icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
14. jan 2018

@mimikas blahoželáme 🎁Viktorko veľa darčekov zdravíčka kamošov a poslúchaj rodičov ♥️

sara22
14. jan 2018

@sara34valentina to mas super, co by som ja za to dala 😅 ako vam je spolu? 😊 Eliasko neziarli?

sara22
14. jan 2018

@mimikas jeeejda,to leti! Ved teraz tu oslavoval s nami 4! Vsetko najlepsie prajeme 😊 aky je zlaty,stoji v pozore tusim 😁

sara34valentina
15. jan 2018

@sara22 zatial perfect, maly dobre buva, ja vela mliecka, musim odsavat. Odsajem 150ml
❤️ takze 50ml vypi je a Este Do cucka cecok
❤️ zatial pohodicka
Postupne najdeme režim
Postupne
Eliasko Este velmi nerozumie, Ale dufam po 2r bude viac chapat ze Ho nesmie silno chytit
❤️
Na obed vsetci buvat, som zvedava Co bude Aj Jonasko kedže spinka 9-11.20

evi789
15. jan 2018

@badimeria no ahoj. Ako sa máš? Čo máš nove?

evi789
15. jan 2018

@sara34valentina ahoj. Všetko sa postupne napraví. Užívaj si ich ❤

badimeria
15. jan 2018

@evi789 jej ďakujem že namna myslíš ony sú úplne stratený ako ja. Dr mi brala zas dnes krv na hcg zajtra budeme asi múdrejší. Dnes na Sone zas nič nevidela mam tam cystu aj takže bud môžeš cysta robiť falošné tehu alebo je to to mimomaternicove alebo som skoro a nevidí zajtra o 13 mam volat💗

evi789
15. jan 2018

@badimeria Aha, ale ani mrcha neprišla,tak podľa mňa to nebude kvôli cyste,nie? Alebo môže toľko meškať ms aj kvôli cyste ? Neviem... Tak držím palce. Hlavne aby bolo ako si želáte. Chrbtica? A inak ako sa cítiš?

nicolettka2126
autor
15. jan 2018

@badimeria ahoooj,ja osobne si myslim ze este skoro,preto na sone nic nevidia 🙂 Ja ked som teraz tak rozmyslala tak prve sono mi robili presne 24 dni po ovulke 🙂 Tak ale ja som zase vedela presne kedy sme na malu zarobili cesticko 🙂 to ja len tak informativne,keby si si chcela aspon priblizne porovnat 🙂
A podstatna bude ta hcg hodnota ktoru sa zajtra dozvies 🙂
Kedy si to bola prvy raz na hcg odbere?

sara22
15. jan 2018

@sara34valentina to moc po 2rokoch visc chapat nebude,len si zvykne tym,ze ho budes upozornovat,ze je krehucky a musi jemnucko a ukazes ako

badimeria
15. jan 2018

@nicolettka2126
@evi789 prvé hcg mi robili teraz v sobotu v nemocnici bolo 214 a dnes pondelok mi Dr aj ja viem kedy bol sexi ten 26.12.podla mňa bola ovulka teda musela byt 27.12.iked vtom čase som už čakala kramuse lebo posledná ms bola 27.11.cize mne sa to posunulo a ovulka bola v čase keď som mala dostať ms čiže teraz by som mala byt po 19 deň ak bude hcg dva krát také ako v sobotu tak ze ďalšie mi vezme piatok a ze to by už mala vidieť aj dutinu a ak nebude dobre hcg ide pátrať ďalej co somnou ☹. A nie MS mi nedošla. Ale začínam sa cítiť tehu žalúdok na vode. Chrbát ôk trápi ale idem na neurológia 19 tak snáď mi nasadí aspoň masáž vhodne na tento stav. Ďakujem vám babule 😘

badimeria
15. jan 2018

@nicolettka2126 a ešte otázočka co všetko ti videli na tom prvom Sone? Tu dutinku no vacok plodovy aj babo už v nej?

