V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa no ja to uz mam za par veru, od buducej stredy som v termine porodu. Uz sa len tak gula, nevladzem vela, tak cakam kedy pride finale. Teraz malo vela susediek babatka, takkazda mi tvrdi ze druhy porod sa neda porovnat s prvym a ze je podstatne lepsi a baby niektore ani sit netrebalo a ani necvicili s balonikom tak verim ze ked ja cvicim tak sitiu neakemu velkemu sa vyhnem. Inak sa mi nezda ze to ma snurku drobcek pred pusou ale ze to ma len tien.
@sara22 mojko dnes sa tesim jak kon, konecne som sa pohla kusok s tym balonikom a dala som 27cm, dokonca 2x, ale musim povedat ze to uz bola celkom makacka a veru som mala pocit ze sa asi aj pototo 😀 a hradza uz celkom aj bolela ale vytlacila som ho 🙂. Konecne sa niekde hybem, tak hadam dam aj tych 30cm a potom v pohode vytacim hlavicku drobca. Ty sa mas ako a ako sa maju tvoje baby?
@melisssssa moja mala 3910 a bolo to úplne v pohode bez nastrihu neboj sa trošku vyššej váhy
@mimikas boze veru letii to 🙂 sa mi zda,ze teraz sme zacali este len a uz sa to blizi 🙂 no snad budes mat porod ako susedy a vsetko lahko prebehne 🙂 a este ,ked cvicis tak to bude jak malina 🙂a inak pekne ciselko uz nacvicene 🙂 pojdem aj ja dnes na to 🙂
@agathachristie tak parada ,dufam ze to pojde lahko 🙂 a ako sa inak mate?
@melisssssa dobre len som sa s mužom pohadala včera tak som smutná ale co uz. To patrí k manželstvu 😄
@agathachristie juuj,tak to mi je luto ☹ niekedy je to s nimi tazke.., ale s nami tiez 🙂
@mimikas Super, super, to je perfektne, ze si sa pohla. Ja ked si pozriem cisla ako som postupovala pri petre, tak som tiez dlho na niektoirych cislach stagnovala a potom sa pohla aj o 2cm. Tych 30 das, ved to buducej stredy to je este aspon 10 cviceni 😝 😀
Ja uz tazko, ledva sa hybem, hrozne ma boli pri kazdom pohybe brucho, dufam, ze jazva drzi a je to normalne. V utorok mam to konzilium, tak uz som z neho na nervy. Prave zistujem, ze nam ma v tom case prist zahradnik, takze neviem, ci bude moct muz strazit malu 😒 no nejako to musime vymysliet..
@mimikas ja by som ti ju s radostou doniesla, ale ona od vzdy bola velmi citliva na to, s kym je a s neznamymi ludmi plakala. Teraz, od kedy som sa vratila z porodnice je este citlivejsia a na mna tak naviazana, ze ma niekedy problem aj s muzom byt, napr.ked uz je velmi unavena, tak uspat len mnou a ked ju muz vezme na ruky, spusti hysak jak svet.. som zvedava, ako to bude, ked sa narodi viki 😒
A ty uz mas viktorka zdraveho? uz si uzivas volna cez den, ci opatrujes?
@melisssssa Ja mam tiez pocit, ze je to len tien, moja ma podstatne hrubsiu snuru, toto mi pride moc tenke..
@agathachristie juuuj, nebud smutna, to bude dobre. Este sa velkrat pohadate, aj pri nezhode kvoli vychove 😝
a ty ked si cvicila s balonikom, tak si vytlacala a cvicila vzdy od nizsich cisiel, alebo ako? A tie realne tlaky pri porode boli porovnatelne s balonikom?
@sara22 no tak dufam,ze je to ozaj len tien.. pocuj ako dokazes ten balonik vcucnut naspat do seba,ked cvicis? Dnes som sa dostala uz medzi 22-23 cm a vcucnut mi uz nesiel ..tak robim tak ,ze nafukam-pridrzim-po hradzu vytlacim-pockam 15-20 sekund -a na koniec uz iba dotlacim a je vonku...takto par krat opakujem akoze to cvicenie na hradzu a potom par krat vytlacam naraz von.. moze byt takto??
@melisssssa no ja ked ho pridrzim na hradzi, tak bud ide von, alebo ked ho potlacim trosku dnu, tak vleti dnu..
@sara22 no mne sa tiez obcas podarilo naspat vratit dnu,ale vacsinou vyjde von 🙂
@melisssssa ja ho vzdy drzim na tej hranici tak,aby nevysiel.. citim,kde je ta hranica,ze keby ide trosku viac,tak uz je vonku..
