icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
27. jún 2017

@rula tak viel Spaß❤

rula
27. jún 2017

vielen Dank. uz som doma. vsetko ok, vajka ram uz neboli, tak cakaaame. Ak nic , kontrola v septembri a laparoskopia.
@sara34valentina moja, Ty sa setri, modlim sa za Teba, pekne v klude vsetko vybavte a nachystajte. 😉

sara22
27. jún 2017

@sara34valentina mne tvrdlo od uplneho zaciatku 😏 ale dvihat som dvihala aj tak,bolo mi pepe luto,ked sa pytala ju odmietnut.
Super,tie obrucky teda stihate 😊
O tom olejceku som pocula,aj repelent eukaliptovy pre novorodencov mame,len mne to smrdi 😁 ale asi im dam. Eliaskovi davas? Bude to fungovat aj na kúpalisku? Nezmyje sa? Ja sa hlavne bojim vyberania,ze im tam nieco ostane 😖

sara22
27. jún 2017

@rula preco az v septembri?

sara34valentina
27. jún 2017

@sara22 neboj sa a ak vies tak ku doktorovi, on to vyberie
Pepermintovy nesmrdi
Ja mu kvapnem tak ze na topanocku
Zvnutra tym padom sa to vtrie do nozky jemne..
Tiez nechcem prehanat
Clovek sa ale vzdy zlakne je to prirodzene
Neboj
Cim jej to vytahujes
Uz je tolko torii ze clovek nevie Comu ma verit 😉

sara34valentina
27. jún 2017

@sara22 mne povedala moja gyn ze ako nahle zena porodila dieta telo tuto informaciu ulozi
A ked je druhy krat zena tehu tak uz dvihat moze
Mbe povedala celu tehu mozem

rula
27. jún 2017

@sara22 ahoj, uz v maji mi povedal ze v septembri, trochu ma chcel sledovat a skusit takto natur a ze nech sa v lete mozem kupat, ze mesiac by som nemohla na slnko a do vody. preto hned na zaciatku septembra mam volat. ze mi to urobi sam.

badimeria
27. jún 2017

Dobre ranko babule som stastna maximko uz chodi sam prejde z izby di izby vsade sem tam sa zasnicle a sup na zadok postavi a, ide 🙂a @rula aj ja som ti povedala ze verim ze do konca leta to das aj takto prirodzene pekny den babule

sara34valentina
27. jún 2017

Ah ZENY
Boli sme kupovat obrucky
V troch obchodoch
Mojmu sa zdali vsetky drahe
1600-2600eur
A zabijem tam ze on ju nosit aj tak nebude
On neznasa sperky,ani hodinky, ani retiazky nic!
Tak nam zlata predavacka poradila nech si ja krasny vyberiem (uz bol vybraty, a stali by nas oba 2700eur)
A on obycajny
Tak som suhlasila

To ze on ju nosit nebude neznamena ze budem mat daky kruzok na prste co sa mi nehodi

Mam dlhe prsty, vyzeralo to cudne
Takze som si vybrala krasny
Moj bude stat 1200 a jeho 100😂
Som.vycerapana ako pes
Obdivujem vas co uz MATE dve deti
Ja som k.o.
Snad po prvom trimestri to prejde

kakatulik
27. jún 2017

@sara34valentina a kedy je ten velky den? Je ta obrucka je nejaka steci?Lebo my mame teda dost velke,kombinacib bieleho a zlteho d obe nas stali 900 tusim dokopy. Ale kupovali sme na Sk. V AT su ine ceny.

sara22
27. jún 2017

@sara34valentina mojka tak to su dobre palky. Nase boli jedny z najdrahsich,vela zlata a stali 600€ obe!! Je tam v mojej sice len minikamienok,ktore robia obrucku drahsou,ak je cela obriluantovana,ale ak nie je,do 1000€ na sk obe. Bezna cena tak 400-500€ za obe.
Dr.povedala,ze ockovat mozeme a ak by aj bol kliest nakazeny,len jej to pomoze rychlejsie protilatky nabudit. Vyberala som sama,s totalne trasucimi rukami. Bala som sa najviac,ze sa mi pohne a odtrhnem ho. Tak som ju motivovala,ze ak bude pekne drzat,dam jej kinderko 😁 drzala jak hluchy dvere 😂 mame taky pripravok z lekarne,co streknes na kliesta,ten ho zmrazi a potom pomalicky specialnou pinzetkou vytahujes. Ako decko som to vedela vyberat kremom a vytocit a teraz sa mi triasli ruky jak na statnici z anatomie 😁

