V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Baby vola sa Oliver, porod nakoniec museli vyvolat a trval 3 hod. Bol prenasamy 2 dni, 2 dni sa pytal na svet a nerozbiehalo sa to tak dnes o 10:30 dostala svagrina vyvolavacku a o 13:38 bol na svete. Brat dosiel hned po tom ako sa narodil, nestihol porod. Ale
uuuplne, to meno mu fakt pasuje. Riadny chlap, co zachova rod. super.
@badimeria ahojky, som Mimo Ale snad som dobre postrehla..
Bojis Sa ze Maß mimomaternivove??
Bože zena, uz pozitivne mysli! "!
Lebo si bude drobcek mysliet, ze Ho nechces. Nesmies stresovat!
Mojko mimomaternivove boli brutalne, krce vsetko, prezila som to, nö nemusela! ZJtra si precitam ako si dopadla. Myslim na vas ❤
Už tu čakám ze majú ešte dáke sedenie no som v strese to rovno poviem
@badimeria myslím na teba odkedy som rozlepila oči. Bude dobre 😘
@badimeria aj ja na teba silno silno mysliiiim,drz sa zienka,tesime sa na dobre spravy ❤
Pan Boh vyslisall a nenehali ma tam s Dr. som sa dohodla že do pondelka počkáme akýkoľvek problém samozrejme pôjdem hneď pochopil ze som není blbá a uvedomujem si vážnosť situácie. Zajtra mi ma moja zas sono urobiť odber. Na Sone zas prázdno okrem cysty co mam od začiatku ☹
@badimeria v ktorom tyzdni by si mohlla byt??
@sara34valentina cca 5tyzden zlatko ty si to prežila? Aký to malo priebeh u teba v ktorom týždni to to operovali?
@sara34valentina ak by som ovulovala presne v deň sexu co je 26.12 tak by som bola dnes 5+1
@badimeria Tak to je Este skoro, tusim Eliaska sme az v 6tt videli.. Vies ze si vtedy ovulovala? Mohla si predsa Aj Neskor.. Drzim palce 🙂
@sara34valentina neviem nesledovala som sa vôbec iba 26.12.bolo s mužom potom už nie tak neviem ci sa to podarilo 26,27,28

@badimeria ahoj no ako si dopadla?