icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
25. máj 2016

@sara22 a ku komu sa idete fotit?

sara22
25. máj 2016

@mimikas ideme k lubie sutton (lubica sutton). Vy ste u koho boli?

mimikas
25. máj 2016

@sara22 my sme boli u marie gazovej, no musime teraz vybrat zabery a poslat ich na upravu a retus 😉

sara22
25. máj 2016

@mimikas a kolko ich mate? Z kolkych vyberate kolko?

mimikas
25. máj 2016

@sara22 mame ich veeela, co ja viem asi 100-130 a vyberame tak cca 15 az 20
ale najviac asi teda maleho 😉

sara22
25. máj 2016

@mimikas teraz ktoreho? 😀 velkeho maleho,ci maleho maleho 🙂

mimikas
25. máj 2016

@sara22 Viktorka myslim 🙂 sak vies ako to je raz ked uz mas dieta tak ty si len pozadie 😀

sara22
25. máj 2016

@mimikas to si pekne napisala 😀 my sme dohodnuti tak,ze nam ona vyberie z fotiek 20 a tie upravi. Uz sa velmi na to fotenie tesim 🙂 a co si si tam doniesla? Ja vobec neviem,ani ake oblecko,ani nic..
Pri petruske nas mala fotit muzova sesrerka,ktora zije a foti v londyne,no to sme nestihli,lebo som v ten den rodila 🙂

mimikas
25. máj 2016

@sara22 no mne ona napisala zoznam:
Vezmite si so sebou ultrazvukový snímok , topánočky pre bábätko. Viacej outfitov pre celú rodinu, seba , manžela, synčeka.
Ako starý je synček ?
Ideálne na tehotenské fotenie v ateliéri sú dlhé sukne až po zem, tielka jednofarebné alebo pásikavé , pre syna a manžela rifle, košele, polokošele. Tak isto pásiky a káro je fajn . Aj guličky a pravidelná potlač, ako má napríklad ZARA.
Vy si môžete vziať aj kvetinové šaty. Ideálne až po zem. Alebo potom obtiahnuté po kolená. Odporúčam si vziať šatku nejakú veľkú . Dobré sú pri fotení tehuliek pásy cez prsia, ktoré zakryjú podprsenku a odhalia bruško.
Tiež si vezmite rifle, môžu byť aj také,čo už nezapnete.
Veľmi moderná je teraz čipka a kvetinové čelenky.
Keď budeme fotiť obrysové portréty na čiernom pozadí, odporúčam pekné spodné prádlo.
Neodporúčam nápisy na oblečení , výrazné potlače...napríklad veľká hlava mickey mousa cez celé tričko, alebo podobne.

Ale je dôležité, aby ste sa cítili dobre a môžete si priniesť tiež niečo, čo vás vystihuje a charakterizuje 🙂

sara22
25. máj 2016

@mimikas jeeej,super,tak sa inspirujem 🙂 a co si zobral muz,ake kosele? Aj farebne,ci len nejaku bielu sportovu?

mimikas
25. máj 2016

@sara22 muz si braj 2 kosele s kratkym rukavom a take slusnejsie tricko a Ja som mala tie male rifle, 2 kosele tricko a satku, suknu som nenasla ziadnu znesitelnu a malemu sme brali 2x rifle a polokoselu a 2 tricka. ta fotografka nam poradila kedy si co obliect aby sme spolu ladili 😉

sara22
25. máj 2016

@mimikas super. No ja mam z toho uz teraz takuuuu hlavu 😀

sara34valentina
25. máj 2016

@sara22 aj,aj.... Podla toho kde Ideme a v akom čase☺som rada,ze je palculienka zdravunka a coskoro s vam😊moja kamoska prave rodiiiiiiii😊😊😊😊😊

sara22
25. máj 2016

@sara34valentina juuuj a to stiha pri porode este oznamovat? Obdivujem,ja som mala vtedy hlavu uplne inde 😀
Anooo,uz nech je s nami,velmi sa tesim na porod,dufam,ze sa mi podari 🙂

