V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Test by už mal ukázať ,keď som mala včera dostať?
Baby mali ste pocas ovu naliate prsia? Ja cakam niekedy tento tyzden, teplota je este dole a prsia tesne pred vybuchom 😀
Ahojte dievčatá, ktorá so mnou nečaká mrchu 17.10? 😉
Nám ak by to tento mesiac vyšlo, bol by to najkrajší darček, obaja s polovičkou máme v októbri narodky, partner dokonca okrúhlych 40 🙈🙈
@monique3010 no je nas tu takých viac, co cakame priblizne okolo tohto dátumu 😉
@sandy152 kedy sa chystáte testovať?
ja som si tento mesiac povedala, že ak to nevyšlo, tak sa budem snažiť úplne pustiť všetko z hlavy a začnem pravidelne navštevovať fitko
@monique3010 koncom tyzdna niekedy, uvidim, aj podla toho ci zacnem mat nejake príznaky alebo nie. Ja som sa na to tiez zamerala tento mesiac a ked sa to nepodari tak uz sa na to nebudem vôbec sustredit tiez 🙂
Mrcha sa rozbehla 👎😖😢
Dnes 34.DC... mrchu mešká 2-4 dni (cyklus mávam 30-32 dní), teplota 36,4...včera 36,7, dnes 36,6 (nízka), teh.test negatívny... čo sa to zase robíííí 😨
@monique3010
@domidee
@36evina36 baby inak mam taku otazku, snazite sa aj teraz dalej ked viete, ze ivulka uz bola? Lebo citala som vela diskusii, ze sex moze tiez zapricinit, ze sa vajicko neuhnizdi alebo dokonca vyvolat potrat, neviem co je na tom pravdy....
@sandy152 no popravde ani moc nie 😝
@monique3010 a doma to ako zdovodnujes? 😀
@sandy152 tak nejak spontanne sa z toho vykluje ina forma tejto zabavky 😝 ...a polovicka ani nenamieta 😂
@monique3010 jaaj 😀 tak to musim aj ja nejak takto vyriesit 😂

@36evina36 chcela by som pockat aspon do piatka, snad vydrzim 😀 ty kedy?