icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
8. júl 2016

@melisssssa nehovorila som nic ze so cvicila, aj pri prvom mi lekar masiroval hradzu a strihal az ked som sa ja zacala trhat. Teraz mi lekarka tiez masirovala hradzu a nestrihala ked videla ze netreba. Tak verim ze aj u teba to bude take iste.

mimikas
8. júl 2016

@sara22 mojko ja si myslim ze to daye buduci tyzden 🙂. Viem ze to bude prirodzene ako si si to vysnivala a budes nam tu pisat ze ako nemas ani jeden steh a je ti fajn🙂

melisssssa
8. júl 2016

@sara22 tak to je super 🙂 uvidime ako nam cvicenie pomoze 🙂

melisssssa
8. júl 2016

@mimikas tak dufam,ze to tak bude 🙂

sara22
8. júl 2016

@mimikas no,bodaj by si mala pravdu 😉 a na ktory den to vidis? 😄

sara22
8. júl 2016

@melisssssa a ty vlastne v ktorej porodnici budes rodit? Zial,nie v kazdej doktor masiruje hradzu,v univerzitnych v BA povie doktor,ze to nie je jeho robota a nehrozi,aby nieco take robil.. 😐

melisssssa
8. júl 2016

@sara22 ja v trenciankej budem rodit.. no dufam ,ze to bude v pohode 🙂

sara22
8. júl 2016

@melisssssa tak trencianska je este jedna z tych lepsich. Aj si zazmluvnujes doktora?

melisssssa
8. júl 2016

@sara22 vies co nezazmluvnujem ,ale muz ma znamu porodnu sestricku a ta mi poradila,ze nemam dr zazmluvnovat,ze on stejne pride iba odrodit 🙂 tejto sestricke volame,ked pojdeme rodit,a ked nebude mat sluzbu ,tak bude volat aby boli mile ku mne 🙂 este sa strieda v sluzbe so sestrickou kde chodim na predporodnu ,tak dufam,ze kednu z nich vychytam 🙂 a ty si zazmluvnujes?

agathachristie
8. júl 2016

@sara22 mne to robil mudr. Chuda v Ružinove

mimikas
8. júl 2016

@agathachristie mojko ty sa nam ako mas? A ako malinka? Spinka uz trosku ci ani nie? Dufam ze si si uz trosku oddychla a uz ti je lepsie.

sara22
8. júl 2016

@melisssssa hej,hej,ja musim. Keby som schytala v sluzbe chlapa,cely porod si zastavim 😂 ja pred chlapom ani nohy nedokazem roztiahnut 😂

sara22
8. júl 2016

@agathachristie to fakt? Normalne ti masiroval hradzu? 😵 lebo ja co mam skusenost a od kamosiek pocuvam,tak nikto nechce,ze oni su doktori a nie maseri..

sara22
8. júl 2016

Baby,takze zatial nic nove,len slaby poslickovia ako kazdy vecer. Trosku tu upracem,dam sprchu a idem spat 😄 cvicit s balonikom uz budem az zajtra,nech sa vyspim,kym petruska spi.

mimikas
8. júl 2016

@sara22 zajtra rodis 🙂

sara22
8. júl 2016

@mimikas no som zvedava 😊 este ani postielka nestoji,lebo muz ma na vsetko cas. Ale tentokrat som z toho vobec neni v strese,ako ked som Petrusku cakala.. Navliect ju mozem aj po navrate z porodnice 😂

sara22
8. júl 2016

@mimikas a este som zabudla,ze mm je na oslave kolegu,cize urcite pride nacengany 😂
Ja som sa narodila na meniny mojho tatu a ked prisiel za mamou do porodnice, mal trosku vypite. Prenasala ma 10dni a hovori,ze ide rodit a on v dobrej nalade,ze aaaale,ty uz 2tyzdne rodis 😂 ze by sa historia opakovala?? 😄

