V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@danyb pohlavie ma napadlo preto, ze ak uz nie je ozaj nikde problem, co vidim, ze u teba nie je 🙂 a myslim, ze sa k tehotenstvu stavias ukazkovo, vsetko mas zistene, vyriesene..., tak obcas byva pricina, ze telo zeny nedokaze prijat resp. donosit jedno pohlavie, napr. ze ma len chlapcov, a ked caka dievcatko, tak prijde k potratu...co sa tyka INOFOLIKU myslim, ze je to skor reklamny tah, lebo, co sa tyka napr. kyseliny listovej je jej tam 200 mikrogramov a stoji cca 12 €/30 tabl., pritom napr. v DM drogerii taky isty pocet ks s dvojnásobnou dávkou stoji 3,49 €, len skoda, ze ludia sa snazia casto zbohatnut na nestasti iných, a ked je zena - par uz zufali, ze sa nedari, tak su ochotni zaplatit ...
@domidee
@sandy152
Baby, čítam že dnes ste tak cca 8/9 DPO, ja by som tiež mala byť tak - vyššie som popísala svoj prípad (teda na predošlej strane), takže neviem či som naozaj teraz 9 DPO, ale podľa mojej appky áno, aj keď ako som povedala - nesledovala som si cyklus vôbec lebo až nedávno sme sa rozhodli snažiť sa...
Ale dnes ráno som si robila test, no bol neg :( ale to pobolievanie v podbrušku od včera ma celkom mýli a dodáva nádej!!!
@andrejkavid92 ahoj no tak priblizne sme na tom rovnako, ja som si robila ovu testy ale vychadzali mi tak vselijako, ale tiez pocitam s tym, ze niekedy okolo 2.10-4.10 bola ovu. Ako som uz spominala testovat by som chcela az v piatok snad vydrzim do vtedy, sice ma uz prsty svrbeli dnes 😅
@andrejkavid92 to este moze byt skoro, preto ich este nerobim aby som nebola zbytocne vystresovana z toho
@sandy152 závidím ti tú sebakontrolu, ja ju vôbec nemám :D :D ale dnes som minula posledný test čo som doma mala, takže pokiaľ nekúpim tak veľmi nemôžem testovať a to ma troška zachraňuje... :D Prepáč, čítala som si celú diskusiu od začiatku ale nedokážem si ešte spojiť všetky info o cykle s osobami, prosím ťa písala si niečo o svojich ´príznakoch´? Napríklad bruško ťa pobolieva alebo hocičo na sebe cítiš, či nič, všetko norm?
@andrejkavid92 ja som sa neraz skúsila zamyslieť nad tým či ma to podbruško naozaj pichá alebo nie ale ja to fakt cítim a niekedy až do krížov to vystreľuje, nie je to nič neznesiteľné ale dosť na to aby som si toho bola skoro stále vedomá...
