V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa @badimeria
Baby a vy ako? Sme zostali uz len my 😂 ktora pojde prva? 😉
@melisssssa
@badimeria ja mam podla ms tiez 16.7. 😂😂 ale podla ovulky 18.7. ja mam malu natlacenu uplne dole,krcok skrateny,ale este sa neotvaram. Uvidime,co mi povie vo stvrtok doktorka 🙂
Ja mam taky pocit,ze to pride niekedy v rozmedzi 14.7.-18.7...tak uvidime 😀 ale uz sa na to hrozne tesim,na tie kontrakcie a porod ako taky 🙂
@sara22
@badimeria no ja by som najradsej 7.7 🙂 ale ,ked si pomyslim ,ze to uz je za 3 dni 🙂.🙂 no nechame sa prekvapit kedy to pride..inak aj ja mam vo stvrtok poradnu ,tak som zvedava ci bude nejaka zmena uz 🙂 ja sa istym sposobom tiez tesim ,ked to pride,ale iba asi preto ,ze uz iba chvilka a malicky tu bude,ale na tie bolesti ani nie🙂 na tie pre istotu nemyslim 🙂
@melisssssa ved si chcela ist posledna 😂😂😂
No mozno by nam vestica @sara34valentina vedelapovedat 😀
@sara22
@melisssssa ja mam poradnu v stredu 🙂 vcera sme skusili aj ten sexik s manzelom no bolo to teda riadne komicke 🙂)))) potom mi to dole vsetko tak opuchlo vsak po pol roku 🙂a nezabralo uz mi istava iba schody skusat
@badimeria ja zasa davam schody kazdy den x-krat,kedze garaz mame v suterene a spalne na poschodi ,obcas sa mi podari vybehnut pre nieco aj zo suterenu az na poschodie 😂 a teraz som si lahla do postele a mam normalne pocit,ze je tak nizko,az ju pri zdvihnyti nohy citim pri bedrovom klbe 😂😂😂
@melisssssa
@sara22
@melisssssa no,schody zacnem aj ja baby,ale mam jeden problem dr.ktoreho,som si,vybrala nas znamico bolaj priprvom mi oznamil ze musel prehodit dovcu a od7.7. Do14.7.nepracuje ☹((ide na Siciliu tak bud porodit doo6.6. Alebo,az 15.7.ked sa vrati dufam ze nebudem mat smolu a nepojdem len tak na blink.......
@sara22 fakt? To som kedy povedala 🙂 myslela som ,ze isto z nas 3 ja posledna porodim 🙂 ale v podstate mi to je jedno,len nech neprenasam 🙂 do 2.tyzdnov ich budeme mat vsetky 🙂inak dnes som uplne k.o.. isla som si akurat lahnut,lebo sa citim strasne vycerpano-unaveno ☹
@badimeria aj ja by som mala vyvijat nejaku aktivitu,aj ked fuurt cosi robim,ale asi to neni ono 🙂
boze baby nechcite rodit ja z toho materstva scvoknem nedavam to :/
@agathachristie co sa deje??
@agathachristie nemozes nechat malu na jednu noc muzovi a ist si vyvetrat hlavu,alebo sa vyspat? Podla mna by ti to pomohlo,mizno ta chyta ponorka z toho,aka je narocna..
@melisssssa
@badimeria tak my sme mali dnes taku malu oslavu spojenu s kolaudaciou domceka a bol to riadny zaberak. Lezim vykyblena v posteli,dole kopec riadu neumyteho,no je mi zle a pobolieva ma brucho a krize. Uvidime,co z toho bude..
@agathachristie juj moja verim ti, materstvo je krasne ale aj velmi narocne. Ak je mala na flasi, daj ju muzovi, chod si dat teplu sprchu a spat. Sama len a nech sa muz postara o malu. A najdi si cas ked das malu muzovi abbez na kozmetiku, cvicit alebo ku kadernicke. To velmi pomaha. Neboj nie si v tom sama, preziva to 99% zien len vacsina nedava o tom vediet a dusi to v sebe. Ja som sa dnes posekala s muzom na tom ako dava dovu do vanicky 🙂. No som unavena, s malym bojujem s kojenim l, muz ma tu otravuje s flasou a lezie mi na nervy.
