V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 mojka,ja bych rada,ale takuto by si zvladla aj ty 😁 nic extra vzhladovo nebola a na pripravu jednoducha,len casovo narocna..
@sara22 mojko neboj sa. Aj moj Viktor bol taky ako tvoja Petruska a vyrastol z toho. Ja som z domu odchadzala tajne aby na nevidel odchadzat. Nonstop mi stal za zadkom,v noci spal s nami,nikde a k nikomu ist nechcel. A teraz je uz v pohode zacalo sa to ale menit az ked mal 4 roky. A teraz uz aj spinkal u kamarata.
@sara34valentina ze stara,prosim ta mam kamosku co mala prve v 38 a v pohode je. Neboj sa.
@nicolettka2126 mojko ja by som tiv pohode upiekla ale ja neviem nic s mliekom upiect 🙂 a hlavne vizualna stranka este nie je idealna. Tuto som robila pre. Viktorka k 5 narodeninam,vraj bola dobra, mne sa z nej neuslo
@mimikas petrusa je zvlastna v tom,ze nie je fixovana len na mna,ale vseobecne na ludi,ktorych berie za "svojich". Nema problem ju moj myz uspat,ani nasi, ved s nimi bola tyzden v lete na dovolenke. Ale obcas ma obdobie,ze napr.ked okolo nej prechadza niekto cudzi,zavrie oci. Ked ku nam pride niekto iny ako jeden z tych jej,tak len na rukach, stale nerozprava. Ale nie preto,ze slova nevie. Ona velmi dobre pozna vsetky farby,kopec zvieratiek a inych slov,skusa nas z nich casto 😁 ked neodpovieme spravne,pyta sa na tu istu vec dokola az kym nepovieme spravne 😁 aj si tie slova pre seba potichucku,ale nahlas sa hanbi.. Kedy zacal viktorko rozpravat?
@sara22 Len dva mesiace. Bola som uz aj u gynekologalebo myto nedalo ale v podstate som sa nič nedozvedela anilen krv mynevzal. Len spravil ultrazvuk a povedal že všetko nasvedčuje tomu že som tehotná aj tam dačo videl ale vravel že to je bud genetycny vak alebo aj cievka tomoze byt že taktoskoro ťažko povedať. A objednal ma o 3 týždne
@danka92 hura pozitivne😉
@mimikas jeeejooo ty si sikulaaaa 😊😊 no ka by som o veru nezvladla,to nehrozi 😂😂
caute babiky. Tak moj bol u dr. a je v poriadku.Chvala .Aspon jeho nemusime riesit. Yess.Takze ako som predpokladala, problem som ja, takze sa musim rozhybat a ist na op.😨
@mimikas mam cystu aj myom aj endometriozu.mam to niekolko rokov a nikto to doteraz neriesil, az naposledy pred mesiacom sa moj gyn. konecne k tomu vyjadril, ze ,,asi,,by to malo ist von...mam prist za mesiac na kontrolu, tak uvidime. ale do 6.5 to riesit nebudem, az po svadbe, nemienim si kazit predsvadobne pripravy doktormi🙉

@sara34valentina a este skveleho tatina,aj ked jeho vychovne taktiky su obcas zvlastne 😒 ale lubi ju hroooozne, to je dolezite 🙂 sestru uz len jednu,druha prestala ku nam chodit,ako sa viki narodila,tu v podstate videla len v den prichodu z porodnice a od vtedy nas odmieta. Tak nech si zije stastny zivot so svojou skvelou mamou..
Ja dufam, ze sa zmeni,aj preto s nou chodim vela medzi deti a ludi,kazdy den mame nejake cvicenie,tanecnu,alebo nieco a aj od septembra do skolky som ju zahlasila. Verim,ze to bude dobre 😊
A ty nestresuj, ze uz si stara na dve deti. To zvladnes,ved mas skoro furt chlapa doma,tak ti pomoze 😉