icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

alexandra1995
7. okt 2017

@evi38 ďakujem krásne 😇 a samozrejme aj chcem ísť k Dr. v pondelok hneď ráno ako prvá tam budem 🙂 ďakujem tak dám si dnes céčko

domidee
7. okt 2017

@evi38 no len mam taky problem ze neviem kedy bola ovulka 😅

ladymarry
7. okt 2017

@alexandra1995 blahozelam ku krasnym // bolesti v podrusku na zaciatku tehotenstva su v poriadku, roztahuje sa maternica aby malo malicke dost miesta ☺, ale urcite zajdi k lekarovi,nech o tebe vie a budes mat aspon pokoj na srdci ze je vsetko okej ☺ drzim prsty

sandy152
autor
7. okt 2017

@ladymarry ahoj, co nove 🙂 tak ovu uz u mna bola tiez, aasi toho 4.10. Robila som si aj vcera a dnes a dnes uz je uplne slabucka ciarka 🙂

evi38
7. okt 2017

@domidee taky detail 😀 ked ste sa tulili, tak nie je problem 🙂
@sandy152 tak o tyzden mozes testikovat, verim, ze tam budu 2// 🙂, ktore dni ste sa tulili?

veriiik106
7. okt 2017

Ahojte keď mám dnes 5ty deň MS tak ti už je nejaky DC? Či ako sa to ráta ja tomu DC nerozumiem. Tiež som po dvoch MA a od Júla sa snažíme,zatiaľ nič ale tak veľmi túžime :( och držím palce <3

ladymarry
7. okt 2017

@sandy152 ahoj tak ja som oficialne 4 ,alebo 5DPO,lebo ovu bola bud 2.alebo 3.10 ☺ zatial nic extra sa nedeje, necitim sa zatial nijak zvláštne...tak neviem ci je to dobre ci nie, obcas mam take jemne kŕče v podbrusku no to je vsetko...ty ako? ☺😁

ladymarry
7. okt 2017

@veriiik106 ahoj zaciatok menstruacie sa berie ako 1Den Cyklu cize 1DC, takze ty si teraz 5DC ☺ drzim prsty nech to tentokrát vyjde

sandy152
autor
7. okt 2017

@evi38 vies co kazdy druhy den od kedy mi skoncila ms, tak dufam, ze sme to pokryli 😀 aaa dakujem, j ja dufam, ze sa podarilo 🙏

sandy152
autor
7. okt 2017

@ladymarry ja tiez nic, iba sem tam podbrusko citim. Snad su to dobre priznaky 🙏

ladymarry
7. okt 2017

@sandy152 uvidime, ale verim ze ano 😁 inak, kedy planujes testovat? Az po vynechani MS?

sandy152
autor
7. okt 2017

@ladymarry nie, ja zacnem asi tak cca 8DPO, chcem co najskor kvoli tomu, ze si musim pichat fraxik 🙂

ladyk001
8. okt 2017

@ladymarry ja som na tom uplne rovnako 🙂 tiez som 4 alebo 5 dpo .... kedy ty zacnes testovat? 🙂 ja uz sa neviem dockat...zatial nemam ziadne priznaky, obcas ma tak akoby pichne v podbrusku a tiez obcas citim malinkatu bolest ... tak som zvedava ci mrcha pride alebo nie ...inak ja asi budem testovat prvy krat na dovolenke lebo ideme v utorok do Dubaja na tyzden na svadobnu cestu tak mozno prave tam sa dozvieme taku krasnu spravu...to by bolo uzasne 🙂

evi38
8. okt 2017

@sandy152
@ladymarry
@ladyk001 drzim Vam palce babulky 🙂

ladymarry
8. okt 2017

@ladyk001 ahoj ja planujem buduci vikend testovat...dufam ze dovredy vydrzim 😁 Vam to ako krasne vyslo, ze v Dubaji...to by bol nadherny darcek...drzim prsty...☺☺ daj potom vediet ako ste dopadli

