icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
4. máj 2016

@sara34valentina mojaaa, musis hamiii, cele tehu si nam sem davala fotky samej dobrej papanice a teraz Tvoje dobrotky potrebuje Eliasko. ved mamina Ti urobi svk delikatesy tak sa nenechaj nukat 🙂

sara34valentina
4. máj 2016

@rula viem,zemusim ale som unavena ze mi potom nechuti,ale uz dnes celkom dovre zjedla ☺cmuk mojko,ledva vidim, sprcha a Hajde spät,akurát zaspinkal

sara22
4. máj 2016

@badimeria
@sara34valentina Juj, baby a moja mala uz rozumie (naucila som ju 😝 a u tohto mojkosa to teda nebola ziadna velka drina 😀 ) ked jej poviem prosim si pusinku, pride a da mi ju, ja vzdy poviem "juuuj, ta bola sladka", niekedy sa zacne na tom rehlit a da mi dalsiu a takto dokolecka sa pusinkujeme aj niekolko minut 🙂 Este len vetdy su to krasne moemnty 🙂

monicka2510
5. máj 2016

@rula ďakujem ved toto ďalsie sklamanie z testu, moja doktorka ma dovcu musim cakat do buduceho tyzdna a dnes rano to dopadlo takto opat zas nic

rula
5. máj 2016

@monicka2510 hm, ja tam vidim iba kanalik, test je naozaj negativny.nechapem. a dr nikto nezastupuje ? musis cakat. sme tu s Tebou, este testni rano, mozno sa hcg konecne zdvihne viac. mysli pozitivne. a skus aj inu znacku testu..ak sa Ti da kup si.

badimeria
5. máj 2016

Tak,babbule sono,je zanami,vsetko ze je ok a vazime 1580g 🙂)) o 5dni ja vacsi tak to bude asi,chlapina hi

melisssssa
5. máj 2016

@badimeria jeej tak ty mas tiez riadneho valibuka 🙂 hlavne ,ze je vsetko v poriadku 🙂 tesiim sa 🙂

sara22
5. máj 2016

Mne dnes sono nerobila,ze ked idem na kontrolu do nemocnice v utorok, nech nie je tolko sonovana. Tak pockame do utorka 😀

mimikas
5. máj 2016

@sara22 jej no som zvedava ako podrastla princezna mala, ja idem v pondelok na poradnu tiez, som strasne zvedava ako sa ma ten moj maly bubak v brusku a kolko podrastol. Inak som si objednala ten Anibal 😀

mimikas
5. máj 2016

@badimeria fiha to ten tvoj je poriadny chlap 😀

badimeria
5. máj 2016

@melisssssa
@mimikas ved som ostala s muzom riadne zaskocena 🙂nas prvorodeny mal 2700g ked sa narodil tento vyzera ze.bude mat cez 3kg vsak aj,fucim ako kon 🙂)) brusko co mam teraz v tomto mesiaci take som mala ked som uz rodila prve tak som aj tusila ze tento bude taky valibuk hi

melisssssa
5. máj 2016

@badimeria tak to si mala akeho drobceka 🙂 no som zvedava aki budu fesaci velky 🙂 ja mam tiez teda riadne brucho... uz mam +10 kg..som zvedava na akom cisle skoncim 🙂

melisssssa
5. máj 2016

@mimikas odkial si objednala ? Ja som nasla v predeti.sk za 48 uz aj s postou..

mimikas
6. máj 2016

@melisssssa ja som si objednala z aniball.sk aj s lubrikantom a sterilizacnym poharikom. No som zvedava ako budem na tom cvicit 🙂

melisssssa
6. máj 2016

@mimikas no to som zvedava aj ja 🙂 pojdes do toho skor,tak sa potom podel o cenne rady 🙂 ja ho objednam pre istotu az za 2 tyzdne 🙂

mimikas
6. máj 2016

@melisssssa no podla toho navodu a co som si kukala, uz mozem ja zacat cvicit panvove dno pomocou neho a od 35tt mozem cvicit vypudzovanie. No rady, sama som z toho neaka zmatena, neviem co s tym budem robit tak uvidim 🙂 hadam sa mi podari aspon kusok nieco zo seba vypudit 😀 😀

sara22
6. máj 2016

@mimikas ale podari,hlavne sa netreba stresovat a brat to ako hru 😀
Podla mna kazda zena si na to najde som vlastny grip,mozno aj preto ten popis nie je jednoznacny 🙂

badimeria
6. máj 2016

@melisssssa no ja zatial plus 6kg ale citim sa fakt blbo,koli brusku je velkeeee oblecko mi,je vsetko. Dobre samozrejme ze na brusku nezapnem ale nosiim najviac leginy fuu som aj ja na nas vsetky zvedava posledne dni,sa citim eivne strasne ma boli,,spodok tlaci ale pokial to nejde do,krizov podla mna sa neotvaram viem ake to bolo pri prvom ale som si takmer ista ze tohto prenasat nebudem prvehosom 10dni prenasala ale toto trhu je uplne ine

mimikas
6. máj 2016

@sara22 ja to beriem tak kusok srandovne, som na to v podstate velmi zvedava 🙂

mimikas
6. máj 2016

@badimeria mojko ani nehovor, ja mam tiez pbrovske brucho v porovnani s prvym, ako fakt jak medvedica som, aj tehu rifle ma tlacia 😀

sara22
6. máj 2016

@mimikas srandovne ti bude,ked si budes chciet balonik vopchat do seba a nepojde to,budes si pripadat ako panna a cudovat sa,ako sa to dieta do teba dostalo,ked tam nevies balonik strcit 😂

mimikas
6. máj 2016

@sara22 hahahaha si ma rozosmiala, zlata, inak dat tym som rozmyslala ze ako ten balonik dostanem do seba ked nie je nafukany a je v podstate makky 😀

sara22
6. máj 2016

@mimikas ja som ho vzdy fukla tak,aby bol tvrdy,no nie vacsi,dala kondomy a lubrikant a po 3cviceniach sa techniku vkladania balonika naucila 😝

mimikas
6. máj 2016

@sara22 no ak na to nepridem tak ti budem pisat ze aka bola technika ;-D, inak ako sa mas a ako v domceku? uz ste zabivani? A dufam ze oddychujes

agathachristie
6. máj 2016

Ja som balónik praveze úplne vyfukla a zrolovala. Inak nemožné ho dať dnu 😄 😂

sara22
6. máj 2016

@mimikas v domceku uuuuzasne 😄 hrozne vela vybalovania,ale to ma cas,takze postupne vybalujeme. Petruska uz je tu uplne doma,kocikuje tu po celom poschodi 😊 ja si zatial uzivam vymozenosti ako umyvacka a susicka,na ostatne zatial nie je cas. 😁 ale je tu uzasny klud a pohoda,ta energia sa neda porovnat s tou na byte 😍

sara22
6. máj 2016

@agathachristie aj tak som to skusala,no pri nafukovani som citila ako sa odrolovava a mala z toho velmi zvlastne pocity a o predstavach ani nehovorim 😁

agathachristie
7. máj 2016

@sara22 😂 😂 😂

sara34valentina
8. máj 2016

Moj prvý prekràsny deň Matiek 😍 s mojou milovanou maminkou a bobànikom synčekom 😍 toto nás ráno cakalo od mojho milovaneho najpozornejšieho muža na svete😍VSETKYM KRASNY DEN MATIEK😍😘😍😘😍

sara22
8. máj 2016

@sara34valentina 😍😍😍😍 to je krasne 😍😍😍 uzasneho chlapa mas!