V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas caute babiky... infosky, nooo... Som 6 DC, v podstate som jemne rezignovala, od mája 2015 som už z pozorovania a skúmania môjho tela unavená a dávam si pauzu. Po svadbe uvidím , asi pôjdem na OP nech ma dajú do poriadku. . Vy sa všetky držte nech ddetičky rastu a poslúchaju a veľa zdravia. 😘🙏
Caute zeny,my oslavujeme dnes,7mesiacov. Strasne to leti. Petrusa mala minuly tyzden 2,v nedelu oslavujeme,tak budem mat zaberak cez vikend 😌 tortu a vsetko jedlo pripravit s 2detmi na krku 😂
Nic nestiham,pribudla nam dalsia aktivitka 😁 tanecna,kazdy den mame nieco,rak sa nenudime a ani neni cas sa stretavat s kamoskami.. Musim to nejako vyladit este 😂
@mimikas chalani su uzasni 😍 uplne ini su,na alankovi su viduet tatinovske geny neeuropske 🙂
@nicolettka2126 uz mas malu zdravu? Asi hej,ked je v plnom chodiacom nasadeni 😁 pamatam si,ked som pred rokom ja petruske prve topanocky riesila 😎
@sara22 ano ano uz je zdravucka nastastie 🙂 Ona je jak mala vichrica,na rukach vydrzi asi 1minutu a uz sa taha na zem 😀 Neviem kam sa tak ponahla,opica jedna 😍
No vy bidete mat teda veselooooo cez vikend,drzim palce nech vsetko prebehne v poriadku a nech stihnes nachystat vsetko popri dievcatach 🙂
@sara22 ved to bude jedno,aj chlapceka budem chciet 😂🤗
Dnes ma maly vycerpal🤗🤗🤗🤗esteze je ocko len9-10dni v robote 😋😋😋😋😋😋20dni doma a od zobudenia sa mu moze venovat 😁😁😁😂😂😂😂dnes sme boli vonku,bolo horuco...potom v ikei a tam ho jedna zenska balila 😂😂😂😂😂😂sa usmieval na nu od ucha k uchu....betar
@nicolettka2126
Som rada ze ste uz zdraveeee
No ja uz chystam oslavu od januara a az v aprili mame😂😂😂😂😂
Uz mam Tortu vybratu, robi jedna sikovna slecna, vyzdobu objednala,po oslave krstiny 😍😍😍😍
@sara34valentina jeeej a aku si dala robit torticku??daj inspiraciu nech aj ja mozem 3mesiace dopredu chystat a planovat 😂😂
@nicolettka2126 tak najprv som chtela tvarohovo jogurtovo marhulovu ale marille v aprili neviem neviem 😂😂😂😂tazko zozenieme.... Este presne nerozhodla ale mozno nahradime hruskami... A nakoniec bude bananova s tvarohovo...?neviem ale bude dvojposchodova kedze nas bude 12
@sara34valentina supeer,ja chcem dat tiez potom Laurinke spravit nejaku taku aby mohla aspon malinky kusocek okostovat 🙂 Cize ziadne umeliny a kilo cukru,nieco take svieze ovocne,zdravucke by somchcela 🙂
@nicolettka2126 mojko mi cukor nejeme ani bielu muku😄😄😄😄😄 max brezovy cukor ale ked bude ovocna tak bez cukru😂😂😂😂
@mimikas krasnunkyyyyyyy🤗🤗🤗🤗🤗🤗aj Eliasko lubi hrusku,zubkami pokuse😂😂😂😂😂😂
@sara34valentina no musim najst nejaku sikulku v BA ktora mi urobi taku peknu zdravu mnamku pre nasu bambulku 😍
@sara34valentina
@nicolettka2126 baby,ved raz za rok ani nezdrava normalna torta dietatu neublizi 😉
Inak minule som citala,ze ten brezovy cukor vobec nie je taky zdravy,ako sa o nom hovori,ze javorovy sirup a med su lepsie prirodne sladidla.. Vzivote som ho nejedla,ani neviem ako chuti 😀 svokra si ho dava do kavy,nech nepribera (a k nej si da 3kolace s normalnym cukrom 😂).
@sara22 ved jasne, zase uplne bez cukru sa neda..... smile 🙂 rehot .-) neuhadnes co dubem teraz ?? ( 2-3dni pred MS) rehoooot .-) CASALI Rum kOKOS (drahy kupil 4balenia, zabijem ho ) 🙂
@mimikas je to uplne normalne, potrebuje zmenu, preto to spravanie "" !!