ajka32
8. okt 2017

@evi38 no mam 28 dnovy, mala som na den presne ale minuly mesiac som mala dlhsi, o cca 5 dni posunuty ale netusim kedy bola ovu.teplota bola vcera nizko, dnes neviem, nemerala som 🙂 zajtra asi skusim test uz, to budem 10DC

diridonda11
8. okt 2017

Ahojte, minule som si všimla tuto diskusiu a sa mi zapáčila, lebo takéto niečo som potrebovala 🙂 Aj my sme sa pustili v septembri do "výroby" súrodenca. Ale nevyšlo to. A dnes už mám menzes 11ty deň!!! Neviete mi niektorá povedať čo to môže znamenať? Nikdy predtým som tak dlho nemala. Pre info, mám dcérku 22 mesiacov, dojčená hlavne na obedné spanie, v noci často a občas aj cez deň.
Vďaka.

am22
8. okt 2017

Ahojte, babenky. Včera som mala dostať, ale mám iba sem-tam, hnedastý výtok. Mohlo by to niečo znamenať? Bárs by sa to už podarilo. Skúšali sme presne na ovuláciu.

domidee
8. okt 2017

@evi38 no tulili sme sa az az 😂 len mam taky pocit akoby som mala dostat ms...a na test je asi este skoro......

ladymarry
8. okt 2017

@am22 ahoj ak sa MS nerozbehne, to spinenie moze byt tiez znakom uhniezdovania ☺

evi38
8. okt 2017

@ajka32 to sa obcas stava, ze ak mas pravidelny cyklus a zrazu jevdlhdi, tak si mohla byt tehu, alebodislobto hned na zaciatku... casto dalsi cyklus sa zadari, tak ak si 10 DC tulte a verim, ze budu o par dni 2// 🙂
@diridonda11 prve babatko sa Vam po akom case snazenia podarilo? skus si merat BT kvoli kojeniu a pekne uvidis kedy je ovu a ako ti telo pracuje 🙂
@am22 skus aspon Ccko si dat na to spinenie, test si neskusala?

evi38
8. okt 2017

@domidee uz by som testla 🙂 mne vysiel pozitivny test na 9 DPO poobede, lebo som nevydrzala do rana 🙈

am22
8. okt 2017

@ladymarry
@evi38
Ak sa ti do zajtra nerozbehne, tak skúsim test 😊

sandy152
autor
8. okt 2017

Jaaj baby, pozerala som dnes na tehu testy ale odolala som 😀 no ked pozeram na ovu testy fakt neviem kedy mohla ovu byt 😔 ale prestalo ma boliet brucho, ktore ma bolelo vyse tyzdna takze ovu uz bola urcire, teraz uz len caka 🙈

36evina36
8. okt 2017

Jaj dievčence moje no u nás sme sa tento mesiac moc nesnažili, tak uvidíme. Najskôr ja prechladnutia potom služobka a teraz mm chorý tak uvidíme ci sme náhodné trafili

domidee
8. okt 2017

@sandy152 ahoj mam taky pocit ze sme na tom rovnako tiez tyzden bolest + som mala fakt ze velke prsia .....a teraz nic a to som si myslela ze ovu bola 15dc a pritom bola az okolo 21dc .....kolko si DPO ???

ajka32
8. okt 2017

@evi38 no robila som si testy po cca 3 dnoch meskania a boli negativne tak neviem ci to mohlo byt biochemicke, uvidime co prinesie dalsi mesiac 🙂 snazime sa kazdy den, uz by to mohlo vyjst konecne 🙂

sandy152
autor
8. okt 2017

@domidee no podla ovu testov bola ovu asi 3. alebo 4.10, ty si kolko? Ale zacala som robit testy az 2.10., no pochybujem, ze ovu bola este skor este. Poslednu ms som mala 16.9 a cyklus mam cca 30dni +-

36evina36
8. okt 2017

@sandy152 tiež som mala poslednú 16.9 a ovulku okolo 3-4 ale ja testy nerobím ale cyklus mam cca 32 +-, ale tento mesiac som to nechala na náhodu keďže sa nedalo inak. Kedy začneš testovat