icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
20. júl 2016

@agathachristie ja tiez podla ms 16.7 ,podla utz vcera ..

sara22
20. júl 2016

@melisssssa no ja mam docvicene a mala som pocit,ze to tam je riadne uvolnene 😂
A ty si ako s Dr.dohodnuta? Ze v piatok ta len pozrie,alebo je tam tiez moznost,ze uz ti bude chciet vyvolavat?

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 no ja este len pojdem na to.. ,ale posledne 2-3 cvicenia mi isli tazko..uvidim dnes... no mne v podstate nic nepovedali..iba,ze v piatok mam prist... cela ta posledna poradna mi prisla pritiahnuta za vlasy.. uz len to,ze som tam 4 hodiny cakala... otras...v Tn ta nechaju tusim do posledneho mozneho dna bez vyvolavania,pokial nie su problemy...

sara22
20. júl 2016

@melisssssa U nas v statnych nechavaju tusim 10 dni max.s tym, ze 8.den hospitalizacia, 9.den rano prva davka prostisu (ci ako sa to vola) a ak nezaberie, este aj dalsi den..

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 ano tak nejak to chodi.. povedali mi,ze v 41+2 zacnu vyvolavat.. tak to by bolo o tyzden 🙂

sara22
20. júl 2016

@melisssssa cize o tyzden v stredu, ak do vtedy neporodis, hej?

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 ano,ked neporodim,tak v stredu... inak dnes ma aj ten svokor narodky, a to som si hovorila, ze duufam,ze dovtedy uurcite cakat nebudeme... no a veru dlhsie pockame..

sara22
20. júl 2016

@melisssssa 😀 no super 😀 to uz nestihas asi :-P to je sranda, ze nechavaju tak dlho prenasat, oni to asi beru z toho terminu z utz, ze?

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 ano podla utz to beru..a do 41+2 sa povazuje porod v termine ,ze az potom prichadza k prenasaniu..tak preto az vtedy zacinaju vyvolavat ..a tehotenstvo ma byt ukoncene do zaciatku 43 tyzdna...

sara22
20. júl 2016

@melisssssa mne to rataju podla toho ms terminu,nie utz. Ale som celkom rada,ze aspon viem,co a kedy sa bude diat.. Lebo ta neistota bola pre mna najhorsia

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 tak sranda,ze do 39-40 tt to ubieeha rychlo a zrazu nekonecne dlhy tyzden 🙂

melisssssa
20. júl 2016

@sara22 tak potom zajtra si uz 4.den po termine.. mne asi aj preto podla utz ,ze som cyklus mavala 33-34 dnovy..

sara22
20. júl 2016

@melisssssa aj ja som mavala presne tak 😀 len oni sa riadia tym ms datumom a ten bol v sobotu. Navyse pri mne je opatrnejsia asi aj kvoli tomu magnezku a zrelosti placenty.. Sranda by bola,keby sa to zrazu rozbehlo 😁
Inak nasla som na nete,ze na zmakcenie krcka je dobrý pupalkovy olej,aj jest aj vkladat si do posvy. Nechces este aj to skusit? Ja som si ho dnes kupila a uz papkam kapsulky 😊

melisssssa
21. júl 2016

@sara22 vidis,tak kazdy sa riadi inac.. ja neviem ,ze ci tym,ze mi nic nie je ma ma kazdy na salame.. som zvedava co mi zajtra povedia... o pupalkovom oleji som este nepocula.. myslis,ze toto zrovna zaberie?? 🙂 🙂 🙂 vcera bol sex,prechadzka,horuca sprcha,schody,upratovanie,trocha vinka...dokonca aj u svokry sme boli a nic 🙂 🙂 zasa som si dala 10hodinovy spanok 🙂 🙂

sara22
21. júl 2016

@melisssssa tak aspon si oddychnuta 😁 ked uz nic ine 😉
Mna zasa od noci boli brucho,no uz som sa rozhodla ani intervaly nemerat,ze ked to bude boliet tak,ze budem predychavat,tak vtedy to bude ono 😁 uz ma nebavi sa stale stresovat,ci uz,alebo len poslickovia..
Neviem,ci to zaberie,ten pupalkovy olej, ale pomaha otvarat krcok,cize ak aj nie teraz,tak snad pri porode pomoze 😀

melisssssa
21. júl 2016

@sara22 ja som si stiahla apku na meranie kontrakcii,ale zatial ma ani 1xnezabolelo brucho,tak asi zbytocne 🙂 🙂 tak oddychnuta som uz dost🙂 aj teraz som dala hodinkoveho slofika,tak energie by bolo keby cosi 🙂 a ty co? Ustupili bolesti,ci pretrvavaju ??

sara22
21. júl 2016

@melisssssa no ja ju tiez mam a velakrat som uz zacala merat,no potom to vzdy prestalo..
Stale pobolieva, v podstate dnes cely den,ale neriesim. Nic hrozne to nie je.. Mozno sa to v noci rozbehne 😁

mimikas
21. júl 2016

@sara22 juj bodaj by sa to rozbehlo

sara22
21. júl 2016

@mimikas juuuj,no mohlo by sa 😁

sara22
22. júl 2016

Baby,mne sa to asi rozbieha 😂😂😂🙌🙌🙌 podam info,ked budem vediet..

agathachristie
22. júl 2016

@sara22 drz sa moja !!! 🙂

mimikas
22. júl 2016

@sara22 super velmi na teba myslime a drzime palce aby to vyslo tak ako chces a bolo to rychle 🙂.

melisssssa
22. júl 2016

@sara22 waau 🙂 konecne 🙂 drzim palceky,nech to uz mas za sebou a dobre vsetko dopadne 🙂 ja sa chystam na poradnu ,predsa som sa dalsej dockala 🙂 myslim na Teba 🙂

sara22
22. júl 2016

Baby,tak ja uz v porodnici, postupne odteka plodova voda,prave mi dorobili monitor. Juuuj,tesim sa 😊

sara34valentina
22. júl 2016

@sara22 myslim dnes na teba,dockala si sa😍😍😍
nech to maš rychle a co najmenej bolestiveeee😊😊😊
JA O PAR MINUT IDEM TEHU TEST ROBIT OD vcera bolesti na ms a nikde nic, tak nech som pokojnejsia.......
Bolia ma prsia,podbrušku, krize, vsetko na ms uz pár dní a nic.....
TAK DRZTE PALCE NECH NIE SOM 😂😂😂😂😂😂😂
Druhé dieta by bolo priskoro, vcera som tak premyslala, ze sa uz (ak dostanem kramy)na druhee uz nehovorit nedaaam,staci nam Eliasko ☺☺☺☺☺☺
Snad prezijem prve kramy.... Vraj tie prve su moc bolestivreeeee a Silneeee😩😩😩😩😩😩

rula
22. júl 2016

@sara34valentina ?ako si v tom ?

melisssssa
22. júl 2016

@sara22 myslim na Teba🙂 mozno uz mas aj po 🙂 🙂

melisssssa
22. júl 2016

Tramtadadaaaa a dnesna poradna dopadla presne tak jak ta poslednaa... mam maleho kliestika 🙂

ajajaj00
22. júl 2016

@sara34valentina noo ako dopadol test😍😍

mimikas
22. júl 2016

@sara34valentina chceme vysledok testu 🙂 a neboj das sa aj na druhe nahovorit, len to chce cas. Na druhe dieta treba dozriet