my dnes boli napr v centre (so svokrou bola , milujem indicke korenia, tak bola nakupit aj caje pre Eliaska ) a videl elektricky tak tak kukal, a ked sa mu jedna teta prihovorila, tak sa smejka, uplne sa zmenil, lubi ludi, smejka sa, (predtym panika) deti sa furt menia 🙂 neboj je to normalne, nudi sa !! treba zmenu, super ze si u vasich ♥
@sara22
@mimikas
@nicolettka2126
@rula
zienky ja si KAZDY VECER pred spanim pozeram video natocene na treti den v sanatoriu, kde Eliasko lezka na postielke a vnima svetielko okolo seba a potom si kychne ♥ kazdy den dakujem Bohu za neho ♥
prikladam jednu fotenku , co by som dala za to, keby som ho mohla este raz (hned po porode ako mi ho dali na telo) citit, tu vonu ktoru nikdy nezabudnem ♥ ten uzasny pocit ♥ som furt hovorila a plakala po porode aky je krasny ♥ bru nocku zeny ♥(moja oblubena fotka, Eliasko chytil za prstek ocka ♥
@sara34valentina mne tiez vikinka hrozne vonala. Vraj to tie deti tou plodovou vodou tak,mozno preto to maminkam vonia 😁
Ja by som si este raz chcela cele to od prvych kobtrakcii az po odchod domov uzit. Cely porod a tie prve dni. Aj s petruskou ☹ vzdy,ked si spomeniem,ako sa musela citit,ked ju idvliekli na 4hodiny prec odo mna,je mi do placu. Stale ju musim teraz mojkat a pusinkovat,hlavne ked spinka. akoby som jej to chcela vynahradit a v tom spanku akoby mi pripominala to male nevinne babatko. Hrozne je emocionalna,ked v noci pride k nam do postele,chyti ma za ruku a tak zaspava. Poklad moj 😊 som zvedava, ci aj vikinka bude taka 🙂
@mimikas alanko je taky vymyselnik 😀
Je normalne, ze deti v spolocnosti inych ludi sa inak chovaju. Mami su uz presytene,preto je dobre,ked aj tato sa im venuje a aj stari rodicia. Su to nove podnety. Pepe sa napr.so mnou skoro nic nechce dlhsie ako 10min.hrat a s nasimi tu istu hru aj 2hodiny. Kazdy ma iny sposob hrania sa aj ked tej istej hry a toho maminho sposobu tie deti maju proste plne zuby 😀 viktorko je s vami tiez?
@sara22 ta vona sa neda zabudnut, bolo to prekrasne, prenadherna vona ♥ aj ja by som si to este zopakovala ♥ bolest pominie, a dufam ze aj druhy porod si uzijem a ze bude kratky ako ten prvy 🙂 Boze ako ste tu na koniku boli a ja vam pisala ze idem do nemocnice, ze pravdepodobne budem rodit a az v nemocnici zacali(cca 18-19hodin) riadne kontrakcie, a o pol jednej rano sa narodil ♥ sestricka mi na druhy den povedala, ze druhy porod si mam svihnut do nemocnice, ze to moze byt aj za dve hodinky ♥ no som zvedava, este stale premyslam nad druhym, (uz mam v marci 36r) ci to zvladnem, to sa bojim najviac, nie to tehu ale vychovu....a vsetko okolo deti,,,,,,♥
(mojko si bola 4hodiny bez malej, to je nie az take hrozne, neboj sa ♥ si to vynahradite...) ( moja ex kolegynka po porode upadla do komy a bola bez dietatka 9dni !!!!! hrozneeeee, ))))) treba sa snazit vzdy mysliet pozitivne , vsetko sa ovplyvnit neda.....
dakujme Bohu ze mame zdrave deti 🙂))) (inak ekzemik sme od vtedy nemali , ...(po tych jahodkach) vcera bola ryba )treska) a zatial nic 🙂
@sara22 mojkaaa,nebooj ja nie som taka ze nedam malej voobec cukor,chcem aby pekne papala vsetko (samozrejme s rozumom) len ja som mala na mysli take tie hnuuusne prekremovane torty z ktorych mam pocit akoby som jedla len samotne maslo...bleee...normalne aa mi zaludok dviha len si to predstavim...vela "tortickarok" robi proste take torty ze daju 0,5cm cesta a 5cm kremu...fujha...cize na taketo som ja narazala 🙂
@nicolettka2126 tak ja som taku tortu uz dlho nejedla 🤔 ak by to bol dobry krem,tak ok,ale maslovy v takom mnozstve 🤢
Ja som vcera robila na dnesnu oslavu mascsrpone krem s malinami a vsetci sa zalizovali az za usami 😀 prvykrat som ju robila,bala som sa ako vyjde bezlepkove cesto,ale bolo superske.
@sara34valentina mojko,ja viem,ze treba byt stastny,ze su deti zdrave,ale keby z teba vybrali polomrtve dieta a ty namiesto toho,ze si s nim a mojkas ho,aby ta citilo,ze uz je dobre,si sama a rozmyslas,ktore z tych placucich deti je tvoje a preco nie je s tebou,tak by si tiez asi bola z toho smutna. Hlavne ked vidim,ze je doteraz velmi ustrachana a uzkostna. Mam mamu psychologicku a tieto veci vsetky mohli pochadzat prave z toho porodu a poporodnej adaptacii.
@sara22 nebud smutna, a ono tazko usudit.. Mozno sa casom zmeniii....v kazdom pripade,potrebuje istotu a to ze ma dve sestry a skvelu mamu je najvacsia istota 🤗
@sara22 no medzi tymito dedinslymi cukrarkami je to zial na dennom poriadku robit take hrube kremy a cestom iba postrasit...fuj je to naozaj nechutne...ale mam uz jedneho overeneho z BA,robil nam tortu aj na Laurinkine krstinky a bola vynikajuca 🙂
No mojka,si teda veeelka sikulka ked vsetkym torticka chutila 🙂 Dam si ibjednat od teba 😁😁😁😁

Ajooojteee,boze zenyyy ake su tie deturence vsetky kraaaasne 😍😍 Zjedla by som ich 😁
My sa mame uz nastastie dobre,malá uz je zdrava (klop klop),akurat som uz musela topanocky na von objednat lebo ona uz polku dna precupita pána beka,takymto tepmom budem mat do mesiaca krize v zadku 😁 Inak dnes mame akurat 8mesiacov,ja nechaaapem kam to tak utaka,o chvilu uz prvu torticku a oslavu mozem chystat..fakt clovek az popri detoch zisti ako ten zivot rychlo utekaaaa