V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ja dnes vyuzila to,ze malinky spinkal a ze je u mna do zajtra mamina a sla na melirrrrr a mam konecne svetle vlasky....
Ale neskutocne zvlastny pocit byt dve hodinky bez mojho synceka....
Uplne som bola posrata ci je v poriadku..
Nastastie spinkal 3,5hod☺☺☺☺☺☺☺
Zeny som smutnunka ze mi maminka dnes uz odišla 😩😩😩
Pride au v oktobri..
(mame veľku zahradu a ona sa o vsetko stara)
Aj jej slzy vysli ked ju bral moj do Viedne..
Ale povedala ze o pár rokov pride ku nam zit do rakuska na stalo.....(aj dochodok tu doplatia) ma 42r odrobenych,co jej vypocitali komplet...a smiesny dochodok....a tu jej ho zvysia ak pride ku nam zit..
Malinky je zlatunky, rastieme ako z vody☺☺☺
Vy tehulky všetky drzkajte sa,a uz sa vam to vsetkym fakt kraaaaaaati....
Nech ste zdrave a pozitivne naladene a hlavne milovaneeeeeee,nic viac nie je doleziteeeeee☺☺☺☺☺
Ahojte babulky ako sa mate? Co nove tehulky ? A maminky Nadky a Eliaska ako sa Vam dari ? Eliasko ma uz tusim dnes mesiac🙂 strasne to leti 🙂 ja dnes bola posledny den v praci,este docerpam dovolenku a od 24.5 nastup na MD 🙂 tak mozem zacat aj ja uz prat,zehlit,balit a pod.. prijemny zbytok nedele 🙂
Juuuj,baby,no mne sa dnes snivalo o porode. Bol bezproblemovy,prirodzeny,taky dost rychly. Mala sa doslova na 2.zatlacenie zo mna vysmykla 😁 lebo ked zacala vychadzat hlavicka,doktorka zrazu ze ved to mala byt sekcia a ja som sa zlakla, ze sa nieco deje,tak som tak silno zatlacila,ze hned cela vysla 😁 uz sa na nu hrozne tesim 😊 trosku sa bojim,ze budem nervozna na petrusku,ale snad nie,snad to zvladneme..
@melisssssa no ja by som si tiez uz v stredu mala vypytat papiere na socialku. Od 24.5.masnastup v 34tt? Ci mas skor?
@sara22 no vychadza mi to v 32+2 tusim,idem skor,lebo moja dr bude mat 3 tyzdne dovolenku tak vypisovala skor na md.. aspon trosku oddychnem 🙂 inak aj mne uz sa zacinaju snivat sny s malickym 🙂
Caute kocky, no ja mam tiez divoke sny, dnes v noci sa mi snivalo napriklad ze moj muz dal marinovat maleho s kuratom do chladnicky a vysvetloval mi ze ved bude 2 hod OK. A ja som mu normalne uverila a ked som isla to kura vybrat maly tam nebol a ja som srasne plakala aka som sprosta, volala som muzovi kde je a on ze v nemecku pri sladkostiach a maleho mi uz nevrati. Isla som na policiu a tam sa mi zacali smait ze co chcem ze ked je manzel moslim dieta je jeho a ja som sa im snazila vysvetlit ze moslim nie je a dieta patri mne. Ciste psycho. Inak ja v praci tiez koncim 24.5 a potom uz mam konecne volno. Cez vikend som konecne prala, vsetko poprala, poukladala, este mam dve pracky a hotovo a uz len to v skrini neako zorganizovat, pobalit si tasku, dokupit neake posledne veci (ale to az po vyplate) a hotovo. Hned som kludnejsia kusok.
@mimikas juuuj,tak to bolo divoke. Mne sa tiez snivavali nocne mory,toto bol snad jediny pekny sen, taky uplne kludny a carovny..
A aj si ho muzovi povedala? 😁
Ja uz by som tiez chcela balit kufor,uz mam vsetko nakupene. Len neviem, ci pre istotu zbalit 2,ze jeden do kocha a druhy do normalnej nemocnice 😐
Uz sa velmi na malu tesim,musim tiez este dokupit par blbosticiek ako kolotoc nad postielku a matrac. Petruska kolotoc milovala,no mali sme taky sprosty,natahovaci a vzdy ked zaspavala a dohral,isla som ho natiahnut a zobudila sa. Teraz je v detskej a ona s nim furt za mnou chodi,nech jej ho natiahnem 😁
A este musim oprat a ozehlit veci. Ty si zehlila,ci len susila?
