icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2018

@badimeria moja nestresuj sa,vsetko pekne zisti dr podla krvicky a utz,uvidis 😊 To len teraz este nevies nic konkretne ale to sa onedlho u dr zmeni a budes vediet presne na com si 😊

sara34valentina
11. jan 2018

Kolostrum hurraaaaaa
❤️ prsia ako Pamela
Lubim svoju rodinku, dakujem Bohu za zdrave deti

evi789
11. jan 2018

@sara34valentina super 🙂 . A ako sa máš dnes? Je to lepšie?
Jonasko? 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2018

@sara34valentina jeeeej zlatickooo,to je perfektna sprava ze sa mliecko spusta tesiiim tesiiim 😍😍
Odteraz uz bjde mat Jonasko tu najlepsiu papanicku v brusku,maminkine mliecko 😊😝
A ako sa citis moja,ako sa zotavujes po porode?
A Jonaskovi sa zatial ako paci na svete? 💙

sara34valentina
11. jan 2018

@evi789
@evi789 ano citim Sa velmi dobre.
❤️
Jonasko je spokojna, prespi aj4hod
❤️
Bože Taky malicky
❤️ som aj zabudla Ake malicke su babatkaaaa
❤️ a Eliasko bol dnes zlatunky, iny
Bol
❤️ Sa Mi to mozno z da len, Ale dospel akoby..
Dnes narocny den za Nami
❤️ jedla tu varia ako v5*hoteli
Zajtra ak Mi bude dobre ako dnes Tak mame kupkanie a Aj Fotoshooting tu v Sanatoriu.
❤️

sara34valentina
11. jan 2018

@nicolettka2126 Tak veru a Zajtra budu ciciky isto Este viac boliet
❤️

evi789
11. jan 2018

@sara34valentina jej to môže byť aký dobrý pocit 🙂 držať také malé miminko v ruke zas . Tak si aj oddýchnuť vieš keď toľko spinká.
Určite je fajn to sanatórium keď si spokojná.
To je tam normálne alebo si platis za to že si si vybrala to miesto moja?
A Eliasko áno,určite mu už veľmi chýbaš že? 🙂 zlatíčko

sara34valentina
11. jan 2018

@evi789 sukromne Sanatorium, plati moje pripoistenie, (to by som si nemohla v zivote dovolit mojko) 😂
Mas tu vsetko.. Vlastnu izbicku, doktora, sestricky, vypomoc, Vyberas si Co chces pit, Papat, rozne Therapie, akupunkturu Ked chces, detskych lekarov, urobia hned par vysetreni.
❤️
Spokojna som. Bru nocku ❤ neboj budes Aj Ty drzkat Este take telicko

sara34valentina
11. jan 2018

@evi789 Eliasko chodia kazdy den
Dnes Sa Ho dotkol, je to Zvlastny pocit
Bola tu dnes Aj psycjologicka Tak som Sa hned informovala ako postupovat spravne.
❤️
Mojko Idee m Hajo kym buva malicky

badimeria
12. jan 2018

@sara34valentina som šťastná ze ty si spokojná. Želám ti zo srdca uži si to tam. Toto u nás sa zažiť nedá ani nič tak zaplatiť aspoň u nás nie ☹. Úplne presne viem aké je to pre teba mat dvoch chlapčekov. Eliasko veľký brat úplne si na seba zvyknú a ta ich láska to je čosi co ostane navždy ja och tiež zbožňujem a rada sa na nich pozerám. A tie bošteky ako si dávajú drobec keď sám od seba príde po stisk a ho. Cmuk vam

sara22
12. jan 2018

@sara34valentina presne ako pise badimeria. Nie je nic krajsie ako vidiet sa svoje deti mojkat a pusinkovat.
Mne tiez pepe prisla zrazu velkacka, ked sa viki narodila a to mala len 17 mesiacov. Viki je teraz presne v tom veku a stale rozmyslam,ze pepe mi prisla ovela vyspelejsia..

badimeria
12. jan 2018

Horné dva sú zo 7.1 predposledný 10.1. a posledný z dnes rána. Myslíte že sa to lepší ja sa aj začínam tešiť ale mam hrozný strach. To čo sa vo mne odohráva neprajem nikomu☹. Nemá to byť silnejšie????

kakatulik
12. jan 2018

@badimeria je to jasné ako facka!
Neboj, bude to dobre.

