V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina no to zalezi kedy sa drobec vypyta na svet, viktor akceptuje len 2 kamosky tak ze.tam aj ostane. Ale jedna ide na dovolenku buduci tyzden a dalsia potom od 9. Jula a zalezi aj na case kedy to bude a pod. Takze uvidime budeme improvizovat
@mimikas neboj dako sa to vyriesi,ked to pride..ja furt tak poviem ☺😊😉
@sara34valentina ako pise mimikas,kludne mozes cvicit,len sa nemoze prehanat,aby nezmenilo mlieko chut.. 😉
@sara34valentina inak eliasko vobec nevyzera byt zle ziveny 😊 jak to uteka,ze uz ma 2mesiace skoro..
@sara22 no si predstav som RUCNOU odpumpovala skoro 120"
Som mala hrcku bolestivu, tak horuco sprcha a odsavala!!!! 🙋
Tak Sa napapkal a ešte chcel 30
No mam dost 😁😁😁😁😁
Konecne posteľ☺☺☺☺☺☺☺☺
Vonku pršíí bude sa fajne spať
Bru nockuu žienky
@sara34valentina a tu medelu nepouzivas? Ci preco rucnou? Super,ze sa ti to takto spustilo 🙆🙆
@sara22 Medelu vratime,ani kvapka!! ani nesaje!!
Ardo je 100x lepsia a rucka tak asi 200xlepsia!!!!!
@sara22 nie rucka ale ručnà😉
@sara34valentina to fakt? No tak to mas asi nejaky chybny kus,lebo ja som ju kupovala na odporucania kamosky a ked som citala recenzie,tak vsetci si ju velmi chvalili..
Pozdravujem vás kočky. Sledujem ako sa vám to kráti. Neuveritelné. Teším sa na vaše príbehy z pôrodov a fotky babatiek. Tá moja mrska mi už zaspi len v babyvaku. Za celý deň aj noc spí dokopy max 8 hodín prerusovanych. Som strašne vyčerpaná. Už nech ma aspoň tri roky 😄 ale keď sa tak na ňu pozerám ako spí tak ma všetko odpustene 😍
@agathachristie juuuj,tak to mas takeho spachtosa jak ja 😂😂 moja spavala v jej veku 3x 20minut,som sa stihla vycikat,umyt riad a uz bola hore 😂
@agathachristie jej krasna a to,si,mala obavy pametas 🙂)))) to je proste priroda a tulasku co teraz knej citis sa.neda opisat opatrujte sa
@agathachristie mala je nadherna, no to spanie posnam, tiez mam takeho doma, zlepsilo sa to led som zacala riadme dokrmovat a prestala ho trapit kojenim, vtedy zrazu uz bol spokojny a spal 🙂. Plus som kupila klinovy vankus aby mal vyvysenu hlavicku a nemal reflux, vtedy zacal spavat zrazu niekolko hodin, ale len ked bol na tom vankusi.
@mimikas nezdá sa mi, ze ma reflux ale ten klinovy vankúš radšej kúpim vďaka.
@agathachristie ani moj nemal reflux v pravom slova zmysle, nezvracal dokonca ani ked si grgol si nikdy negrckol, on mal len akoby palenie zahy, no skus ja som nasla na nete za celkom dobru cenu, skusim pohladat
@agathachristie da sa to nahradit aj knizkami pod nohami postielky,vtedy je tak sikmo 😉 nam to nepomohlo,ja mam doma proste zvedavca,ktory proste nechce,aby mu nieco uslo 😝
@sara22 nie je chybny len slabšie je to....
Ta ardo pekne odsaje... Dnes som bola u svagrinej s malym a sme kecali a vycitila ze daco...hovori mi kasli na to,das mu kolko mas a dokrmis😉
Dolezite je aby som ja bola spokojna, pokojna,bez stresu inak to vsetko ide a vplyva na,maleho...
Tak som ešte teraz odsala 110 aby mal ked vstane a dokrmim..
Su horsie veci
Moj je zdravy a to je zaklad
Krasne spinka, vcera6hod som neverila 😉😉😉😉😉😛
Furt rucky hore nad hlavickou, vraj to znamena ze su stastniiiii
Tak co viac si zelat?
A je aj dobruckyyyyy
Sladke snicky😍😘😍😘😍😘
@sara34valentina presne ako svagrina hovori,das kolko mas a nestresuj sa!! V 4.mesiaci mozes zacat s prikrmami a bude mat zdravu zeleninku. Ty si kucharka,urcite mu ukuchtis dobrotky. A tu v AT je velky vyber zdravej zeleninky 😉
Sranda s tou odsavackou,ja som mala pocit,ze je tak silna,ze az z paty mi to mlieko odsava 😂
Aj vam dobru a kludnu noc 😘😘 ja idem este aniballovat a zajtra ma rano caka prva poradna u porodnicky 😊
@sara22 a ako ti to ide s anibalom? Cakate tretie,tam by uz mala byť dobra elastickost a funkčnosť..
Neboj nic,dàšto za pàr minút
@sara34valentina prva je nevlastna 😉 takze moja zatial druha,no aj ta isla akutnou sekciou bez toho,aby sa sama zacala pytat. Takze porodne cesty nie su vobec "odskusane" a v podstate som ani jednu realnu kontrakciu nemala. Cize ja som sice druhotehula,ale prvorodicka 😁 no s balonikom to ide uplne paradne,vcera 5.cvicenie a vytlacenych 26,3cm. Mozno nieco robi aj to,ze som pri prvej cvicila s dostala sa na 30,mozno pomohla ta masaz hradze uz tyzden pred tym,ako som zacala s balonikom cvicit,mozno len moje odhodlanie tuto druhu porodit prirodzene 😊 neviem..
Baby,dnes prva poradna v kochu za mnou. Netvarila sa nadsene,ze tak skoro po sc som otehotnela a nevie,ci sa prirodzeny porod vobec bude dat.. ale viki je malinka,tak snad ano 😃 namerala ju 2020g,co je teda dost malo,tvrdila,ze kilo by este mohla porast,ale ja si nemyslim,kedze dava tak tyzdenne 100g..a dnes prisli aj minipidi plienky,0ky,ktore som pri petruske nevedela zohnat a kedze bola tiez krpuch,tak 1tky jej boli velke a prekakavala ich stale. Musela som jej davat 2 plienky na seba... Taaaaketo malulinke su 😊
Tak dnes za mnou aj moja poradna, no lekar ma nepotesil, krcok sa zatial vobec neotvara a ani nezmakcuje a ani neskracuje, takze minimalne do tyzdna nerodime a to som mala porod v hlave naplanovany na buducu stredu 😀 no nic asi nebude taky skory ako jeho bracek. Inak brucho mi tiez este neklesa, cakam kedy konecne klesne.
@sara22 no som zvedava zena ako dopadnes na konziliu ale som rada ze Sebikova je to co si od nej ocakavala a si s nou velmi spokojna. Dnes plati to nase vecerne stretnutie?

@mimikas aha uz chapem..
Daka Kamaratka? Sesternica?