@melisssssa okis,uz som sa zlakla, sa mi to zdalo hrozne skoro ☺
@sara22 ja som len susila v susicke a potom ked sa dosusili som hned aj skladala, da sa to pekne vystriet vtedy este. Uz si skusala susicku? No ja som bola prvych par krat prekvapena ze kolko prachu ostava vo veciach este po prani a kolko vlhkosti mame vlastne v byte po suseni pradla.
@mimikas cha,presne 😁 kukam na ten prach,ze kks,to v com sme doteraz chodili 😂 vcera som tam supla oprate uteraky,ktore sme si s muzom kupili do noveho domceka a este na byte prala. No upchal sa nam po 3sprchovaniach odtok z chumacov,tak ze skusim to dat este raz do pracky a vysusit v susicke,ze ci to nepomoze. A take obrovske chumace som po prani vybrala,ze som len kukala.. Trosku mam pocit,ze po suseni je menej vonave pradlo,ako ked sa len perie,ale za tu makkost a komfort to stoji 😊 Ja som rozmyslala, ze asi aspon prvykrat jej to vyzehlim (aj ked zvazujem,mam zakaz zehlit),aby to bolo take ako novucke,no uvidim,ako postiham.
Caute koceny, ja som bola dnes na pretokoch a vacsom sone, malinky sa ma fajn a pekne rastie, ma 2170g (+/-300g) je uz otoceny hlavou dole a pekne ai tam kopkal. Prietoky su dobre, buduci piatok mam poradnu. Inak dosiel mi dnes anibal, prosim vas ako sa s nim cvici? Dam si ho dnu a skusam stlacat balonik? A od 36tt mozem zacat skusat vypudzovat? Viem ze sa pytam ako blba ale neako si to neviek predstavitca sorry ale neviem si predstavit ako ho do seba dostanem 🙂
@mimikas no..ja som to robila takto 😁
Nafukala som balonik tak,aby nezvacsil objem,len bol pevny. Natiahla kondom,nalubrikovala a isla sa pasovat so vsuvanim dnu 😂
Dnu som ho vsunula tak,aby mi to bolo prijemne. Myslim,ze to bolo po ten ohyb (ako je zlozeny z dvoch casti,tak len prvu po zuzenie som mala dnu). Kedze ja som hned aj cvicila a vytlacala,tak som fukla kolko mi bolo prijemne. Na prvykrat to bolo 6stlaceni (21,5cm). Snazila som sa dat si pozor,aby fuknutia boli vzdy rovnake. Po tych 6stlacenuach som trosku zatlacila,aby sa balonik posunul tym najtucnejsim dole,ale musis ho pridrziavat,lebo ti vyleti. Ked pridrziavas,sama regulujes,kam az sa ti dostane. Ked uz teda bol tym najsirsim v..neviem,ako to nazvat,vchod do posvy?? 😁,tak som ratala do 10 a predychavala,potom som ho zatiahnutim panvoveho dna opat stiahla dnu a predychala zasa do 10. Toto som opakovala cca 3x,podla toho ako odvazna som sa citila,lebo potom nasledovalo vypudzovanie ☺ ked som vytlacala balonik, vytlacila som ho cely,nie len po to najsirsie miesto. No treba ho pridrziavat a regulovat "rychlost",akou ide von.. Potom som odmerala,kolko som vytlacila 😄 kedze som mala dost casu a postupovala vcelku rychlo,tak som si ho uz druhykrat dnu nedavala.. Trenovala som kazdy den,pred treningom vzdy masaz hradze. Ak som sa na vytlacenie niecoho necitila,tak som vyfukla a vytlacila len to,co som si bola ista,ze dam..
@mimikas tie veci pre babo viem,len ja si chcem radsej svoje zobrat. Petruska bola dost citliva na plienky aj utierky,tak to nebudem riskovat. Cize plienky,kremik,utierky radsej beriem svoje. A aj vlozky si beriem take,co mam vyskusane a boli super. Este tam mam vlozky do podprsenky,jednorazove nohavicky,stahovacie pasy,1koselu a tenky zupan(pre istotu). Musim dobalit este sprchovy gel,sampony,cumlik,papuce. Zabudla som na nieco? 😁 ty uz si komplet zbalena?

@mimikas zlatik,nevies nahodou,kedy treba finalne potvrdit,ci si chcem dr.zazmluvnit v kochu,alebo nie?