V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 jooj moja tak to sme dve ktore nemame doma test 😂😂 ale veru aj ja tvrdim ze chvalabohu, aspon nemusim duchov lovit 😀😀 moja a co je to Mri?
@nicolettka2126 magnetická rezonancia 😙😙😙😙
@evi789 ahaaaaaa no a keby si teraz otehu tak by moc vadilo keby si nemohla ist, ci?
@evi789 moja veru ze sa počas tehu nemôže. Ani to ani CT ja som to mala mat koli tej chrbtici žiaľ musím sa trápiť ďalej nakoľko teraz tam ísť nemôžem nik mi nepomôže ☹ no sem tam keď už fakt nevládzem plačem od bolesti supnem si noválgin píšu ze druhý trim áno tretí už zas nie. A ešte ma chytili aj zuby ako naschvál a to je na trhanie musím na heematologiu koli tomu co pichám na riedenie krvi aby to dáko urobili zubár to nechce robiť inak bud veľký odstup časový alebo nižšia dávka no psycho uveznena v mojom tele 🙂 ale to sme už mimo tému zlatko kúp ráno testik hi
@nicolettka2126 noo kebyže Som,tak by som asi nešla... No mám tocenie hlavy a krcna chrbtica do toho plus sem tam tie oči neposluchaju. Bola som u neurologa a on ma vlastne posiela.
Tak uvidíme ako zariadi osud. 🤔🙂
@badimeria
Och....Tak sa mi trapis dosť ☹ ... áno pamätám si že si plánovala práve ísť riešiť svoju chrbticu.. ake osud u teba zariadil inak.
Tak uvidíme ako budem... drž sa mi. A inak ako sa máš okrem ťažkostí čo máš?
❤❤❤
@evi789
@nicolettka2126 no,zienky,ako?
@evi789 @nicolettka2126 ahoj dievčatá tak co je s vami? 🙂 kde sú testiky e Evicka okrem toho v celku fajn vždy sa čosi nájde tak som nervozná že zase čosi ale vydržím koli malinkej. Ani neviem co by som ti dopriala iac ci sa dat riadne vyšetriť alebo to tehu. Lebo ti poviem ze je to s tými bolesťami ušami očami veľmi náročné. Snáď pan boh vie co zvládneš a tak aj nadeli tak som moc zv Eda a ako to zariadil 💕Nikolka cikame tiež hi
Baby baby cakame na testiky a infosky.
@08snazilka80 no ja Tam vidim neakho dusika. Meska time uz MS alebo kedy ma dosjt?
@mimikas toto je test robeny 2dni pred ocakavanou ms a dnes mam termin ms...len nemam doma testy aby som dnes urobila.len poobede si vybehnem kupit
@sara22
@badimeria
@mimikas zienky ja som este netestovala 😊 iba pred chvilou som bola kupit testiky, tak musim vydrzat co najdlhsie necikat kedze to nebude ranny moc a termin ms je dnes alebo zajtra lebo sa mi to strieda niekedy mam 27dnovy cyklus niekedy 28 😊 Ale na Evku som veru uz aj ja velmi zvedavaaaaa 😍
@nicolettka2126 tak sa teším ze je už doma 🙂 no som nedočkava a moc ti to prajem. 👩👩👧👦
@badimeria
@nicolettka2126
Ahojte dievčatá 🙂 no ja ešte nič. Ani mrcha ani test 🤔 bruško už pobolieva už 🙂 ale ja vydrziiiim netestovat 😀 ❤
@08snazilka80 podla mna tam su ll 😊
Tak baby ja som skusila testnut, je negativny zial ale nevadiiii 😊
@nicolettka2126 neboj aj by som ho mala podľa mňa 😀😀
@nicolettka2126 nevyhadzuj niekedy keď oschne sa to tam ukáže ale nevadí však to je iba prvý pokus ideme ďalej mame máj lásky čas 😍
@badimeria uz som sa nanho nahnevala a vyhodila ho😂😂😂😂 lebo som iba vkuse obzerala ale fakt tam nic nebolo😊 A veruuu mame maj lasky cas, jedeme daaal, uvidime kedy dorazi mrska ci dnes alebo az zajtra😊
@evi789 noooo a mozno ze nie co ty vies mozno by ta prekvapili dve ciarocky 😊 tu je ten moj beloch hnusny 😂🤣
@nicolettka2126 nieco sa tam crta-velmi slabulinke
@eliska1986 taketo mi ani nepis radsej 😅😅😆😆 ja som presvedcena ze bol biely a uz je v kosi😂
@nicolettka2126 aj ja tam vidím niečo 😀😀😀😀
@evi789 evkaaaaa idz niekam😂😂😂 si robte prdel z niekoho ineho, ved moje rentgenove oci tam nic nevideli 😂 podla mna ked tak len ta ciarocka presvita co by mala byt zafarbena fakt to nebolo ruzove vobec 😊
@nicolettka2126 mojko Aj ja vidim daco 😁
@nicolettka2126 chod kuknut Este.. Pri Eliaskovi Az Neskor ciarka..

@evi789 no a ty si ešte necikala😋sup nech mame ráno na obrazovke ako prvé tvoj testik hi fakt som nedočkava úplne sa teším asi za vás baby
@nicolettka2126 no ja budem čakať babulku moje držím silno palce