icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

ajka32
9. okt 2017

@sandy152 ja to neriesim, teda ani ma doteraz nenapadlo ze by sa mohlo daco stat, resp.ze by to mohlo ublizit 😲

sandy152
autor
9. okt 2017

@ajka32 tak viem ze niekomu zakazu napr prvy trimester sex uplne

domidee
9. okt 2017

@ajka32 ak to ma byt tak to bude netlacim nato .....aj ked uz ma zacina boliet podbrusko .....
@sandy152 tiez mam strach aby sa nieco nepokazilo .....

sandy152
autor
9. okt 2017

@domidee asi pockam minimalne do terminu ms lebo ja uz sa obavam vsetkeho, co by sa mohlo stat

domidee
9. okt 2017

@sandy152 akurat som mala hnedo-ruzovy vytok 😨 co to moze byt.... Dufam ze nie ms

veriiik106
9. okt 2017

Baby a kedy si mám začať merať ovulku? Ďakujem ;) včera skončila MS dnes už len hnedý výtok,považuje sa to už za skoncenu MS?

sandy152
autor
9. okt 2017

@domidee to moze byt aj uhniezdovanie, kedy mas dostat ms presne?

domidee
9. okt 2017

@sandy152 v sobotu alebo nedelu .....

evi38
9. okt 2017

@domidee moze to byt uhniezdenie 🙂, ktory DPO si? 🙂
@veriiik106 ake mas dlhe cykly? kludne uz mozes 🙂

domidee
9. okt 2017

@evi38 cca 6-8dpo... neviem presne kedy bola ovulka

veriiik106
9. okt 2017

@evi38 mám presne 28

36evina36
9. okt 2017

@sandy152 u mňa nechce polovička zložila ho chrípka 😂

36evina36
9. okt 2017

🙂

evi38
10. okt 2017

@domidee ooo to bude uhniezdenie, verim tomu 🙂
@veriiik106 uz mozes 🙂

domidee
10. okt 2017

@evi38 to by bolo super 😍 v piatok testnem tak dam potom vediet 🙂

evi38
10. okt 2017

@domidee mne ukazal uz 2 dni po uhniezdeni pozitivny test a to z poobedného mocu, som nevydrzala do rana 🙂 juuuj drzim moc palce, by si to tu zacala v oktobrovkach 🙂, ja dnes na kontrolu po kyrete a vysledky z histologie a po mrske sa pridavam 🙂

domidee
10. okt 2017

@evi38 este zatial pockam....v sobotu mame svadbu tak by to bol pekny darcek 😍... no budem ti drzat palceky aby ti to dobre dopadlo a aby si cim skor otehotnela 😘

domidee
10. okt 2017

Takze dievcata dostala som asi Ms a to 6 dni pred terminom 😨 ja uz nechapem tomu 😢

danyb
10. okt 2017

@domidee a si si istá že je to MS? 6 dní pred termínom sa mi zdá veľmi skoro.. ak je to len také špinenie a prestane to, môže to byť uhniezdenie vajíčka 😉 uvidíš ako to bude pokračovať, ale MS tak skoro.. jedine žeby stresy? tak neviem.. držím palčeky každopádne nech to neni mrcha 😘

sandy152
autor
10. okt 2017

@domidee :( dufam, ze to este nic neznamena, je to fakt skoro takto dostat pred termínom, ci sa Ti to uz niekedy stalo?

evi38
10. okt 2017

@domidee dakujem pekne, histologia negativna a na utz vsetko super...mne sa to zda skoro, nemerias BT?, skor to naozaj vidim na uhniezdenie, skus si dat Ccko, pripadne citrony, to je dobre proti spineniu 🙂

domidee
10. okt 2017

@danyb
@sandy152
@evi38 baby moje nieje to az take strasne ako keby mi zacinala MS a este nikdy sa mi to nestalo takto skoro a v stresne niesom.....a neviete kolko by to malo trvat ak to je to uhniezdovanie ?

danyb
10. okt 2017

@domidee to je individuálne, zvyčajne to trvá deň dva.. ale poznám aj baby, čo špinili dlhšie.. tak držím palčeky aby mrcha už nedorazila.. aspoň najbližších 9 mesiacov 😘

domidee
10. okt 2017

@danyb dakujem uvidim ako to bude dalej ... Potom dam vediet 🙂

veriiik106
10. okt 2017

Dievčatá keď už má ovu test slabú čiarku už sa blíži ovulácia? Mám na hovno testy objednala som ich tu od jednej baby a aj tú prvú čiarku vždy ukazuje bledú

ladymarry
11. okt 2017

@veriiik106 ahoj tvoj test zatial nevyzera nabliziacu sa ovu ale testuj kazdy den a budes pekne vidiet rozduel v druhej cisrke, ktora by mala silniet...drzim palce ☺

ladymarry
11. okt 2017

@sandy152 ahoj, ako ? Dufam ze nejake pozitivne spravy...ja a priznaky zatial nula bodov, ale tak kazda sme ina, tak mozno aspon ty nieco ☺

veriiik106
11. okt 2017

@ladymarry toto je on nedal sa dobre odfotiť 🙂

sandy152
autor
11. okt 2017

@ladymarry ahooj, no zatial bezozmeny 🙂 ani ja nemam ziadne priznaky tak len cakam, v piatok by som chcela skusit testovat. Ty kedy budes?

danyb
11. okt 2017

1DC 😢😢😢 takže ja tento mesiac na teste dve čiaročky mať nebudem ale Vám silno držím palčeky 😘