomalicky sa to zlepsi a aj energie budes mat viac ked budes spat a hlavne ked bude maly spat cez den tak aspon 1x si s nim lahni aby si vladala a bola oddychnuta, nie je to iadna hamba, dakedy zeny v sestonedeli mali svoju postel za zavesom a cela rodina sa o nich starala a oni len kojili a spali 🙂, takze relaxuj a vsetko bude ok 🙂

agathachristie
19. apr 2016

@mimikas krcok spotrebovany neotvaram sa, ak do piatku neporodim hospitalizácia lebo mam hraničný tlak a bielkoviny v moči. Snáď sa bábo umúdri 😉

mimikas
19. apr 2016

@agathachristie tak uz sa hadam rozhodne ze uz koencne vyde 🙂 hadam coskoro uz vyde dobrovolne von 🙂

sara34valentina
19. apr 2016

@agathachristie drzim potom palce😉

sara34valentina
19. apr 2016

@mimikas
@sara22
Ano bude už stale len lepsie 😊😊😊
Verim tomu☺☺☺
Vy uz mate deticky,tak to viete 👌👌👌
A caka vas onedlho dalsia skusenost.
Mne vcera povedala sestricka ze kedze som za5hod odrodila prve,ked budem čakať druhé,Mám ihned po prvej kontrakcii letiet do nemocnice, ze druhé porodim do hodinky

sara34valentina
19. apr 2016

A poviem vam ze napriek tym silnym kontrakciam,bolestiam budem chciet rodit aj druhy krat😉😉😉😉😉

mmoni89
19. apr 2016

@sara34valentina no veru ja som prvého porodila od pravej slabej bolesti za 4hodiny a druhé za hodku a to tiež len preto ze mi nepraskla voda, tu keď mi pustili tak hneď prišli tlaky 😊pri treťom sa budem modlit aby mi nerachla voda doma lebo ho bude musieť odrodit muž 😁

sara34valentina
20. apr 2016

Zienky, dnes sme mali ist domkov ale az zajtra nas asi pustia, kvoli zltacke 💞o chvilku fotografovanie,drzte nam palce 😉

mojezlate
20. apr 2016

@sara34valentina drzim moja 🙂

sara34valentina
20. apr 2016

Joj uz aký dobry Fotograf, fotky nadherne,maly pozoval krasne 😉😉😉😉😉16Fotiek, do Telefonu Video s hudbou a jeho fotkami,pohladnice,obraz 199eur som dnes plakalai dali na izbu to ziarenie modre to mu ma pomoct na zltacku..
Mi ho bolo luto, ma take obvazove bryliky a som plakala, ale sa mu paci v nej, citi sa ako v Solarku😂😀😂😀😂je tam teplunko....celu nic okrem kojenia bude dnu spinkat, snad nas potom zajtra pustia 😊😊😊😊😊😊 drzte nam palce ja uz chcem donkov,vcera drahy chivavku nas doviezol od svokrovcov a ma hlada furt kde som 😢

evi789
20. apr 2016

@sara34valentina neboj moja,to sa tak robí, pomôže mu to určite a pôjdete pekne domkov k tvojím miláčikom 🙂

sara34valentina
20. apr 2016

@evi789 ja viem ale to tak prezivam...ale uz ma ukludnili..... Vraj je to ucinky tak uvidime zajtra.. Si zlata

nikky81
20. apr 2016

@sara34valentina ahoj,v prvom rade gratulujem k Eliaskovi a zelam vela zdravicka. Moja mala sa narodila v 36+3 a mala silnu zltacku, boli sme 9 dni v nemocke. Asi dve noci bola pod svetlom,pila roztok s aktivnym uhlim a nakoniec musela dostat aj infuzku do hlavicky spolu s tym svetlom, nevedela som sa dockat,kedy jej klesne bilirubin na prijatelnu hranicu. No treba len trpezlivost, verim ze uz chces domov,ale dockas sa 😉. Drzte sa 👏

sara34valentina
20. apr 2016

@nikky81 no dakujem, zacalo to so 14.16, a dnes skocilo az na 19......hranica je 20..tak som zvedava. My 6ty den

ajajaj00
20. apr 2016

@sara34valentina mojkooo nebooj vsetko bude v poriadku uvidis musis byt silna nacerpat sily aby ste si to krasne uzili ked budete vsetci spolu doma💙

sara22
20. apr 2016

@sara34valentina 19je v pohode, petruska tiez mala 19 a ani ju pod svetlo nedali. Potom same zacalo klesat. Svetlo pomoze,uvidis 😉

nikky81
20. apr 2016

@sara34valentina tu na Slovensku sa to asi v iných jednotkách uvádza, my sme mali vyše 300 a tu už bola naozaj vysoká hodnota. Tiež som to ťažko prežívala aj si poplakala ale ono stačí že ma drobec iný rh faktor krvi ako mama a už môže vyskočiť žltačka (samozrejme aj iné veci majú na to vplyv). Tak už len pozitívne myslieť, veľa kojit a všetko bude ok,o pár dní ste doma 😉

sara34valentina
20. apr 2016

@nikky81 ved kojim a kojim aj kaka 2x @3x denne taj dufam bude dobre

nikky81
20. apr 2016

@sara34valentina určite áno , chce to len čas 😉. posielam 💜

sara34valentina
20. apr 2016

@ajajaj00
Si zlata, dakujem 💞🌸💝💞💝🌸

sara34valentina
20. apr 2016

Zeny dakujem za 💝💜dva mi prisli,zlaté ste

sara22
20. apr 2016

@sara34valentina to je super,ze kaka a cika. A este davas UM na noc,ci uz si dokaze vytiahnut sam dostatok?

sara34valentina
20. apr 2016

@sara22 dokaze ale trva to skoro dve hod preto dnes dokrmim aby bol skor pod lampou!!!! Cucka pekne 😊

sara22
21. apr 2016

@sara34valentina u nas 2hod.ani nenechaju kojit,ze max 15min.na kazdom prse 😁