Baby moje,tak ja balonikovanie riadnd flakam,no ide mi to uplne senzacne. Po 3dnoch som cvicila a uz mam (7.cvicenue) vytlacenych 28cm. Nechapem.. a najvacsia sranda,ze mi dnes vletela do izby nevlastna dcera pocas cvicenia 😂😂😂 esteze je uz dost velka na to,aby pochopila,ked som jej vysvetlovala,co som si to tam robila medzi nohami 😂😂😂
Ako ste na tom vy?
@sara22 mojko ja som dala vcera 2x 27,7 cm, mam pocit ze by som dala uz aj 29 cm ale neako neviem nikdy odhadnut to nafukanie vo vnutri. Ked nafukujem vonku tak tej balonik rastie podstatme voec ako vo vnutri. Dnes som si povedala ze si davam pauzu, tetaz som cvicila kazdy den aam pocit ze som kusok podrazdena. Tak dnes si davam volno a zajtra zas skusim
@sara22 áno úplne od najnižších. Tlaky neviem porovnať mala som epi ale tlacila som presne ako pri cvičení a lekár povedal ze úplne super.
@agathachristie juuj,tak dufam,ze aj ja budem bez poranenia 🙂 som zvedava,ako dopadne nasa niki,ta uz ma 30 davno zmaknutych a porod cochvila 😉
@sara22 no nada Niki ta to dala a uz lenudrziava, neboj musime si hovorit ze to dame bez poraneni a rychlo. Inak ty sa mas ako? Vsetko ok a nemas pocit zatial ze sa nieco chysta? Ja uz zacinam mat sny o porode a pod. Uz ho ocakavam, ale mam pocit ze drobec si da nacas a este aspon tyzden vydrzi v bruchu. Inak mam pocit ze za posledny tyzden mi nenormalne narastlo brucho a uz ledva chodim v
@sara22 zlatko ajooj,tak ja uz mam 30cm nacvicenych od zaciatku tohto tyzdna,uz len udrziavam,vo stvrtok sa mi dokonca nahodou podarilo 31 😅 Teraz som uz odvtedy necvicila,co su tri dni takze zajtra idem zse na to,verim ze telo si to bjde pamatat 😅
@nicolettka2126 bude,bude,urcite 😉 a ako sa citis? Ako krcok,zatial drzi? Ako to vidi lekar?
@sara22 no som zvedava zajtra,celkom sa uz aj tesim na to cvicenie 🙂 Vies co mojka,naposledy som bola v utorok,to mi uz bolo povedane ze krcok sa skracuje ale este je zatvoreny,na pasoch som aj mala dve kontrakcie,placenta uz je uplne dozreta,tak uvidime,teraz mam poradnu zase v utorok,sama som velmi zvedava co sa za ten tyzden zmenilo,dufam ze sme sa zase o nieco viac pribizili k porodu 🙂 Mam uz zhruba dva dni take chvile kedy ma zacnu dost krize boliet a taha sa mi to az dole do podbruska a aj spodok ma tak akoby picha,plus brusko uz zacalo tvrdnut,co mne doteraz vooobec,tak uvidime 🙂 Nemam to s cim porovnat tak neviem ci uz to nieco znamena alebo nie 🙂
@mimikas no ja uz zacinam mat bobky,ci je vsetko pripravene,uz by som najradsej skladala postielku,nech si zvyknem na tie 2vedla seba a naucim nejako okolo nich hybat.. dnes som aj polstrovanie na cajcko vytiahla,ze pripravim muzovi,keby nieco.. ale ja este nic necitim,ani poslickov. Dnes som vysadila magnezko,lebo uz mam pocit,ze je na case,ak chcem porodit 😂 uvidime,co vo stvrtok povie sebikova a ako viki porastla. Snad dobre,lebo moja rit rastie riadnou rychlostou z tolkeho sladkeho 😂
@nicolettka2126 tak som zvedava,co ti povedia v utorok 🙂 juuj,neskutocne,ze uz o chvilu rodime,ved len teraz sme otehotneli 😂
@sara22 ani nevraaav,az sa mi verit nechce ze uz naozaj hocikedy to moze priiiiist...vzdy si tak predstavím vecer ked si idem ľahnúť ze nk,mkzno uz tuto noc sa zobudim na bolesti 😀 Alebo ked sa prebudim v nlci ze mi treba cikat tak sa az bojim postavit z postele ze ci mi nahodou plodovka nevysplechne na zem 😀 😀

@sara22 to teda je 🙂 budem mat radost ,ked pojde von 🙂 noo tak vikinka je drobcek proti mojmu 🙂 ale hlavne,ze su v poriadku 🙂