@sara22 no aj ja som dnes bola k.o... aj ,ked nebola ziadna oslava..telo si pyta oddych 🙂 a na riady sa vykasli..,alebo povedz muzovi.. a co myslis,ze uz to prichadza??
Inak baby blba otazka,ale mozem citit prstom hlavicku?? Mam taky divny pocit..
@melisssssa Nemala by to by bolo.dost divne, mozes citit krcok
@mimikas tiez mi to pride divne.. len som chcela ist na velku a nic..tak som tlacila a nic..a taky divny tlak som dole mala,tak som skoncila pre istotu 😀 😀 a automaticky som isla vyskusat,a ze to co?? Toto mi tu zavadzia ...
@melisssssa 😂😂😂 no to by bolo blbe,keby si citila hlavicku. Ako pise mimikas,skor len krcok..
Mimochodom,ja si ledva ohnem ruku aby som si tam balonik strcila a nie este prst. Teraz som to skusala,ze co budem citit ja,no neuspesne..A to mam male brucho..
Moj muz tu umyvacku nevie ani pustit,on vobec nie je na domace prace,ale kedze je tiez ITckar,urcite by to zvladol. Robil ale ine,tak som ju vylozila a nalozila ja,ak by sa v noci nieco rozbehlo,n ech tu ma chudak poriadok. Ten je cely v strese,len spomeniem porod 😂Bolesti mam stale,uz ma aj prehnalo. Idem si radsej lahnut a skusim zaspat,nech to prejde ☺ moja mama sa pre istotu zbalila,kedze ona so mnou bude pri porode,ale ja myslim,ze to este neprichadza..
@sara22 asi to bude ten krcok 😀 😀 som hovorila muzovi nech vyskusa ci to take byva,a ze no je to ine ako byva 🙂 no neboj mne to veru tiez bohvie ako neslo skusat.. uvidime vostvrtok na poradni co povie... waaau a myslis,ze by uz cosi sa dialo?? Ale ved v pohode moze 🙂 keby cosi nove hned nam pis...oddychuj teda ,keby to prislo nech mas silu 🙂 budem drzat palce.. paa
@melisssssa jasne,hned dam vediet 😁 ja by som si priala,aby sa mi to rozbehlo odtecenim plodovky,nech som si ista,ze je to ono a nepanikarim zbytocne 😂
@sara22
@melisssssa ja toez vzdy vecer padam unavou 🙂 fdnrs sme konecne nachystali postielocku malemu umyla okno v spalni prezliekla perinky a tak ma bolelo brucho a krize auuu teraz konecne ustupilo telka pojde fuc kym budeme v nemocnici nech si ju manzel este uzije 🙂)))))
@badimeria krasnunkeeeeeee😍😍😍😍😍😍 mame rovnaky music-mobile😉😉😉😉
@sara34valentina haha tiez kojis moja a si hore o 4 rano? 🙂
@mimikas no mne zatka uz asi tyzden postupne odchadza,ale dokina hovorila,ze kludne moze este 2t odchadzat a az potom sa to spusti..
No celu noc ma brucho bolelo,tak muz bol nervny 😂 ale teraz uz je to ok,chvalabohu,tak cakame zajtra na poradnu,co je nove 😊 ty si vlastne uz po tej poradni po monitore rodila,ze? Ze co sa robi na tejto dalsej,ci mi ju aj meriat bude..

@mimikas juuuj,maly je krasny. Viktorko si zvykne,bude to tazke,ale uvidis,bude ti pomahat 😉 a ktore plienky mu nesadli? V kochu boli moony?
Dnes som tam bola rano na pouceni o epi,tak som rozmyslala,ci ta nebudu prepustat,ze sa mozno nahodne stretneme na chodbe,furt som sa otacala a ty uz takto pekne domka 🙂