V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
O, vidim, ze napatie stuuupaaaa....nemam smajlikov dakam ich schovali konikovci...
@sara22 graf je rovnaky ako vzdy. mne capne dolu v den ms . takze som zvedava, co ta teplota urobi zajtra.budem 14 DPO.
ale ja ms uz nedostanem. proste ju necitim. inokedy strasi v bruchu uz 10 dni dopredu...
@melisssssa na tablete je v pravo dolu odosli,na mobile zatial nie..
@rula drzim palce silno
@rula ty opica nasa,ty mas riadnu vydrz teda,uz sa neviem dockaaaat,som v takom napati ako keby som ja mala byt tehu 😅😅
Velmi sa tesim na zajtrajsok,ale vsetkym by si nam spravila ooobrovsku radost keby si uz aj dnes cikla ten testik 😁😁
@mimikas
@nicolettka2126 teraz som prisla domov. koncert super, potom sme mali posedenie.
uz nebudem testovat, som pila malinovku.
Rano ocikam. uz ako bude, tak bude. Pan Boh s nami a zle preč. A neni tu modliaci smajlo. tak teda ruky spinam k Bohu.
@rula budem na teba intenzivne mysliet celu noc aj rano zlatko,nech sa vase najvacsie prianie naplni a nech nam tu rano pridas dvojpalickovy testik ❤❤
@nicolettka2126 ano, ano, tolko ludi rano bude cakat, tak ho poriadne ocikam. Verim, ze to bude pekna nedela.

@rula bude jedna z najkrajsich,verim tomu 😍😍
Tak sa sladko vyspinkaj aby si mala rano veeeela ebergie na radost ❤❤
@nicolettka2126 daaakujem

@nicolettka2126 myslim ze v pondelok, je to na strane cca 200
@mimikas ty brdoooo,ty si aka sikulaaa,veru v pondelok som testovala 19.oktobra vecer 😁
@nicolettka2126 kokos fakt? To som len tipla, lebo si pamatam ze sme boli v robotea ja som testovala asi 4-5 dni po tebe.
@mimikas anoooo uplne som ostalasokovanaaa ako presne to vies,sanka mi spadla 😅😅
Riadnu pamat mas zenaaaaa klobuk dole 😁😁👍👍
@nicolettka2126 ja si to nase testovanie velmi dobre pamatam, lebo sme mali obe po neuspesnom tehu a tak toto bol nas prvy pokus po kurete.
@rula dobre ránko ja niečo na tom druhom vidím priesvitne.Ale ak si dobre pamätám raz to tak tiež bolo viaceré sme videli a došla MS ☹aLe stále to môže byť ono ale zas keď teplota klesla
.. Ja ti to zo z srdca želám aby boli mimi len snažím sa tak reálne toto posúdiť. Zlatko uvidíme co kocky nato objimam💗

@rula juuuj,moja,mne kava chutila obe cele tehotenstva 😉