sara22
27. jún 2017

@badimeria aj mne uz viki chodi,uz som aj zabudla, ake je to smiesne 😁

rula
27. jún 2017

@sara34valentina pana beka, to je paalka, my mame dost velke a tucne, bez kamienka a stali 495.
No, hlavne nech si zdrava a v pokoji tu svadbu zvladnete. To je dolezite. zlatko, hlavne pi vodu, obcas vyloz nozicky cez den. 🤰

rula
27. jún 2017

@sara22 moja, Ti verim, ze si sa bala kliesta vytahovat, si mama a to je ina zodpovednost👍

rula
27. jún 2017

@badimeria Maximo je aky sikulo, super👍👏 twsim sa s Vami.
ano, ja verim, ze sme teraz splodili, fakt sme sa snazili aj poistili, co sa nam tusim este nikdy nepodarilo. 🙏

sara34valentina
27. jún 2017

@sara22 Mate krasny dom
@kakatulik veru ine ceny
Asi su to Diamanty musim Tam zajtra zavolat😲😅

kakatulik
27. jún 2017

@sara34valentina jaj ahaaa,tak to je potom jasne.

rula
27. jún 2017

@sara34valentina jasne, ze je tam briliant, budes feši panicka😂

rula
27. jún 2017

dufam, ze aj ja mam briliant v brusku 😍

kakatulik
27. jún 2017

@rula to nebude len jeden brili,tych tam bude viac....asi dookola.🙂
... ty mas mozno tiez brili,alebo aj dva....Boh daj by tak bolo....

badimeria
28. jún 2017

@sara22
@rula och dakujem jej zlata jea tie satocky princezna hotova toto si ja nikdy neuzijem cackat cesat copikovat 💗 a dom to teda je fakt pecka uplne prenadherne a za tym sklom je co?A diamantik bude isto v brusku 👪Och baby vecer maxim padol z postelena hlavicku to bola sekunda chcel ujst pri prrbalovania sup na zem a rovno na hlavicku ma modrinku hrcu ale nesli sme na pohotovostsom nervozna ale sledovala som celu noc zezrenicky sa maju a nezvracal ani nic tak snad ok.Toto je hrozne aj matko tak raz spadol mam z toho zimomriavky.

sara34valentina
28. jún 2017

Tak zeny. Volala som
Taj su to brilianty 😂
Zato ta cena
Klima zapnuta, polievocka skoro dovarena, maly buva..idem si dat horalku 😀

rula
28. jún 2017

@badimeria to sa , decka su v sekunde dolu, neboj sa, nic sa mu nestalo.hrca sa zahoji a nasledkt nebudu.😉

@sara34valentina horalka je najlepsia hlavne v AT 😂😝 tak si daj trosku Slovenska do bruska.

sara22
28. jún 2017

@badimeria za tym sklom je schodisko zo suterenu. Nas pozemok je velmi do kopca,cize cely dom"stoji" na garazi,ja to volam suteren a tam je aj hlavny vchod.
Ja tiez nemam moc prilezitosti ich vyobliekat,lebo von sa to neoplati 😁 tak aspon k doktorke sli za dievcatka 😁
@rula kolky si dpo? Tusim cez vikend uz by ti mala meskat,ci?

rula
29. jún 2017

dobre ranko dnes som takto, zatial to nic neznamena, obvykly graf ako mavam

badimeria
29. jún 2017

@rula super hlavne ze neklesa silno drzim vsetky prsty aj na nohach 🙂)))

rula
29. jún 2017

@badimeria áno, ale mne na konci vzdy capne dolu, musim cakat do ms.

mimikas
29. jún 2017

Baby ake mate sikovne deticky ze uz same chodia. Moj lozi ako drak, stoji od 8m a chodi popri nabytku ale sam ani stat este nevie 😀 nevadi, raz sa to nauci. Inak je to obrovsky sikulko a konecne s nim zacina byt aj sranda a viac sa smeje ako place.
@rula mojko ja verim, verim ze teraz to uz vyde, musi.
@sara34valentina ty oddychuj relaxuj a uzivaj si ze zatial ti len jedno dieta uteka 😂
Inak kocky, takto vlani som riesila ze ci mi uz kleslo brucho a ci su to poslickovia co mam a rano o 1:23 bude mat Alanko rocik. Neako prirychlo to ubehlo nemyste?
Najradsej upratuje pradlo a skrine a miluje sa hojdat a jasne nosenie u nas je kazdodenna realita

sara34valentina
29. jún 2017

@mimikas zlataaaa
Joj veru ide to
Su zlatunkiiiiiiii🤗🤗🤗💋💋💋
Tak ked vsetky ste fotky dali, tak dam aj ja svojho brckavca 🤗🤗🤗lieta ako vichor 😂😂😂

badimeria
29. jún 2017

@rula a kedy ma prist ta ms?Teda skor kedy nema prist 😉