melisssssa
9. júl 2016

@sara22 hehe to poznam 🙂 tiez mam radsej zenu gynekologicku,ale ked to pride odrodim aj pri chlapovi 🙂 Inak myslim ,ze tento tyzden porodim aj ja 🙂 ak ma intuicia neklame 🙂 uz ma zacina dost od spodu rezat,boliet,maly strasne tlaci a pomalicky bruskopobolievat zacalo..a to mne viac-menej cele tehu nic nebolo.. ziadne tvrdnutie brucha..tak uz sa aj tesit zacinam aj som nervoznejsia,sak sa mi zmeni celyy moj zivot doterajsi 🙂

sara22
9. júl 2016

@melisssssa no to sa teda 😉
Ja myslim,ze u mna to dnes este nebude.. Zatial nic vynimocne necitim.. Tak uvidime 😊

badimeria
9. júl 2016

Baby ani umna asi nie ja nic extra.necitim jemne pobolievanie ale vsetko je stale.zavrete 🙂 ale uz by som najradsej sla mat to za sebou.@sara22 no moja ja myslim ze do pondelka to das.ked,uz zatka neni 🙂)🙂)

sara22
9. júl 2016

@badimeria tak mne povedala dokina,ze aj tyzden po odideni zatky sa to moze rozbehnut.. Lebo mne uz 2tyzdne postupne odchadzala,ale vcera uz bola ruzova,takze to by mala byt uz vsetka..

sara22
9. júl 2016

@melisssssa tak som prave nacvicila 32,5cm. To uz je celkom slusne,uz som spokojna a mozem ist rodit 😄

mimikas
9. júl 2016

@sara22 ty si uz pripravena zena. Neboj aj Viki uz zachvilku pride 🙂

sara22
9. júl 2016

@mimikas hovorim muzovi,ze pome stavat tu postielku,obed mam predpripraveny,kym mala spi to stihame. A on ze zajtra 😂😂😂 kks,drbnut ma ide z tohto chlapa,ako ma na vsetko cas a tlaci veci pred sebou. Ja mam rada,ked mi to pekne z tasklistu mizne a vidim tam len fajocky,ze urobene a pri tych neurobenych presne viem,kedy ich spravim..

sara22
9. júl 2016

@mimikas inak tebe vlastne vodu pustali,ci sama praskla?

sara22
9. júl 2016

@mimikas a este mi napadlo,ako to bolo s umyvanim alanka,ci ti ho len utreli pred tym,ako ho dali na teba,alebo umyli,alebo nic?

mimikas
9. júl 2016

@sara22 mne praskla voda sama pri obocj, pri prvom voda isla prva a az nasledne kontrakcie, pri druhom voda praskla a Alan bol na svete do 20 min. Obaja si ju sami pustili. Oni sa ma opytali ci ho maju umyt ale len utriey. Ja som ho dala len poutietat a kupkala som ho o 2 dni myslim. Oni ho sami neokupu, zavolaju ta na kupanie a akupkas si ho sama, akurat oni ti budu asistovat. No a to ze spravim zajtra doverne poznam a fakt mam chut niekedy vrazdit ked to pocujem

sara22
9. júl 2016

@mimikas super,ze len poutieraju a ze si ju potom mozem sama okupkat 😊
Cize nad tym,ze pustit vodu,ani nerozmyslali,hej?

melisssssa
9. júl 2016

@sara22 tak to mas paradne natrenovane 🙂 ty nebudes mat ziadny problem🙂 uz to vidim ako pises,ze to bolo raz dva 🙂
Inak tí chlapi... my mame tiez od vcera poskladanu.. aj to asi len preto,ze bola moja mama u nas a umyvala mi okno,tak aby nebol necinny tak to spravil 🙂 🙂

melisssssa
9. júl 2016

@badimeria tento tyzden to hadam dame 🙂 musi to uz niektora rozbehnut🙂 ja som zasa v pohode dnes,tak u mna nehrozi 🙂