icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
13. feb 2017

@nicolettka2126 skore uzdravenie prajeme s krtkovcami Laurinke😘❤

nicolettka2126
autor
14. feb 2017

@ajajaj00 dakujeme vam veeeelmi pekne zlaticka nase 😘😘

littledesire
14. feb 2017

@nicolettka2126
Juj nech je čím skôr fit bambuľka tvoja 😘 moja tiež bola chorá a aj prvykrat mala teploty teraz ale crp negatívne takže len viróza našťastie.

@sara22 noo hej nedávam veľa vecí tu na MK skôr na FB. Kludne má vyhľadaj na FB, Miroslava Kucharik Szaboova 😉
Druhé ja by som chcela, no keďže kojim stále, nemám krámy, tak neviem kedy to bude možné. Zatiaľ si chcem užiť našu princeznú. Možno keď bude mať 2 roky tak sa pokúsime.
Muž zatiaľ veľmi nechce. Nejak nezvládol ten začiatok keď si mala vyžadovala veľa pozornosti 🙂
Hej no až v apríli bude mať rok . Začiatkom teda, lebo si natiahla pobyt v brušku o 2 týždne 🙂)

sara22
14. feb 2017

@littledesire keby si napisala,ze nezvladol porod,rak chapem 😁 treba mu povedat,ze cim skor,tym skor to bude mat za sebou,to narocne obdobie 😎
Alebo sa na vyrocie vratte na mauricius a zarobte si tam druhe 😁 my by sme sa hrozne chceli vratit,len nie je momentalne za co.. Taky detail 😂
A do kedy chces kojit? Ci to nechavas na malu,do kedy bude chciet?

ajajaj00
14. feb 2017
sticker
badimeria
14. feb 2017

@nicolettka2126 ahojkaj rada podrzim chlapcov pre babulku 🙂ale myslim ze peknych uchadzacov tu bude viac 🙂)) zuzka dvojicky tusim Mateo a Matiasko omluvam sa ak zle potom tu mame Eliaska a este Alanka a ty ma asi zabijes ako sa vola druhy poklad @mimikas ale zas ostatne maju dievcatka @sara22 podelia si💕😘🌼

rula
14. feb 2017

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍

rula
14. feb 2017

stastneho Valentina

juliett99
14. feb 2017

@rula ano prisli sme o drobatko v 12tt.. bol to zamlcany potrat. Priroda sa tak rozhodla my sa stym uz len zmierit musime. Je to lepsie uz no chce to cas... teraz cakam tretiu mrsku.. mozno sa este podari a ak nie ideme dalej..
Ty si uzivaj tehulkovanie mojko moc Ti to prajem... kedy mas tetmin?

agathachristie
14. feb 2017

@sara34valentina ahojte kocky. mame sa dobre, akurat dnes konecne vykukol treti zub. mala ma okolo 9 kil 🙂 uz pomyslame na druhe babo 🙂 a vy ako?

rula
14. feb 2017

@juliett99 Ahoj.... no, je mi ľúto, čím si si aj Ty prešla... ach jaj. Prajem Ti veľa zdravia a a samozrejme aby sa Vám doprial Pán malú vreštiacu zábavičku.🍼

Ja tehu ešte nie som a ni som ešte nebola do konca týždňa nečakám mrchu... už by sme sa aj potešili. 6.5 mame svadbu tak máme ine radostné starosti. ❤

sara34valentina
14. feb 2017

@nicolettka2126 teraz citkam, skoreeeee uzdravenie ♥

sara34valentina
14. feb 2017

@agathachristie supi, tak treti zubocek, a aj druhe v plane, super, tak drzim palce nech sa coskoro zadari, my este na 100% nevieme, ale ak tak zacneme az jul, august, (ked budu zubly hotove), drzim vam palce, ved pis sem , aby sme s tebou drzali palce, ked sa zadari ♥behate uz? my uz behame ale este sam nie, verim ze o take 2-3tyzdne bude sam chodit 🙂 pekny vecer

sara22
15. feb 2017

@agathachristie jeeejooo,ze druhe babo,super 🙂

sara22
15. feb 2017

@rula a ty jakos zatial? Ako sa citis? Co stipkanie?

sara22
15. feb 2017

@badimeria anooo,tolko chlapcov na vyber 😀 vcera sme boli na cviceni a vikinka sa tam uz s jednym bozkavala.. to keby tato videl 😱 😂

rula
15. feb 2017

😘ze bozkavala, aka sranda...no ja ...prsia citim, ale aj ms citim, do piatku sa uvidi co bude

sara22
15. feb 2017

@rula mna brusko pri oboch pobolievalo. Tak uvidime 🙂 kedy chces testovat? 😁

badimeria
15. feb 2017

@sara22 pokom to dite je 😍 ale tak zeny vedia ako,byt neodolatelne ❤ a kolko,uz vazi malinka babaulka?

sara22
16. feb 2017

@badimeria akurat dnes sme mali poradnu a tusim 6400 ju navazila a 64cm 😁
Ona je zvyknuta pusinkovat petrusku a nejako sa pred nou chalan ocitol,tak sa trosku popusinkovali 😂

badimeria
16. feb 2017

@sara22 jej drobciatko to ten nas mal min.tyzden v piatok uz rovnych 8kg a cm netusim.Este tolko zazijeme snimi ze az 😀dakedy som nevedela sa prestat smiat ked nieco zo,seba vypustil dakedy hnev ked extremne cosi vyviedol ale je to proste skvele.Milujem ich

sara22
16. feb 2017

@badimeria ano,poznam 😁 ale ten pocit ich mat,moct objat a pusinkovat,to je neuveritelne krasne 😊
No moje su obe male,teraz nam vysla poradna naraz,ta ma 10,5kg,taka palculienka tiez 😁 na cviceni su rovnako stare deticky ako viki a vaziace pomaly ako pepe 😂

badimeria
16. feb 2017

@sara22 vies co zaklad ze su zdrave 💗🙂🙆

sara34valentina
19. feb 2017

Ahojte zienky,dufam ste malina krasny vikend, Eliaskov naj kamos 😂😂😂😂😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

sara34valentina
19. feb 2017

Aj takto buvam 😂😁😂😁😂mam slimaciky, kucierky vlasky 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

sara22
20. feb 2017

@sara34valentina aj vikinka ma takeho kamosa. Zial,s petruskou sa velmi nekamosia 😥 pepe sa ho boji, takze ani pustat ho nemozem ☹

sara34valentina
20. feb 2017

@sara22 aka je krasna🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗aj ja by chtela dievcatko druhe 😂🤗

sara22
21. feb 2017

@sara34valentina ale zasa chlapcek by bol fajn kamos pre eliaska 😉

mimikas
21. feb 2017

@rula no co neake infosky mas?

mimikas
21. feb 2017

Caute kocky, no my mame poradnu v pondelok tak som zvedava kolko Alanko vazi a meria. Ale on je obrovsky, momentalne nosi veci velkosti 9-12 mesiacov. Inak je to strasny nervak, ked sa mu nieco nepaci alebo nejde. Lozi uz vsade, zakvaci sa mi na nohu a reve kym ho nezdvihnem, teraz mam doma oboch a to je Alanko uplne nadseny, oni sa spolu celkom zabavia a ja mozem aspon nieco navarit. Aj ked ten moj drobec spi max 30 min. Ale inak ke zlaty a jasne nevymenila by som ich za nic na svete