V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
😢 to ma mrzi, no hlavu hore, o chvilku je tu dalsia sanca....🙂
@ladymarry ja tiez len to podbrusko ale nejak to neberiem ako priznak lebo cely cyklus mam pocit, ze ma pobolieva 🙂 ale od vcera mi je napr neskutocna zima, tak neviem ci to tiez nieco znamena alebo nic 😀 Ja tiez dufam a verim, ze sa to uz podari konecne, bola by som najstastnejsia na svete 🙂 Vcera som bola este na vysetrenie toho syndromu lepivých dosticiek a v piatok budem mat vysledky tak som zvedava ako to dopadne 🙏
@domidee bodaj by si mala pravdu 😉 ja mám depku jak sviňa 😢 už skoro dva roky sa snažíme a už nie som najmladšia ☹ ja mám dve deti ale môj priateľ nemá a veľmi túži po bábätku a ja mu ho neviem dať ☹
@evi38 práveže nemáme žiadny problém, všetky výsledky máme ukážkové.. merala som dlho BT, mám ukážkový cyklus aj ovulku každý mesiac skoro presne na rovnako, brala som aj INOFOLIC a priateľ FOLANDROL aj ovu testy som robila.. ale už strácam silu.. a na umelé ako samoplatca nemáme..
@evi38 jasné že nevadí.. mám 45 a priateľ 44, mám dcéru a syna.. grafy tu nemám ale mám pravidelný 30 dňový cyklus, kde bola krásne vidno ovulka a pekný rozdiel teplôt medzi FF a LF.. ovulku mám potvrdenú aj lekárom niekoľkokrát.. a čo ťa ešte napadlo?
endo mám v poriadku, HP perfektný, imuno OK, hemato OK, vajcovody priechodné, spermio veľmi dobré... jeden potrat minulý rok v apríly
Ahojte, tak pozerám že pomaly začínate testovať, či október bude ten šťastný mesiac ;). Ja tento mesiac absolútne netuším či sme sa trafili do ovu alebo nie, nakoľko mám tak tri milióny povinností a nejako a nestíham sledovať svoje telo. Teším sa na pribúdajúce // testíky. 🙂
Ahojte dievcata mozem sa k Vam pripojit? Tiez sa snazime o druhe baby 🙂
Ja som včera mala zvýšenie telesnej teploty odrazu mi stúpla na 37.2 stalo sa to niektorej? Dnes som 8dpo. Bazalka mi ráno klesla z 37.2 na 36,9. Ďakujem 🙂
Ja som sa tak včera cítila horeli mi lica a pritom ruky a nohy studené nechápem 😄
Kríže a podbruško cítim.
Baby drzim vam palceee😉 ja este stale cakam na ovu, 13DC a stale nechodii, testy biele testy a graf tiez taky vselijaky 😒
Dievcata, vcera, dnes ovulka a muz chory, nechce sa tulit :( som 14DC
babulky a kde mame testiky? 🙂
@dlucy vitaj 🙂 mas aj graf?
@domidee som 12 dni po kyrete, vcera kontrola vsetko ok, zacina mi stupat teplota, co by sedelo, lebo ovu mavam na cca 8-10 den, cize za takých 13 dni mozem ocakavat mrsku a potom by sme sa zacali snazit 🙂
@danyb mna napadlo este pohlavie dietatka, ale ked mas syna a dceru, tak to v tom nebude, aj ked neviem ako su stare, lebo telo sa meni...v tom 4/2016 bol v com problem? nieco uzivas? nieco ti Dr. povedal, ovulka cca na ktory den toho 30 dnoveho cyklu byva? Dufam, ze nevadi tolko otazok
Ahojte dievčatá,
ja sa tiež s vami podelím - s priateľom sme sa rozhodli že sa začneme snažiť o bábo, tak sme 1.10. šli na to naplno. Poslednú MS (mávam ju pravidelne, nemeškáva) som mala 19.9. a používam appku v mobile ktorá mi ukázala že 2.10. som mala ovuláciu. Nikdy som si cyklus nejako pozorne nesledovala, takže neviem či ovulka reálne vtedy aj bola alebo nie, ale viem že výtok v podobe vaječného bielka som si všimla asi tak v stredu. Pár mesiacov do zadu som si začala do appky značiť MS a cyklus mávam cca 27 dňový. Po tom 1.10. ako sme si nedali pozor, sme si nedali pozor ešte aj 4.10. a 5.10. Po bábätku veľmi túžim a keď na niečo veľmi čakám tak som netrpezlivá a tvrdohlavá a tak mám za sebou pár testov ktoré samozrejme boli neg. Ešte aj dnes, čo je vlastne 9. DPO bol ráno test neg. Zatiaľ som plná nádeje lebo viem že ešte mám na testovanie pár dní. MS mám dostať v pondelok 16.10. - dúfam že nepríde. :D Už pár dní ma pobolieva v podbrušku, včera a dnes trocha intenzívnejšie, sú to také pichľavé mini-kŕče. Pri MS mávam tak prvý-druhý deň kŕče, ale nikdy nie pred ňou a rozhodne nie týždeň pred MS, takže toto je troška čudné. Prsia ma zatiaľ nebolia ale mám pocit že bradavky mám trooošku citlivejšie a prsia ma trochu zabolia pri tlaku, ale toto pripúšťam môže byť kľudne domýšľanie. Čo som si na sebe ešte všimla je že za posledný týždeň mám veľmi živé sny - viem že to nemusí súvisieť s tehotenstvom, ale je to tiež u mňa neobviklé. Chute sa zatiaľ nemenia, ani nechodím častejšie cikať. Som trochu podráždenejšia ale to môže byť aj PMS.
A tak sa snažím aj mať nádej, aj byť pripravená na to že MS možno príde ajtak... :D

@sandy152 no ja to iste, sem tam bolest v podbrusku a trochu zacinam citi prsia... a testovat? nooo ja by som uz aj hned, len sa bojim... tak tiez asi ako ty pockam az do piatka alebo do soboty...🙂 och, kieeezby nam to vyslo...🙏