nicolettka2126
autor
15. jan 2018

@badimeria na prvom sone som bola 5+4tt cize prebiehajuci 6.tyzden a bolo vidno vsetko,aj vacok,aj plod aj srdiecko 🙂
Ale to je indi-vindi,kamoska ktora tam bola zaroven so mnou bola uz na konci 7.tt a este stale nebolo srdiecko a ked sla o tri dni,cize zaciatok 8.tt tak uz krasne blikotalo 🙂

badimeria
15. jan 2018

@nicolettka2126 jej tak to si mala krásne ja som tuším srdiečko mala tiež tak neskor ale zo to pri chlapcoch býva aj menšie hcg pri dievčatách je vyššie.

nicolettka2126
autor
15. jan 2018

@badimeria anooo??to som este ani nepocula ale dobre vedieeeet 🙂
No ta kamaratka ma tiez dievcatko,uz bola aj celkom strese,lebo v krvi mala hcg pptvrdene len na sone sa malá nechcela dlhsie ukazat 🙂 Ale doktorka bola v pohode,ta jej vravela ze sa to casro stava ze az neskor zrazu vykukne plodik a srdiecko 🙂

mimikas
15. jan 2018

@badimeria mojko mne pri starsom v 6tt nebolo vidiet nic len sliznicu zvacsenu, ukazal sa ze tam naozaj je az v 8tt. Ono aj to oplodnenie vajicka a aj samotne hniezdenie je rozdielne. Ja dyfam ze je vsetko OK a nebude ziadne mimomaternicove

badimeria
15. jan 2018

@mimikas ďakujem aj táto sprava ma trochu upokojila a snáď to naše mimi sa len schováva a skúša moje nervy od mala🙂 lebo to druhe nechcem ani len zažiť to mimo.... Radšej by som sa zmierila stým ze mi cysta narobila hormonálnu galibu ako hento bojím sa narkózy ako úplná panika takže idem asi myslieť pozitívne do zajtra. Ešte ma napadlo skúsiť ocikat test ci čiarky budú o dosť tmavšie a tak by som teoreticky mohla zistiť ci hcg stúpa ci už mi sibe a blbosť????

evi789
15. jan 2018

@badimeria tak sa teším aspoň že už ti je zle 🙂 TO JE DOBRÝ ZNAK ❤

mimikas
15. jan 2018

@badimeria mojko ocikaj, uvidime ci zosilneli ciarky
zas ber to tak, stat sa moze hocico, moje druhe tehu bolo idealne a aj napriek tomu bolo v 11tt MA a zastava srdiecka. Cize zato ze to nevyzera idealne od zaciatku, nemusi to znamenat ze je hned vsetko zle.Ak by bolo mimomaternicove, tak uz by si hadam neake tie nezvycajne bolesti mala.

badimeria
15. jan 2018

@mimikas ved práve že mala v sobotu také dosť silné bolesti v podbrušku a vaječník bolel preto sme boli v nemocnici na gynekológii no nič nenašli a vzali to hcg a ze uvidí sa podľa druhej hodnoty. Ja to teda ocikam do večera len musím si istkupit. Ako aj ja som mala Ma ale vieš aspoň chcem vedieť na com som potom ďalej už keď sa babo ukáže príroda zariadi bud bude babo alebo zas Ma.

badimeria
15. jan 2018

Teraz ocikany

sara22
15. jan 2018

@badimeria no vidis,silnie, ved to uz je riadna kolajnica 😁 vsetko bude dobre. Ak by to bolo mimomaternicove, to uz by ta neprestalo bolet, len by to silnelo

badimeria
15. jan 2018

@sara22 ty kokos dúfam ☹lebo test zosilnel ale aby to babo si nerasto niekde mimo

evi789
15. jan 2018

@badimeria jaaaj si ma potešila ❤❤❤❤❤❤

agathachristie
15. jan 2018

@badimeria vyzerá to super 😍

kakatulik
15. jan 2018

@badimeria paradny testik. keby bolo mimn,by takto krasne nezosilnel. Uz nemysli na zle alternativy.

nicolettka2126
autor
15. jan 2018

@badimeria testik je peeeeefektny 😍😍

sara34valentina
15. jan 2018

@badimeria krasne kolajnicky
❤️ vsetko bude ok
❤️

badimeria
16. jan 2018

Ďakujem všetkýmmm no napetie stúpa a keď budem vedieť výsledok napíšem pekný deň @sara34valentina ako sa máte aká bola noc? Braček co hovorí na miminko♥️

evi789
16. jan 2018

@badimeria už netrpezlivo cakaaaaaam 😍