badimeria
25. máj 2016

Babule ahoj brala vam dr krv na zelezo?mne doteraz nie.A ze posledny krvny obraz a ten ster ci kultivaciu az v 37tt neni to neskoro?vdaka

sara22
26. máj 2016

@badimeria zlatik,teraz sa to uz u gyn neberie,ale musis ist k obvodakovi. Esre je cas,dohodni si termin a saj si spravit rozbor vsetkych vitaminov,mineralov a krvny obraz 🙂

mimikas
26. máj 2016

@badimeria mne robi krvnybobraz moj gynekolog, robil mi uz niekolko krat a tiez zistil ze som chudokrvna

mimikas
26. máj 2016

Baby zajtra mam poradnu, drzte palce nech je vsetko ok a krcok stale pevny.

sara22
26. máj 2016

@mimikas ty si za full servis platis rocny poplatok 😝 😉 ale malo by to tak byt,ved to patri k tehotenstvu,neviem,preco to uz nie je samozrejmost 😒

sara22
26. máj 2016

@mimikas urcite bude,neboj 😉 mas nejake blbe pocity,ci preco sa bojis?

mimikas
26. máj 2016

@sara22 lebo si krcok vidim normalne ked sa holim alebo masirujem 🙂. A dost ma tam dole vsetko boli, ale myslim ze bude ok, dnes som zacala s masazou, no prudko neprijemne mi to je stale. A ty sa mas ako, drzis sa pokope?

sara22
26. máj 2016

@mimikas toto som si aj ja myslela,ze to je krcok,ale dokina ze nie je. Tak som zvedava,co povie tebe..
Jop,ja sa drzim,este musim vydrzat aspon do 38tt a v klude si pekne odrodit u kocha 😉 uz sa tesim na prcka,no na druhej strane ten pocit,ze uz nikdy nebudem tie kopanceky a tlacenia citit,juuuj,smutna som vtedy..

agathachristie
27. máj 2016

Pozdravujeme vás kočky 😘 stále si na seba zvykáme. Malá deň noc nespí takže je to o držku. Snáď bude lepšie. Myslím na vás kočice.

mimikas
27. máj 2016

@agathachristie bozinku, ta je nadherna, neboj, vsetko sa po casom opravi a zosuladite sa .Posielam krasavici pusinky (veeelaaa)

badimeria
27. máj 2016

@agathachristie krasna princezna nevadi uzi si aj toto obdobie vyrastie a vsetko bude fuc pozitivne mysliet a vsetko bude lahsie drzte sa kocky

mimikas
27. máj 2016

@sara22 kocky takze babatko sa ma fajn, mq dost plodovej vody a krcok otvoreny na prst ale dlhy stale 5cm a tvrdy a podlq lekara je to v pohode a vydrzi par tyzdnov, ze sa nemam bat na porod to nevyzera, ale uz nemusim brat tolko magnezia len ak mam krce v nohach. Tlak mam fajn ale zato zelezo stale klesa, dnes mi brali aj krv na koagulacne testy a tiez ster ja streptokoka a zas aj krvny obraz. Inak ja uz chodim jak kacka ☹, ledva sa hybem

sara22
27. máj 2016

@mimikas supeeer 🙌🙌 tak vidis,vsetko je ok. A ako si sa rozhodla s tym zazmluvnenim? Aj ti povedal,preco zelezo klesa? Beries nieco?

mimikas
27. máj 2016

@sara22 zelezo normalne klesa v tehu, babatko ho dost spotrebuva, ale mam brat 2 denne ale neda sa mi stale, je mi z toho dost tazko a hlavne ma zapeka po nom. No rozhodla som sa nezazmluvnovat, pridem odrodim a bude 🙂

sara34valentina
27. máj 2016

@mimikas sranda a mna zelezo nezapeka..
Beriem ho uz dlho..som rada ze sa mate dobre, neboj uz to vydrzis..
Viem ako sa citis ja Pribrala v tehu 30kg a uz 19kg je Dolu😉

sara22
27. máj 2016

@mimikas mna nezapeka z nicoho od kedy tlacim 4000mg magnezia 😀 skor opacny problem ma ☹
A neskusala si iny druh zeleza?