@andrejkavid92 ahoj prve co mame spolocne su tie sny ....ale ja ich mam tak nezmyselne ze rano sa smejem a pritom sa cudujem ze co to vlastne bolo 😂 test som si robila vcera a tiez negativny... Mala som aj hnedo-ruzovy vytok .....dievcata hovorili ze to mohlo byt uhniezdovanie a presne v to rano som sa zobudila na silne pichnutie v podbrusku ktore trvalo cca 3minutky a teraz mam tiez bolesti ale take prijemne tak uvidim ci to vyslo.....a co sa tyka tej apky mala som tiez taku ale jedine co ukazovala dobre bolo zaciatok a koniec MS .....co sa tyka ovulky tak mi pisalo ze 17 DC a mala som ju az ns 21DC .....drzim palceky aby ti to vyslo 🙂
@andrejkavid92 v pohode nic sa nedeje, ja sa tiez neorientujem v tejto skupinke este dokonale 😉 no trosku ma pobolieva v podbrusku ale nie velmi a sicitm sa choro, je mi zima od vcera a fakt akokeby na mna isla chripka alebo nieco. A unavena zacinam byt, neviem sa dockat kedy dnes pridem domov a lahnem si 😀 ale to vsetko moze byt aj vsugerovane lebo chcem aby som mala nejake príznaky.....no zial neostava nam nic ine iba cakat 🙈
@domidee ja som si urobila termín u gyneko na 31.10, mala by som vtedy mať ďalšiu ovulku (teda mala by som ju podľa appky mať 29.10., ale to je nedeľa) a chcem sa ísť teda pozrieť či naozaj vtedy dá ovulka je alebo bola alebo čo 🙂 aby som proste vedela či mám ten cyklus taký aký má byť alebo je ovulka nejako posunutá... a som si povedala že to by bolo krásne keby mi vtedy povedal že tam je fazuľka vlastne už :D priateľ povedal že pôjde so mnou 🙂
@sandy152 všimla som si že si sa pýtala aj na sex po ovulke - poviem ti že včera sme sa tulkali a chcela som že nech sa do mňa nerobí, lebo som sa (smejte sa mi keď chcete) normálne bála že ak to je už v maternici a ak sa to už uhniezďuje tak nech sa to nevyplaví spolu s plavcami :D :D :D akože fakt sama som sa na tých myšlienkach smiala ale jednoducho som z toho mala haluze :D
@andrejkavid92 ja som sa neobavala takéhoto scenara ale skor toho ze by sa tam mohla narusit nejaka cievka alebo nieco a zacala by som spinit alebo krvacat a nejak by sa to zvrtlo a bolo by po pripadnom tehotenstve. Tak my cakame kym dostanem alebo nedostanem 🙂 a ak dostanem snazime sa dalej 🙂
@sandy152
ja mám zase už týždeň vkuse upchatý nos furt si striekam Olynth a chorá nie som. Nemám sople, ani nekýcham, ani mi nie je zima, proste úplne v pohode ale nos sa upcháva :D tak toto mi je tiež divné...
a príznaky pred MS nemávam ani ja, možno podráždenosť, ale bolesti ani prsia nič... iba prvý-druhý deň MS, niekedy až také na tabletku a niekedy pretrpím, ale rozhodne nie takto necelý týždeň pred MS, toto je trocha čudné a neobvyklé tak veľmi dúfam že to je ono 🙂 🙂 aj keď viem že podariť sa na prvý šup je vzácne a skôr o šťastí a že to chce niekoľko mesiacov snaženia sa, ale nedá mi to nedúfať, veď ide o bábätko 🙂
@andrejkavid92 no nam sa podarilo 2krat na prvy sup no zial nedopadlo to dobre, teraz je vlastne druhy mesiac co sa snazime tak uvidim ako to dopadne
@sandy152 to ma veľmi mrzí, muselo to byť ťažké. teraz sa to určo podarí, pre všetky čo sme tu nedočkavé 🙂
@andrejkavid92 dakujem aj ja dufam, ze do tretice vsetko dobre 🙏 snazim sa uz nemysliet na to co bolo, hoci viem, ze akonahle uvidim 2 ciarky na teste zacnem stresovat a budem sa bat, ze sa to moze zase zopakovat
@sandy152 podľa mňa je to prirodzené lebo človek si traumu zapamätá a samozrejme že sa jej do budúcna bojí. Sama neviem aké to naozaj je, lebo som si tým ešte neprešla, ale možno by si sa mohla snažiť mať také myšlienky k bábätku že ty ho ochrániš, že nedovolíš aby sa niečo stalo atď., proste také posilňujúce skôr a nie také bojazlivé 🙂 Skús to potom keď si nájdeš tie dve čiarky 🙂