agathachristie
12. jan 2018

@badimeria je to presne ako má byť. Srdečne gratulujem. Prečo máš strach? Čo sa v tebe odohráva? Bude dobre 😘

evi789
12. jan 2018

@badimeria je to ok. Silnie. Mne test ani neukázal vôbec ale vôbec nič iba az v 6tt. Takže 🙂

evi789
12. jan 2018

@sara34valentina wau to je ake dobré,tak to už hej. V týchto dňoch hlavne po pôrode. Nie je nic lepšie ako si pekne v súkromí a v príjemnom prostredí oddychovať s dieťaťom a prijímať návštevu v pohode.
Som rada ❤
Áno budem , verím že čím skôr,ale hlavne príde vtedy medzi nás keď má 🙂 .
Pekne vonavucke bábätko,Že? 😊😊😊😊😊😊😊

rula
12. jan 2018

@badimeria neboj sa, dobre bude. Mozno omnoho lahsie ako to predtym. To si od zaciatku mala strach a problem a bojovala si . Toto dietatko Ti prinesie radost.

badimeria
12. jan 2018

Ďakujem
@agathachristie a strach preto ze už keď sme ho prijali babe KO aby som zas on neprišla ☹

sara34valentina
12. jan 2018

@evi789
@evi789 furt Ho nucham, boztekujem
Teraz si to vychutnat! Lebo to rychlo prejde
❤️

sara34valentina
12. jan 2018

Umrem ženy Radte!
Hned po. Porode Mi nabehlo kolostrum, maly Pekne saje, spokojny
Dnes navreli prsia aua aua umrem

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Teraz odpumpovala az90ml z obidvoch a Stale Mi tvrdi a bolia, umrem Do rana
Co robit?
Nemozem dalej Ved tuhnu viacej
Sprchy nepomahaju

rula
12. jan 2018

@sara34valentina pfuuu, no ja Ti neporadim, skus este odsavat kolko sa daaa,nech ti to tam nezostava, viem ze je to unavne a do nemoty, ale musis, aby si nedostala zapal prsnikov a teplotu. mas proste vela mliecka, musi von. budes zasobovat cele sanatorium....

evi789
12. jan 2018

@sara34valentina fia moja... pfff neviem.... odsavat niekam bokom? Či ani to nie je dobre? Jaj to bolí veru 😣😣😣😣😣

mimikas
12. jan 2018

@sara34valentina mojko odpumpuj max 30, davaj pozor aby neboli hrce ale cim viac odsavas tym viac sa tvori, teple zabaly nepomahaju?
Ono to potrva chvilocku ale za 3 tyzdne uz bude uplne pohoda a maly bude mat mliecka az az.

sara34valentina
12. jan 2018

@mimikas mojko ja Mam prsia ako kamene. Uz tu bola doktorka. Dala ine lieky na bolest maternici, lebo to suvisi vsetko spolu.
Jeden cicok lepsie Ale druhy Stale tvrdi ani dotknut umrem

sara34valentina
12. jan 2018

@rula Ved uz som 40vypila

😋😋😋😋😋😋😋😋😋odsavam dalej, uz Mam zase 30
Vraj to suvisi so stahovanim maternice..
Jonasko bude mat dostatok mliecka
Brsdavku Mam Teraz velku ako orechove Idem teplu vodu a dalej pumpovat, snad lovoli
Mozno upchaty daco pomoooc

sara34valentina
12. jan 2018

Takze
Bola tu doktorka kedže bolesti
Dali Mi hemoopathie, plus tvaroh na prsia
Mam velmi vela mlieka
Takze musim pumpovat
Prave bol Jonasko höre, dala mu 40ml, odgrgol a uz buva, ake prakticke..
Bože uz je zase Plna flasa
Dali ki Aj daku tabletlu tri krat denne ze to ma vraj suvisi s poporodnymi stahmi maternice..tvorba mlieka, prsia, maternica,...
Zajtra budem odsavat litre
Bože

sara22
12. jan 2018

@sara34valentina mojka,neodsavaj vela, lebo mlieka sa tvori tolko,kolko treba a ked vela odsavas,tak si prsia myslia,ze tolko potrebujes. Odsaj len tak,aby sa ti od bolesti ulavilo, daj horucu sprchu a masiruj pod nou,nech to pusti a snad homeopatiká pomozu. Postni nejaku maleho foto 😊

badimeria
13. jan 2018

@sara34valentina dobre ránko ja keď som bola v nemocnici tak kocka co bola so mnou na izbe mala ten istý problém a sestričky jej dali takú infra lampu také cervene svetlo a išlo z toho strašne teplo a stým si svietila nonstop na prsia a pekne jej to uvoľnilo nemaju tam také čosi?

sara34valentina
13. jan 2018

Ah ženy
Malý Sa ako rozpapkal
Vypili rano odsate60ml
Trosku lepsie, davaju Mi 3x tvaroh na vytiahnutie all by Sa Mali zapalit
Su Stale bolestive, velke Ale uz nie ako kamene
Neviem mojko sem dat Foto neviem preco, pridam Do albumiku, oki?? @badimeria

evi789
13. jan 2018

@sara34valentina ❤❤❤❤ malinky je taaak chutný 😊😊😊😊😊 vlasatý 🙌🙌🙌🙌❤❤