icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mojezlate
17. jan 2018

@badimeria ahoj no ako si dopadla?

mimikas
17. jan 2018

Baby trosku mimo temu ale dnes sa mi narodilo krsniatko, mojmu bratovi sa narodil syncek s mierami 4300g a 50cm. Je to riadny valibuk 🙂

kakatulik
17. jan 2018

@mimikas je sumik krasny!❤🌺😘 Gratulujem! Ako sa vola?

badimeria
17. jan 2018

Neviem ako vám to oplatím.. ďakujem za to ze to pre mňa urobíš @rula idem skúsiť po spinkať aj vy si oddýchnite odomna mustále dobrú nocku

kakatulik
17. jan 2018

@badimeria dobru a neboj. Skus to odovzdat tam HORE...
Nech sa tam postaraju❤🌺😘

sara22
17. jan 2018

@mimikas krasny valibuk 😍 to musel byt porod.. 😳

sara22
17. jan 2018

@badimeria dobru noc! Uvidis,vsetko dobre dopadne ✊👍

rula
17. jan 2018

@badimeria dobru nocku😆

rula
17. jan 2018

@mimikas jeeej, ten jen chutny bambulo. Gratulujem rodicom a z Tebe je krstnaaa, super. Schodik do neba. 😇

mimikas
17. jan 2018

Baby vola sa Oliver, porod nakoniec museli vyvolat a trval 3 hod. Bol prenasamy 2 dni, 2 dni sa pytal na svet a nerozbiehalo sa to tak dnes o 10:30 dostala svagrina vyvolavacku a o 13:38 bol na svete. Brat dosiel hned po tom ako sa narodil, nestihol porod. Ale

kakatulik
17. jan 2018

@mimikas tak to meno sa mu hodi ako past na oko😎

rula
17. jan 2018

uuuplne, to meno mu fakt pasuje. Riadny chlap, co zachova rod. super.

sara34valentina
17. jan 2018

@badimeria ahojky, som Mimo Ale snad som dobre postrehla..
Bojis Sa ze Maß mimomaternivove??
Bože zena, uz pozitivne mysli! "!
Lebo si bude drobcek mysliet, ze Ho nechces. Nesmies stresovat!
Mojko mimomaternivove boli brutalne, krce vsetko, prezila som to, nö nemusela! ZJtra si precitam ako si dopadla. Myslim na vas ❤

badimeria
18. jan 2018

@mimikas blahoželám je nádherný a tie líčka na vypucenie. Užívaj si ho rodinka sa rozrasta❤️

badimeria
18. jan 2018

Už tu čakám ze majú ešte dáke sedenie no som v strese to rovno poviem

agathachristie
18. jan 2018

@badimeria myslím na teba odkedy som rozlepila oči. Bude dobre 😘

evi789
18. jan 2018

@badimeria myslím na tebaaaa drž sa moja. 😘😘😘

mimikas
18. jan 2018

@badimeria mojko myslime na teba velmi.

sticker
nicolettka2126
autor
18. jan 2018

@badimeria aj ja na teba silno silno mysliiiim,drz sa zienka,tesime sa na dobre spravy ❤

rula
18. jan 2018

dobre ranko, aj uz som tu, od rana sa modlim.
@badimeria myslum na Teba

badimeria
18. jan 2018

Pan Boh vyslisall a nenehali ma tam s Dr. som sa dohodla že do pondelka počkáme akýkoľvek problém samozrejme pôjdem hneď pochopil ze som není blbá a uvedomujem si vážnosť situácie. Zajtra mi ma moja zas sono urobiť odber. Na Sone zas prázdno okrem cysty co mam od začiatku ☹

sara34valentina
18. jan 2018

@badimeria v ktorom tyzdni by si mohlla byt??

badimeria
18. jan 2018

@sara34valentina cca 5tyzden zlatko ty si to prežila? Aký to malo priebeh u teba v ktorom týždni to to operovali?

badimeria
18. jan 2018

@sara34valentina ak by som ovulovala presne v deň sexu co je 26.12 tak by som bola dnes 5+1

rula
18. jan 2018

@badimeria chvala Bohu, dakujeme Ti Boze, za toto rozhodnutie lekarov. budem sa stale modlit, aby sa babenko coskoro ukazalo.a stupalo hcg.

badimeria
18. jan 2018

@rula ďakujem ti moje ja zas za teba aby to konečne vyšlo a mohla si zažiť pocit matky❤️moc ti to prajem. I keď ja už klesám na duchu....

sara22
18. jan 2018

@badimeria 5+1 a oni chcu nieco vidiet? 🤦 Neklesaj na duchu, pekne sa rozpravaj s fazulkou ako sa na nu tesis,nech pekne rastie a ukaze sa, aby vas ti hnusni doktori nestresovali. Bude dobre, uvidis 😘

rula
18. jan 2018

@badimeria 😄suhlasim so

@sara22 . hladkaj si brusko, bude dobre. a dakujem. ja budem mama, verim , ze Jezis ma uzdravil a ja tento rok budem v tom.

sara34valentina
18. jan 2018

@badimeria Tak to je Este skoro, tusim Eliaska sme az v 6tt videli.. Vies ze si vtedy ovulovala? Mohla si predsa Aj Neskor.. Drzim palce 🙂

badimeria
18. jan 2018

@sara34valentina neviem nesledovala som sa vôbec iba 26.12.bolo s mužom potom už nie tak neviem ci sa to podarilo 26,27,28