@andrejkavid92 urcite skusim 🙂 dakujem za povzbudenie 😉
@sandy152 ináč hovoríš že v piatok testuješ... MS čakáš teda okolo toho pondelka? Rozmýšľam že otestujem s tebou ak čakáme MS narovnako, ale potom ma napadlo že ak bude test neg tak ajtak viem že nádej tu bude až kým nepríde MS, lebo zvyčajne mi nemeškáva fakt... tak nepočkáme rovno na MS? Či? 😂 nedočkavosť asi nepustí 😂😵😝
@andrejkavid92 no ja chcem testovat skor uz kvôli tomu, ze si zacnem pichat fraxiparine tak chcem zacat hned ako uvidim ciarky, tak sa bojim, ze ked budem cakat do ms moze byt neskoro lebo test by mohol ukazat aj skor teoreticky, tak radsej zacem skor testovat 🙂 mam doma testy mamatest, ladymax a potom clearblue ale tie si necham na neskor lebo nie su take citlive
Pridávam sa. Dnes 11 DC, začína sa snažílkovanie a ešte k tomu ideme na víkend preč sami dvaja do pekného hotelíka. V máji sa nám podarilo na prvý raz, ale nedopadlo to dobre. Potom nasledovala trojmesačná pauza, v septembri sme sa začali snažiť, neúspešne. tak uvidíme ako to dopadne teraz
@sandy152 chápem a už si aj spomínam že to ty si písala o fraxiparine 🙂
prosím ťa a test clearblue patrí medzi tie spoľahlivejšie? Kde si ho zonala? Ja som bola v dvoch lekárňach kúpiť testy a ponúkli mi hlavne mamatest a nejakú ešte značku. Ale clearblue nikde neponúkali. Zatiaľ som si robila mamatest iba, ale hovorím ešte je skoro, boli neg. :(
Žienky, prosím Vás, dnes som 17DC a podľa hlienu to vyzerá na ovulku dnes/zajtra ... avšak odvčera mám dačo ako mykózu - včera som si dala 2 tbl canestenu na vkladanie, dnes mi dr predpísal prokanazol 4 tablety, 2 dnes a 2 zajtra. Kolko by sme mali vynechat styk? Asi už nestiham ovulku v tomto cykle však? :( clovek sa tyzden pripravuje na ovulku a scul toto :-/ 🙈🙈🙈

@sibrez myslím že styk by ste mali vynechať kým bude všetko v poho, aj keď nehovorím, môže sa zadariť just :D lekár sa k tomu nevyjadril?
No ak reálne teraz/zajtra prebieha ovulka tak ju bohužiaľ asi nestihneš ak budeš čakať na vyliečenie... vajíčko je životaschopné 12-24h potom ako praskne folikul... ale ak ste sa tulkali včera-predvčerom tak sa možno zadarí aj keď sa teraz nebudete, človek nikdy nevie. plavci sú silnejší než vajíčko, prežijú aj niekoľko dní v tebe 🙂
@andrejkavid92 praveze sme dlhšie nemali nič, včera som ani nemala chut kedze ma to svrbelo.... cize pravdepodobne je mojou jedinou šancou ak by sme sa tulkali dnes/zajtra. Mykozu som dostala pretože som uzivala od minuleho Pondelka antibiotika, uzivala som aj probiotika ale zrejme to nepomohlo. Zdravotne som už ok čiže antibiotika už nepotrebujem , len teda mykozu mam. :( lekár mi nepovedal, nič, s tým som sa dnes ešte aj pohádala(písala som o tom aj príspevok tu na MK samostatne na mojom profile). Takže som smutná dvojnásobne.

@evi38 nezistili mi príčinu potratu, ale predpokladali, že to mohlo byť z liekov na diabetes 2, ale tie už dávno neužívam, môj stav sa rapídne zlepšil a prediagnostikovali ma na intoleranciu na cukor.. ovulku mám 15 - 16DC, nerozumiem celkom aký má súvis pohlavie dieťaťa, prosím vysvetlíš mi to? Neužívam nič, nakoľko mám všetky výsledky ukážkové.. na skúšku sme brali INOFOLIC a FOLANDROL ale nič sa nezmenilo akurát som mala silnejšie príznaky na ovu ako aj PMS a hrozne ma boleli prsia od ovu až po MS, ale naše výsledky sa nijako nezmenili.. Dr. nemá mi čo nasadiť, lebo nevidí kde je problém..