icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
22. jan 2017

no, netusim, este 3 dni

sara34valentina
22. jan 2017

@rula Wau Wau,vyzera to velmi dobre,juj mojenko nech ti ,vam to uz konecne vyjde, zelam z celeho srdiecka 😄

sara34valentina
22. jan 2017

@rula tak TU budeme S TEBOU TIE TRI STYRI DNI MOJKO 😄😄😄😄😄😄

rula
22. jan 2017

@sara34valentina jaj ste zlate, tak rada Vam chcem ukazat kolajnice konecne ...
Fakt by sme sa tesili....aj nasi rodicia...

melisssssa
22. jan 2017

@rula drzim silno palceky 🙂 🙂 🙂

sara34valentina
22. jan 2017

@rula aj ja ich rada uvidím a tiez sa budem tesit 😀 aké mas pocity? Boli daco?

rula
22. jan 2017

@sara34valentina
@melisssssa mam sa dobre, nemam ziadne tehu priznaky, skor ma boli brucho na ms. Zajtra ma caka tazky den v praci a je mi to akosi jedno , som kludnejsia ako byvam. to je cele. 💃

rula
23. jan 2017

no takze nic ...☹

sara22
23. jan 2017

@rula och do kelu 😣

badimeria
23. jan 2017

@rula ale nie a kolko to uz je teraz snazenie o mimco?Ale ides dalej a budeme silno drzat palce my mame doma zas boj vsetci zvracali a horuckuju maximko je uz treti den ko tie virusy zo skolky co nosi starsii pomoc pekny den a mech ten pracovny den zvladnes

sara22
23. jan 2017

@badimeria moje su tiez chore,ja s nimi ☹ viki je hrozne zahlienena, nasadila som sinupret a fenistil,ale moc jej to nezabera ☹ asi s nou pojdem dnes k dr 😢 petruska od stvrtka chora,tej to prvej zacalo. Ta uz len sopli,inak celkom fajn.. Uff,nech uz sme zdrave

rula
23. jan 2017

@badimeria
@sara22
baby, mate to narocne, nech rychlo bacile odidu a ste zdravi a mozte sa sankovat.
My sa snazime v maji budu 2 roky. Po ms pojdem hned k Dr a zacneme to riesit konecne. v praci som dala kvoli babu vypoved, chcem urobit maximum, aby som si nic nevycitala, potrebujem pokoj a pohodu a cas na lekarov a zistit preco to nejde. Ponecham si zivnost, nejako prezijeme, ved vsetko mame a 6.5 mame svadbu...

sara22
23. jan 2017

@rula tak drzim palce! Som zvedava, co vam dr.povie

rula
23. jan 2017

@sara22 aj ja som zvedava

sara34valentina
23. jan 2017

@sara22 skore uzdravenie 😊

sara34valentina
23. jan 2017

@badimeria aj vam skore uzdravenie 😊
My od dnes nocnik uz, plus vieme kývať😊😊😊
Elias sa rýchlo učí, snad sa nauci len to dobré 😁😁😁

sara34valentina
23. jan 2017

@rula to mi je luto, ale som rada,ze pojdete ku doktorovi 😉
Ten vam určite najde Problem, pomoze..
Neboj hned budete vediet aspon preco.. Drzim palce a nevzdavaj to!

rula
23. jan 2017

@sara34valentina nie som sklamana, prijimam to s pokorou, nikdy som kvoli tomu neplakala. Sme obaja v pohode, dieta by nas vztah ozivil, ale sme realisti, ja ma 42 , drahy ma tiez stres v praci, skusime este vyuzit co sa bude dat a mozno....😉

rula
23. jan 2017
rula
24. jan 2017

Dakujem babiky, ze ma povzbudzujete. Prajem Vam pozehnany den 🙏👶❤

sara22
24. jan 2017

@rula aj tebe moja 😊

sara22
24. jan 2017

@mimikas zlatik,ty sa ako mas so svojimi chlapmi?

melisssssa
24. jan 2017

@rula urcite sa podari 🙂 🙂 ked to nebude dnes,bude to zajtra 😉
Gratulujem k bliziacej sa svadbe🙂 to ja uz budem mat rocne vyrocie v aprili,ani neviem ako to ubehlo 🙂
Ja som sa vydavala s bruskom,ty sa mozno budes tiez😉
Prajem Ti to ❤

sara22
24. jan 2017

@melisssssa no faaakt,to uz bude rok 😮 no my budeme mat teraz 3rocne uz,neuveritelne to leti,petruska o 3tyzdne 2roky 😱

sara22
24. jan 2017

@rula a svadobnu cestu nechystate? Naplanujte si cez plidne dni,ono to zvykne zabrat 😉 inak obrucky su krasne!

melisssssa
24. jan 2017

@sara22 veru leti 🙂 anoo Petruska je februarova,to s pamatam 🙂 Bozinku,to uz tiez velka slecna je 🙂 a ako sa mate?baby posluchaju ?

sara22
24. jan 2017

@melisssssa mame sa usoplene,vsetky 3sme chore,na antibiotickych kvapkach ☹ tusim najhorsie to ma viki 😒
Okrem toho baby posluchaju,vcera som robila vecer polievku a pocuvam,ze co sa viki tak rehli. Kuknem do obyvacky a ona pod gaucom vytocena pozerajuc smerom nan. Na nom pepe,hadzajuca jej hracky,robiaca jej opicky a divadielko 😂 no perfektne su,uz zacinaju spolu vymyslat 😁

sara22
24. jan 2017

@melisssssa a ako tvoj maly? Drzite sa zdravi?

rula
24. jan 2017

dakujem za srdiecko aj za pozitivne zdielanie nasich obrucok.
ideme na dovcu 9.7 na Oravsky haj s kopou znamych a deti, spolu 45 ludi 🙂 no a chceli by sme aj k moru, tak uvidime ci to vyjde

melisssssa
24. jan 2017

@sara22 no tak to ma mrzi,ze ste takto vsetky chore..skore uzdravenie prajem...Tak to je super,ze takto uz sa spolu zabavia 🙂 Petuska je isto super velka sestra 🙂 ja strazim teraz synovca 2,5r ,tak tiez sa bavime 🙂 inak je to fuska 2 deti 🙂 🙂 🙂moj drobec je nastastie zdravy ,je to uz taky maly sintrik 🙂 rastie,papa zeleninku,kasicku..este nema zubok🙂 ale nervny je teda uz poriadne,tak uz cakame kazdym dnom,ze by uz mohol prist..